ridrick Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Wyżalę się Dziś zostałbym ukarany za jazdę prawą stroną pasa . Na Wólczańskiej i Skorupki przyje... by we mnie dostawczak bo skręcał w lewo. A że ja jechałem nie tak jak zwykle przy linii środkowej i za mną było trochę miejsca to Pan mnie nie widział i postanowił przejechać zaraz za samochodem, który był przede mną. Pomimo że jechałem całe 30-40 km/h zakończył bym ten sezon dzwonem. Nauczka na przyszłość: Jeździć na wysokości lewych opon puszki. (no chyba że jesteśmy w UK) . PS Kierowca się sam wystraszył tego co zrobił 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtasLDZ Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 http://www.ebay.co.uk/itm/STREETFIGHTER-HAYABUSA-BIG-CC-TURBO-/141063649058?pt=UK_Motorcycles&hash=item20d80c7722 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 http://lodz.gazeta.pl/lodz/1,35153,14611585,Zamiast_karetki_ratownik_na_motocyklu.html#TRrelSST jeździłbym 1 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 http://www.ebay.co.uk/itm/STREETFIGHTER-HAYABUSA-BIG-CC-TURBO-/141063649058?pt=UK_Motorcycles&hash=item20d80c7722 fajne 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Suchy, znalazłem Ci motór Cieszę się, że pomogłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 i pamiętajcie, pierwsze życie najlepsze racja, a bo wiadomo w jakim ciele obudzisz się po reinkarnacji? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 zprzepraszam za OFF ale musiałem: PD - kaczka, to max co może z Ciebie być! 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 kaczka, to max co może z Ciebie być uzasadnij 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 "Chłopaki nie płaczą" 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 ?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 ale dlaczemu? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 od 0:35 PD: nie bierz tego do siebie. po prostu wspomniałeś o reinkarnacji i mi się skojarzyło 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 łe... a ja myślałem, że powiesz, że koleżanki Ci zdradziły, że mnie i kaczorom... nie kurczy się w zimnej wodzie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arpe Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 wczoraj zabrałem motocykl z parkingu strzeżonego, jak się gościu dowiedział, że nie wraca, że powoli kończę sezon mówi: "no i ludzie tu troche odetchną (Dell) od tych samobójców" powiedziałem mu, ze w tym sezonie jak ktoś w regionie zginął, to na skutek zajechania drogi przez samochód to się chyba jorgnął, że głupoty gada i zaczął, że on też na WSK i Javie zasuwał, ale widać, ze ludzie opine o branży mają niezmienną 0 Cytuj Lepiej na bitumice niż w botanice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 bo ludzie myślą stereotypami, sam pewnie gdybym nie był związany z moto mówiłbym podobnie - to jest coś jakby dziedziczenie opinii w linii poziomej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior87 Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 stereotypami to mało powiedziane. U mnie w pracy miałem małą dyskusję z kolegą, który mówił, że motocykle to samo zło, a motocykliści samobójcy i dawcy organów. Na moje pytanie czy kiedykolwiek miał styczność z 2oo, czy kiedykolwiek siedział, ujeżdżał bądź miał kogoś znajomego kto ma 2oo, odpowiedział że NIE. Reasumując - dużo gadają Ci, którzy g***o wiedzą 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arpe Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 ale swoją drogą cisza się robi za oknem, nie wiem jak się przyzwyczaję wczoraj nikogo na Dellu nie było, ja też tylko na chwilę a mój synek (2 l.) mawiał latem co wieczór: "motoj pana buci" (mawiał, bo teraz już mówi motocykl w przeciwieństwie do Jego Mamy ) 0 Cytuj Lepiej na bitumice niż w botanice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Prawdziwa miłość przezwycięży wszystko 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 http://img.myepicwall.com/i/2013/10/a5c4ff002af6b9d23c1b9fa5e608d758.jpg?1380741097 ooo.. fajny, nie dość że jaja zassa to jeszcze jak usiądziesz na tym zbiorniczku to podciśnienie zołądek opróżni:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strumyk Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 [Warto włączyć filmik na pełnym ekranie, iż jakość powala...] W gąszczu codziennych problemów przy powrocie do domu natrafiłem na korek. Dzień jak co dzień - pomyślałem... Nie było by w tej przejażdżce za autobusem nic nadzwyczajnego, gdyby nie pewna para zakochanych, która postanowiła pozaglądać sobie w dziurki tu i tam na tylnym siedzeniu autobusu. Absolutnie nie przeszkadzał im fakt przebywania kilku osobników w autobusie, ani samochody stojące przy autobusie i ludzie w nich siedzący za oknami. Pech chciał, że główna akcja na tylnej szybie, rozgrywała się gdy stałem zbyt daleko, aby mój kalkulator zdołał nakręcić tą szampańską zabawę. Haha ;D 0 Cytuj Dobry motocyklista to nie ten, który lśni w pięknej skórze, nie ten, który odkręca gaz do końca, a ten który zna wartość swego życia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Właśnie skończyłem pucować motonga, planuje ktoś latanie po Łodzi w ciągu najbliższej godziny? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Kupiłem dziś ładowarkę do aku GoPro - mogę życie nabiera sens 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seweryn Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 taaa, kogo to spotyka ? ;> Mnie nie, ale już znalazłem swój motocykl w chmurce 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi