Sebol Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 My z LUBIANYM zaraz rozgrzewamy maszynki i na miasto a potem pod halę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 31*C w sloncu, młody nie wytrzymal Jedziemy po koze 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 31?! kurczę, u mnie 12 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 31*C w sloncu, młody nie wytrzymal Jedziemy po koze Termometr pewnie na blaszanym parapecie leżał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 31*C w sloncu, młody nie wytrzymal Bulba Twój termometr to chyba przy piecu w domu leży 3 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Nastepnym razem strzele fotke 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 http://www.youtube.com/watch?v=vFQFQKXZwDo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Dokończmy tą rozmowę w tym wątku, bo na prawdę zrobicie tam niezły OT @piyok - psuć renomę, to może zbyt mocne słowo, ale nie lubię gówniarstwa, gdzie się przyjeżdża na spotkanie po to, by spalić zioło, palić gumę motocyklem i pierdzielić później na Forum, żeby je**ć policję Jak sam wspomniałeś Ci skuterzyści i motorowerzyści będą kiedyś może motocyklistami, czyli według Ciebie tolerowanie takich zachowań jest jak najbardziej w porządku i nie powinniśmy zwracać na to uwagi, bo przecież liczy się "dobra zabawa". Nie biorę również wszystkich pod jeden młotek, ale spędziłem dużo czasu na forach, gdzie siedzą osoby ujeżdżające 50ccm i jest znaczna różnica w wypowiedziach osób, które mają ponad 20 lat od tych osób, które dopiero co zdobyły kartę motorowerową.. Znam kilku tzw. romeciarzy, którzy są od dawna pełnoletni i jak najbardziej właśnie takich ludzi zapraszam - opanowanych, z kulturą. A już się bałem, że jednak będę renegatem... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arpe Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 dzisiaj rano musiałem skrobać siedzenie (-2), ale przynajmniej wiem, ze na mrozie pali dobrze... 0 Cytuj Lepiej na bitumice niż w botanice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martii Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Poszukujemy pilnie Damiana Graczyka nick na większości forach Damcio. Kolega Damian okazał się oszustem i złodziejem poszukiwanym przez policję, oszukał wiele osób, od wczoraj po kolejnym oszustwie szukamy go gdzie tylko można dotarliśmy do więc też do tego forum. http://www.tvn24.pl/katowice,51/wypozyczal-drogie-samochody-zeby-sprzedawac-je-w-komisach,407290.html http://katowice.naszemiasto.pl/artykul/24-latek-sprzedawal-wypozyczone-samochody-volkswagena-za-5,2194652,t,id.html Temat jest prowadzony na forum scirocco-club i seat racing. https://www.facebook.com/pages/Scirocco-Clubpl/129040637168097?fref=ts Jeśli moglibyście puścić info na swoim forum byłabym wdzięczna! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Kiedyś prędzej czy później wpadnie w ręce policji. Swoją drogą czy ten gość był u nas na forum? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Przegiął pałkę.. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Przegiął pałkę.. Przegiął, przegiął , bardzo inteligentnie to zrobił 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Z lekka pojebały mu się lejce 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Dziś kolega pokazał mi film z autobusu ,ma mi przegrać to wkleje,Jedzie koleś burgmanem na śpiocha kończy mu się pas ociera sie o autobus kerfóra ,o dziwo wyrabia dogania kerfura jest na lewym skrajnym pasie kerfur na prawym kolega mpk prawy skrajny za nimi ,poczym odwraca się do kerfura bogu winnemu pokazuje fakersa i traci panowanie ,przelatuje 3 pasy i uderza w słup .mpk dobrze hamował bo idjota wpadł by pod koła ,jak zaczoł się zbierać kolega odjechał ,ZNA ktoś tego idjotę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Lubiany, koniecznie musisz zamieścić ten filmik jak go dostaniesz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Przegiął pałkę..Wg mnie to miał mnóstwo czasu na hamowanie, no ale chciał się wcisnąć z prawej i d*pa. Jeszcze z jego winy 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoTomasz Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Lubiany wyślijcie ten filmik na facebook.com/OczymaKierowcyMPK 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Lubiany, koniecznie musisz zamieścić ten filmik jak go dostaniesz Lubiany wyślijcie ten filmik na facebook.com/OczymaKierowcyMPK Jak tylko da mi ten filmik to go na pewno wrzucę , ciekaw jestem waszej reakcji 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Nie mam kurna motora !!!! 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Se kupisz 1 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Nie mam kurna motora !!!! Jak to a bmw Trzeba było nie sprzedawać szerszenia 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Przegiął pałkę.. strasznie to zrobił. Tak jak Aidekk napisał mnóstwo czasu miał na hamowanie ale też mógł pojechać lewą stroną ! Oby nigdy takiego numeru nie odwalić i żeby wszystkie decyzje były trafne ! Nie mam kurna motora !!!! Ja najpierw miałem zaklepany a później dopiero swojego sprzedałem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi