Marti Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 (edytowane) a tu coś dla wszystkich, którzy nie lubią poniedziałku.. pamiętajcie, zawsze może być gorzej czyli - może but polecieć Edytowane 18 Listopada 2013 przez Marti (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Pierwszy śnieg na o2o zaliczony 👍 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Pierwszy śnieg na o2o zaliczony ha, mnie w pon delikatnie przyprószyło już (okolice 22). 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 a jechałem sobie przedwczoraj kulturalnie do Liberty na Dąbrowskiego.. jadę, mijam typka, stał na poboczu. unoszę lewą - patrzy na mnie jak na debila. wyprzedzam - zaznaczyć warto ze jechałem junakiem 50ccm a on moto.. nie odmachał, chyba nie wiedział o co mi chodzi. ale może to dlatego, że jechał w dresie......... ( przy 2*C, brr) 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 i w Szczecinie i na kresach cały naród biega w dresach gdyby Adi,*IKE ***BOOK zaczęli szyć kombinezony na moto na nasze szeregi zasiliła by cała rzesza oryginalnych miłośników. .. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 No ale w bawarii mają produkować auta ze szklanymi drzwiami coby było widać paski na spodniach 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 http://youtu.be/stZrlZ6Amow 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 a mnie boli gardło, mam temp. i ogólnie lipa, jakieś rady drodzy motocykliści i motocyklistki? od razu dodam, że ostatnio nie zamykałem szczelnie kasku i zapierdalałem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 (edytowane) No wiesz! Żeby narzekać z powodu gardła.Kwardym cza być! "Faceci nie jedzą miodu, tylko pscoły żują Walnij se sete, albo dwie i spać! Edytowane 3 Grudnia 2013 przez Dawid Xrv (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 ja juz piję n-ty dzień - jak żyć? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 jakaś mocniejsza naleweczka, czy też jak kolega wyżej. i pod kocyk - najlepiej z kobietką. a ja siedzę i się kiszę w domu. zerwane więzadło, gips od kostki do pachwiny, ogólnie nie jest za ciekawie. pozytyw ? dobrze, że teraz, a nie w kwietniu 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 ja juz piję n-ty dzień - jak żyć? W takim razie pomoże przedmuch gorącym "powietrzem" jak poniżej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 hehe, podjeżdżaj traktórem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Filmik pasuje do tytułu wątku "co ślina naniesie" 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 (edytowane) http://youtu.be/f5eA3btpy9o a mówią, że na Świecie kryzys... Edytowane 6 Grudnia 2013 przez Suchy-wolk link (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Jeśli to działa, to nie powinno nikomu sprawić problemu kliknięcie raz dziennie na każdego pieska http://tablica.pl/nakarm-psa/ 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasza7 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Czemu nie w Łodzi? http://www.gazetakrakowska.pl/artykul/1061552,krakow-motomikolaje-dostali-prezent-buspasy-dla-motocyklistow-zdjecia,id,t.html?cookie=1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 4 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 W pogoni za gadżetami 1 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemiczna Malina Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 o qwa! można? można! 0 Cytuj Too fast to live, too young to die !!! Moje motofotografie - http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Niezła kolekcja...! My grandpa has been collecting beer cans for over thirty years. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 o qwa! można? można! Polskie media jak widać tylko potrafią kopiować i potem sami się nabieramy Artykuł wyjaśniający tutaj 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 rano było ciut zimno ale dałem radę, przy -3"C lekko opuszki palców ucierpiały, chyba pora zmienić rękawice letnie na zimowe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonia Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 W pierwszych dniach Nowego Roku 2014 powaliła mnie choroba i jak tu nie narzekać - to nie było moje marzenie ani życzenie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi