Przemski Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 dobre 0 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Przemku było już , ale co jak co kozak;D: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemski Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 co do ustępowania miejsca motorzystom to kiedy robiłem to we francji (autem) to dopiero po jakimś czasie zorientowałem się, że to zdejmowanie prawej nogi ze stopki to takie 'dzięki' za ustąpienie. U nas chyba mało popularne choć zdarza się że ustępują miejsca np w korkach.Muodyv6 nie widziałem kozak kozak i swój gośść. Za dobrą chiką sie odwrócił 0 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 jak ten sie odwrócił ;DBaran grzeje CBR-ke, Zając wsiadł na TZR-ke, Kurczak już na Gixa skacze, Zaraz zaczną palić lacze Jeszcze został kogut zdrajca, On też jedzie święcić jajca WESOŁYCH ŚWIĄT 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemski Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 hahahahahahaha Wesołych 0 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Obieranie cebuli http://www.wiocha.pl...bieranie_cebuli Ps. W jakim programie zmniejszać fotki do postów ? Czy można wstawiać gify do postów ? 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=2248455770&ap=2&bid=7055&aid=7103069&tid=0 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosiamil Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 to się nazywa pomysł na biznes 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajejman Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Przyjemne z pozytecznym :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 No powiem ze przejechał bym się 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 No powiem ze przejechał bym się Toverland w Holandii też bym pojeździł ;( 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Dla chętnych mechaników - praca w Liberty: http://www.pracuj.pl/praca/elektryk-elektronik-samochodowy-lodz,oferta,2488928 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Jest "moto" do kupienia http://allegro.pl/piaggio-nrg-custom-tuning-535ccm-50-aerox-virago-i2343663551.html 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gixer600 Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 siema, wie ktoś z was może czy plastiki od yamahy r6 z 08r. mogą pasować do gsxr z 08? Ciekawi mnie jak bardzo trzeba takie plastiki przerabiać. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piżmak Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Myślę że bardzo. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 siema, wie ktoś z was może czy plastiki od yamahy r6 z 08r. mogą pasować do gsxr z 08? Ciekawi mnie jak bardzo trzeba takie plastiki przerabiać.!00% modyfikacji.Począwszy od innej ramy, silnika, baku, wszystkich mocowań. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Witam. Dzisiaj z mojej Hondziny został zdemontowany moduł drugiej generacji POWER COMMANDER II firmy DYNOJET. Power był na wyposażeniu mojego motocykla jednak nigdy nic przy nim nie majstrowałem i nie korzystałem z niego na dobrą sprawę. Z tyłu urządzenia widnieje naklejony symbol: M101-501 MAP co o ile się nie mylę oznacza wgraną mapę. Na stronce POWER COMMANDER'A istnieje możliwość ściągnięcia oprogramowania do odpowiedniej wersji urządzenia jak i innych przydatnych rzeczy. Z racji tego, że PC II został zdjęty i nie jest mi potrzebny chcę go sprzedać i tu przyda mi się mi się wasza pomoc. Kompletnie nie wiem na jaką cenę mogę liczyć Dodam jeszcze, że sprzęt współpracował z Hondą VFR800Fi, ale z tego co czytałem pasuje również do innych motocykli. Będe wdzięczny za wszystkie sugestie odnośnie ceny i popytu na tego typu rzeczy. Poniżej zamieszczam zdjęcia modułu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 kupiłeś moto po "ojcu dyrektorze" - okularniku? ... jesli tak, to masz tam shot-guna Devil'a albo Mig'a na wydechu, a jeśli tak, to montuj to z powrotem... 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Straż Biznesowo-Miejska & Fotoradar(na YouTube sporo ciekawych odcinków ) 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 ;D a ja wczoraj załapałem 300zł ;D Kwitu na węgiel;( 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Szukacie adrenaliny ? http://www.youtube.com/watch?v=xmlAW_1hgT8&feature=related 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 http://www.mmlodz.pl/417824/2012/6/26/zlamal-noge-jadac-na-slub-pobrali-sie-w-szpitalu?category=spozaMiasta 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toschie Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Hehe ale ładnie. Szkoda ze koleś z hondy ma kask integralny bo nie widać jak mu uśmiech znika a to i tak nie był np. TRIUMPH ROCKET III 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi