Piotr Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 do pracy jechałem w deszcz, widzę że wracać też będę "na mokro" :/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Pojawiły się świecące autostrady! Rewelacja! http://www.expressilustrowany.pl/artykul/3403545,pojawily-sie-swiecace-autostrady-rewelacja-zdjecia,id,t.html 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 I gdzie jest to slonce ja sie zapytowywuje ?!?!? 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Będzie w weekend, spokojnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Będzie w weekend, spokojnie Obyś miał rację bo coś te prognozy ostatnio się nie sprawdzają 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 meteo pl mówi, że dziś już ostatni zachmurzony dzień 1 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Przeciez nie pada i daje się jeździć. I nawet hamować szybko się da bo dziś jakaś k.... postanowiła skręcic w prawo nie patrzac czy coś jedzie 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 ZImno ale znośnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 nie pada, a cały mokry wróciłem 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 A ja k....a to co ? Koza do mycia 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 nie pada, a cały mokry wróciłem czyżbyś w kałuży zaparkował? 1 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 nie, deszcz zaparkował na mnie ;P 1 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Coś tej ładnej pogody nie widać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtasLDZ Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Ja dzis tez w deszczu i ciezko zachowac zimny leb w takie zmienne pogody. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agusiaczek81 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 W końcu świeci słońce Znowu zamówiona pogoda na czwartek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kochu Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Co z tego skoro i tak trzeba bylo lecieć przy -2 ;-) nawet slonce nie pomaga 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawa Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Mnie dziś nie przeszkadzało; ) po południu będzie lepiej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Ale skrobanko dzisiaj szybek było Radom wprowadził ograniczenie prędkości do 30 km/h w centrum http://moto.wp.pl/kat,55194,title,Radom-wprowadzil-ograniczenie-predkosci-do-30-kmh-w-centrum,wid,16543857,wiadomosc.html?ticaid=11290b 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek11 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Wesołego Alleluja 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Eejjj pijoki w dodatku niewierne, co tak cicho tu? Wesołych Wszystkim 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysia Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Mądrości, rozwagi, spokoju i szacunku do siebie nawzajem - zarówno na drodze, jak i poza nią. Wytrwałości w dążeniu do celu, czyli w tym przypadku punktu przeznaczenia naszych podróży. Oprócz tego, a może przede wszystkim dużo miłości do bliźniego oraz zdrowia - oby każdy z nas cieszył się nim przez dłuuugie lata bezpiecznego motocyklowania! Wesołych Świąt! 0 Cytuj Jeżeli musisz wybierać pomiędzy byciem sobą a realizacja marzeń, zastanów się czy to napewno Twoje marzenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Która według was owiewka lepiej chroni przed wiatrem Touring czy Spoiler? Touring niby jest wyższa o parę cm ale znowu nie jest tak wyprofilowana jak spoiler? http://allegro.pl/szyba-mra-touring-honda-cbr-900-rr-2000-2001-i4174932812.html http://allegro.pl/szyba-mra-spoiler-honda-cbr-900-rr-2000-2001-i4174935179.html a może racing? http://www.moto-akcesoria.pl/szyba-mra-do-honda-cbr-900-rr-00-01-czarna-forma-racing,p,20009 Może ktoś z forumowiczów posiada takowe na swojej 929? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 co prawda nie w 929 ale posiadam MRA Racing w Thundercat - całkiem fajnie chroni przed wiatrem, ja jestem zadowolony. (183 cm wzrostu) 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Ja się nie znam ale najlepiej wygląda Racing 1 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Wygląd ma 2gorzędne znaczenie. Nikt nie ma doświadczenia nawet na innych moto z tymi owiewkami? Każdy na serii lata? Głównym dla mnie problemem jest to,że jadąc gdzieś w trasę na autostradzie nie mogę już wytrzymać z ciągłym oporem powietrza, które przy autostradowych prędkościach jest znaczne. A, że póki co nie zmieniam moto bo jestem z niego nawet bardziej niż zadowolony chciałbym dołożyć coś co w znacznym stopniu podywższy komfort podróżowania. Czekam na jakieś sugestie, podpowiedzi. PS. Na racingu kiedyś latałem na f4i i na dłuższą metę nie byłem zadowolony, bo ile mozna skulonym lecieć w trasie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi