Suchy-wolk Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 ale o co kaman z tymi harlem szejkami.. http://en.wikipedia.org/wiki/Harlem_shake_%28dance%29 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toschie Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 (edytowane) https://soundcloud.com/baauer/harlem-shake Jak ktoś by nie słyszał pełnej wersji. Baauer ma też inne fajne produkcje Edytowane 20 Lutego 2013 przez Toschie (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 zabranie dowodu gratis Byłem przekonany, że tylko włączenie ich podczas jazdy jest nielegalne a za włączenie tego na postoju mogą Cię Smerfiki cmoknąć w pompkę Niestety po doczytaniu z czystej ciekawości potwierdzam. Nielegalne okazuje się być już samo zamontowanie dodatkowego, nieprzewidzianego oświetlenia. O dziwo, legalne jest t.zw podświetlenie obrysowe i myślę, że z tym na pewno można kombinować. Nielegalne są neony, podświetlane antenki, diody na spryskiwaczach w aucie czy podświetlanie felg. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Aidek w naszym kraju nic nie jest legalne Nawet obrysówka jezeli nie bedzie odpowiedniej barwy i będzie mocno walić światłem to pan P może się uczepić i dowodzik jedzie z panem P 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Aidek w naszym kraju nic nie jest legalne Dokładnie, więc jak bym miał się przejmować tym co legalne i nielegalne to kupiłbym sobie skuter żeby nie przekraczać 50km/h w mieście nie mówiąc już o przelotowych wydechach, montowanych ksenonach, chowanych tablicach inny bajerach. 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Dokładnie jak napisał kosmaty u nas jak chcą to do wszyskiego się dowalą, niestety jak trzeba pomoc to nie, mandacik bardzo chętnie. Nie podobają mi się motocykle oswietlone diodami neonami i bog wie czym jeszcze, chyba ze na święta zamiast choinki. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 chyba ze na święta zamiast choinki. lubię świąteczny nastrój 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 No dobra ja też ale nie przez cały rok.PS co do ogranicznika nawet spoko efekt i fajnie strzela:) podoba mi sie to na plus. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Nie wiem czy się cieszyć bo wiadomość sponsorują Fakty http://m.onet.pl/wiadomosci/kraj,3x87j w następny weekend będzie 10 stopni! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Miod na moje stare serce 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Sorry, ale wasze wypociny przekraczają granicę zdrowego rozsądku, zatem pogadajcie sobie o diodach i innych pierdołach w temacie, gdzie nie grozi kasacja. Wszelkie "wrzuty" zostały wywalone! Mowa o temacie: http://motocykle-lodz.pl/topic/3225-monta%C5%BC-odcinki-ogranicznik-pr%C4%99dko%C5%9Bci/?hl=ogranicznik 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majka11 Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 od Siebie dodam że za sztywna atmosfera tu na forum panuje , ciężko tak cały czas na temat moto pisać , trzeba czasami pospamować bajere pocisnąć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Suchy, ja się zgadzam z kolegą Łukaszem: od Siebie dodam że za sztywna atmosfera tu na forum panuje , ciężko tak cały czas na temat moto pisać , trzeba czasami pospamować bajere pocisnąć To jest temat offtopic i wątek: Co ślina naniesie. Chociaż tutaj trzeba odpuścić cenzurowanie i umoralnianie 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 od Siebie dodam że za sztywna atmosfera tu na forum panuje , ciężko tak cały czas na temat moto pisać , trzeba czasami pospamować bajere pocisnąć Bajere ciśnij właśnie w TYM temacie, a nie tam, gdzie ludzie szukają konkretów. To jest temat offtopic i wątek: Co ślina naniesie. Chociaż tutaj trzeba odpuścić cenzurowanie i umoralnianie Maciek nie załamuj mnie, te wypociny przeniosłem do tego tematu z innego, więc teraz możecie sobie spamować, ale nie w innych działach niż Off Topic :nono: Nie toleruję spamu w innych działach. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 ale nie w innych działach niż Off Topic Nie toleruję spamu w innych działach. No to żeś MArcin pokazał kto tu rządzi Reżim musi być... Dasz palca wezmą kut***.A :giggle: :giggle: 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Kto idzie polatać? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Nie ma to jak paint (sumo.fm) i mały GS ... pierwszy projekt za mną haha jak zima za oknem coś trzeba robić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tolo Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 No nieźle Ci to wyszło Widać, że baaaaardzo Ci się nudzi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Odebrałem dziś motór z Profi (po przeglądzie) i polatałem trochę !!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tolo Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 No to pozazdrościć, jeśli naprawdę będzie w następny weekend 17*C to będzie już SŁYCHAĆ WIOSNĘ w mieście 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 ja słyszałem o 8*C... mam inna źródła informacji 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 to może spontaniczny spot pod Centralem w weekend? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Odebrałem dziś motór z Profi (po przeglądzie) i polatałem trochę !!! ale co że dzisiaj ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 no ba! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bambrys Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 podobno jutro ma być 6 stopni i sucho... może ktoś ma ochotę polatać? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi