Suchy-wolk Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2013 ale o co kaman z tymi harlem szejkami.. http://en.wikipedia.org/wiki/Harlem_shake_%28dance%29 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Toschie Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2013 (edytowane) https://soundcloud.com/baauer/harlem-shake Jak ktoś by nie słyszał pełnej wersji. Baauer ma też inne fajne produkcje Edytowane 20 Lutego 2013 przez Toschie (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Aidekk Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2013 zabranie dowodu gratis Byłem przekonany, że tylko włączenie ich podczas jazdy jest nielegalne a za włączenie tego na postoju mogą Cię Smerfiki cmoknąć w pompkę Niestety po doczytaniu z czystej ciekawości potwierdzam. Nielegalne okazuje się być już samo zamontowanie dodatkowego, nieprzewidzianego oświetlenia. O dziwo, legalne jest t.zw podświetlenie obrysowe i myślę, że z tym na pewno można kombinować. Nielegalne są neony, podświetlane antenki, diody na spryskiwaczach w aucie czy podświetlanie felg. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
Dann Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2013 Aidek w naszym kraju nic nie jest legalne Nawet obrysówka jezeli nie bedzie odpowiedniej barwy i będzie mocno walić światłem to pan P może się uczepić i dowodzik jedzie z panem P 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
kosmaty Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2013 Aidek w naszym kraju nic nie jest legalne Dokładnie, więc jak bym miał się przejmować tym co legalne i nielegalne to kupiłbym sobie skuter żeby nie przekraczać 50km/h w mieście nie mówiąc już o przelotowych wydechach, montowanych ksenonach, chowanych tablicach inny bajerach. 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html
AndrzejCBR Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2013 Dokładnie jak napisał kosmaty u nas jak chcą to do wszyskiego się dowalą, niestety jak trzeba pomoc to nie, mandacik bardzo chętnie. Nie podobają mi się motocykle oswietlone diodami neonami i bog wie czym jeszcze, chyba ze na święta zamiast choinki. 0 Cytuj
kosmaty Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2013 chyba ze na święta zamiast choinki. lubię świąteczny nastrój 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html
AndrzejCBR Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2013 No dobra ja też ale nie przez cały rok.PS co do ogranicznika nawet spoko efekt i fajnie strzela:) podoba mi sie to na plus. 0 Cytuj
Piotr Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2013 Nie wiem czy się cieszyć bo wiadomość sponsorują Fakty http://m.onet.pl/wiadomosci/kraj,3x87j w następny weekend będzie 10 stopni! 0 Cytuj
Bulba Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2013 Miod na moje stare serce 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
Suchy-wolk Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2013 Sorry, ale wasze wypociny przekraczają granicę zdrowego rozsądku, zatem pogadajcie sobie o diodach i innych pierdołach w temacie, gdzie nie grozi kasacja. Wszelkie "wrzuty" zostały wywalone! Mowa o temacie: http://motocykle-lodz.pl/topic/3225-monta%C5%BC-odcinki-ogranicznik-pr%C4%99dko%C5%9Bci/?hl=ogranicznik 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Majka11 Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2013 od Siebie dodam że za sztywna atmosfera tu na forum panuje , ciężko tak cały czas na temat moto pisać , trzeba czasami pospamować bajere pocisnąć 0 Cytuj
Aidekk Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2013 Suchy, ja się zgadzam z kolegą Łukaszem: od Siebie dodam że za sztywna atmosfera tu na forum panuje , ciężko tak cały czas na temat moto pisać , trzeba czasami pospamować bajere pocisnąć To jest temat offtopic i wątek: Co ślina naniesie. Chociaż tutaj trzeba odpuścić cenzurowanie i umoralnianie 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
Suchy-wolk Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2013 od Siebie dodam że za sztywna atmosfera tu na forum panuje , ciężko tak cały czas na temat moto pisać , trzeba czasami pospamować bajere pocisnąć Bajere ciśnij właśnie w TYM temacie, a nie tam, gdzie ludzie szukają konkretów. To jest temat offtopic i wątek: Co ślina naniesie. Chociaż tutaj trzeba odpuścić cenzurowanie i umoralnianie Maciek nie załamuj mnie, te wypociny przeniosłem do tego tematu z innego, więc teraz możecie sobie spamować, ale nie w innych działach niż Off Topic :nono: Nie toleruję spamu w innych działach. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Dann Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2013 ale nie w innych działach niż Off Topic Nie toleruję spamu w innych działach. No to żeś MArcin pokazał kto tu rządzi Reżim musi być... Dasz palca wezmą kut***.A :giggle: :giggle: 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
elfeti Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2013 Nie ma to jak paint (sumo.fm) i mały GS ... pierwszy projekt za mną haha jak zima za oknem coś trzeba robić 0 Cytuj
Tolo Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2013 No nieźle Ci to wyszło Widać, że baaaaardzo Ci się nudzi 0 Cytuj
Piotr Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2013 Odebrałem dziś motór z Profi (po przeglądzie) i polatałem trochę !!! 0 Cytuj
Tolo Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2013 No to pozazdrościć, jeśli naprawdę będzie w następny weekend 17*C to będzie już SŁYCHAĆ WIOSNĘ w mieście 0 Cytuj
Massi Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2013 ja słyszałem o 8*C... mam inna źródła informacji 0 Cytuj
Piotr Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2013 to może spontaniczny spot pod Centralem w weekend? 0 Cytuj
Zyygy Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2013 Odebrałem dziś motór z Profi (po przeglądzie) i polatałem trochę !!! ale co że dzisiaj ? 0 Cytuj
Bambrys Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2013 podobno jutro ma być 6 stopni i sucho... może ktoś ma ochotę polatać? 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi