Skocz do zawartości
W ciągu najbliższych tygodni ta strona zmieni swój wygląd. Przygotuj się na aktualizację skryptu oprogramowania. ×

Zapraszamy na 14 urodziny Forum Łódzkich Motocyklistów - więcej informacji tutaj.

14 uro uro.png

Co ślina naniesie :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

o to widze, ze w ostatnim momencie Cie na starym moto widzialam ;)

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Suchy-wolk

124

• Piotr

101

• Wojtas

91

• Bulba

66

Opublikowano

Krzysiek - na jaki motocykl wymieniasz Kawę ?

Masylant – Marketing dla Motoryzacji
Tworzymy skuteczne kampanie dla branży motoryzacyjnej – od strategii po realizację.
📍 Cała Polska | 📧 biuro@masylant.pl | 🌐 www.masylant.pl
Opublikowano

Krzysiek - na jaki motocykl wymieniasz Kawę ?

Właśnie, masz już coś na oku? Wspominałeś, że będziesz miał problem w wyborze następcy, bo tak się zżyłeś ze swoją ZZR 1100 :mellow:
Opublikowano

Gosiamil pytałaś czy coś wiadomo o wypadku. Jutro pojawi się na pewno w Expresie Ilustrowanym

http://expressilustrowany.pl/wypadek-na-rondzie,artykul.html?material_id=4e36695216f1dae365000000

Tworzymy skuteczne kampanie dla branży motoryzacyjnej – od strategii po realizację.
Opublikowano

jakos nie jestem fanka tej wlasnie gazety... ale moze artykul do zdjec na stronie chociaz dopisza.

Opublikowano

Ojejejej przepraszam, że nie wpadłem na spotkanie zaplanowane przeze mnie, ale w drodze do Opoczna pękła felga w samochodzie, ponieważ tir zepchnął nas na pobocze Dołączona grafika

Na szczęście reszta samochodu jest cała, ale byłem 2-3h w plecy, ponieważ transport z Łodzi tyle trwał - na szczęście w domu były zimowe felgi, także jakoś się udało. Później motor testowaliśmy z tatą dobre 3 godziny, ponieważ łańcuch był nieumiejętnie naciągnięty i się rozciągał podczas jazdy. Tak wyszło, że dopiero o 19 wyjechaliśmy w stronę Łodzi. Dołączona grafika

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

z burzą rano, czy wieczorem?;p

Opublikowano

Moja siostra będąc na wakacjach, specjalnie mi podesłała ten link :biggrin: Jednak dla mnie nic kuszącego, bo bym ok.40min tam miał na dojazd, natomiast jeżeli ktoś robił inne prawko w jakieś szkole, to wystarczy się dogadać i kolejne dokumenty, mamy z dużym rabatem :smile:

Opublikowano

u mnie rano bylo 8 stopni, co empirycznie odczulam jadac rowerem do pracy <wtf> przeciez lato jeszcze do 23 wrzesnia!

Opublikowano

wrzuciłbym to w dział muzyka, ale ze względu że pochwaliłeś się tutaj, to proszę bardzo:

ze specjalną dedykacją i gratulacjami :smile::biggrin:
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie jest to za bardzo odpowiedni temat do takich rozmów Olo Dołączona grafika Jednak krótko i zwięźle Ci to określę - forum skuterów i motorowerów jest w Łodzi i prowadzą tam ludzie spotkania (dobrze wiesz o czym mówię), my stworzyliśmy forum dla motocyklistów, więc oczekujemy, że skutery i motorowery nie będą do nas przyjeżdżać i psuć nam tzw."renomę", skoro pole do popisu mają wśród swoich rówieśników. Jak najbardziej zapraszamy i 50ccm, ale kierowców, którzy nie robią głupich popisów, kłótni, "siary". Póki co Jabłona nie wypada tutaj najlepiej i przyznam, że kolega mnie irytuje pisząc do mnie na GG czy może do mnie wpaść i pyta, gdzie mieszkam - przepraszam, ale od kiedy jestem z nim tak zaprzyjaźniony?

Przez właśnie takie zachowanie i naginanie wulgaryzmów, coraz bardziej nie są mile widziani ludzie poniżej 125ccm, którzy nie potrafią się zachować będąc w grupie ludzi bardziej doświadczonych i starszych.

Ok rozumiem i też się z Tobą zgadzam. Myślę że jak nie będę nikomu wchodzić w drogę i nie będę podskakiwać swoją maszyną, to na spontana czy na jakiś ślub jak ostatnio był będę mógł wpaść bo chyba nikomu nie wadziłem :decayed: Bo zdaje sobie z tego sprawę że mój sprzęt nie jest za rewelacyjny i nie będę się pchał w jakieś dłuższe wycieczki czy wspólne śmigania, żeby pokazać na siłę jak jabłona że wielki ze mnie motocyklista http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/thumbdown.gif
Opublikowano

I to mi się podoba - przeszedłeś do rozmowy w innym temacie (bardziej odpowiednim) Dołączona grafika

Nasz forumowy kolega Jabłona, to tylko przykład, bo przecież takich osób młodocianych jest tutaj znacznie więcej, ale jednak starają się troszkę bardziej.

Opublikowano

.......skutery i motorowery nie będą do nas przyjeżdżać i psuć nam tzw."renomę", .......coraz bardziej nie są mile widziani ludzie poniżej 125ccm, którzy nie potrafią się zachować będąc w grupie ludzi bardziej doświadczonych i starszych.

miałem nic nie pisać ale jednak trudno pozostawić taki wpis bez echa tym bardziej od admina(sorry za offtopa):1. co znaczy psuć "renomę"?? czyżby wstyd było jechać motocyklem obok skutera czy jak?? ci skuterzyści kiedyś będą motocyklistami, mało tego, pośrednio obecni motocykliści mają wpływ na to, jacy ze skuterzystów będą w przyszłości motocykliści,2. skrajną naiwnością jest kojarzenie kultury osobistej i zdolności do życia w społeczeństwie danego osobnika do pojemności silnika jego motocykla tudzież skutera, motorowerudobrze że mam pojemność 500 ccm więc pewnie jako tako byłbym tolerowany, wiem że podobno motocykl to dopiero >600ccm,zapewne Suchy jak widać masz uzasadnione pretensje do jabłony ale mierząc wszystkich jedną miarą jesteś trochę nie fair, tym bardziej gdzie według mnie admin to osoba powściągliwa, opanowana, trzeźwo myśląca i oceniająca sytuację, użytkowników

nie ufaj, nie proś, nie bój się...

Opublikowano

Dokończmy tą rozmowę w tym wątku, bo na prawdę zrobicie tam niezły OT Dołączona grafika

@piyok - psuć renomę, to może zbyt mocne słowo, ale nie lubię gówniarstwa, gdzie się przyjeżdża na spotkanie po to, by spalić zioło, palić gumę motocyklem i pierdzielić później na Forum, żeby je**ć policję Dołączona grafika Jak sam wspomniałeś Ci skuterzyści i motorowerzyści będą kiedyś może motocyklistami, czyli według Ciebie tolerowanie takich zachowań jest jak najbardziej w porządku i nie powinniśmy zwracać na to uwagi, bo przecież liczy się "dobra zabawa".

Nie biorę również wszystkich pod jeden młotek, ale spędziłem dużo czasu na forach, gdzie siedzą osoby ujeżdżające 50ccm i jest znaczna różnica w wypowiedziach osób, które mają ponad 20 lat od tych osób, które dopiero co zdobyły kartę motorowerową.. Znam kilku tzw. romeciarzy, którzy są od dawna pełnoletni i jak najbardziej właśnie takich ludzi zapraszam - opanowanych, z kulturą.

Opublikowano

Dużo też jest takich osób którzy pomimo swojego wieku i większy motocykli zachowują się jak gówniarze na motorowerach czy skuterach, może nie ma jeszcze takich osób na forum ale często można takich na drogach spotkać :whistling: Nie jednemu motocykliście może się zdarzyć popsuć renomę forum, a nie jeden na skuterze czy motorowerze może jeździć lepiej niż taki który dopiero co zdał prawko i od razu wskakuje na jakiegoś ściga i pokazuje jaki z niego motocyklista http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/thumbdown.gif