Bulba Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2012 Efekt bedzie zapewne taki, jak po kapieli mojego pudla (kiedy jeszcze zyl) 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
siwutek Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2012 http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif a to nasza mina przy 80 km/h 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja.
Bulba Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2012 MIalem taka wczoraj jak bez owiewek jechalemA lzy wpadaly mi do uszu 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
siwutek Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2012 hehe dobre ale to już trening jakiś masz:) 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja.
Bulba Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2012 Dobra dobra, nie sciemniaj tylko gadaj o ktorej i gdzie bedziesz jutro w lodzi 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
siwutek Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2012 sorka Bulba - jutro odpada, mam taśmowo imprezki rodzinne cały weekend z bani 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja.
Bulba Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2012 Najfajniejsza pogoda w marcu a Ty pijesz ?!?!?!?CZIKEN !!!!!To dlatego, ze zdajesz sobie spraweze po zdjeciu owiewek wyjdzie na jaw, kto ma dluzsza rure 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
siwutek Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2012 hahaha - znasz takie powiedzenie: ta krowa co dużo ryczy -mało mleka daje CHWALIPIĘTA hehe 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja.
Bulba Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2012 Grunt to dobrze "podkrecic" przeciwnika ) 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
siwutek Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2012 luzik się zna takie numery Klossa oglądałem kilka razy hehe 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja.
Bulba Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2012 Klos mial wyjatkowo krotka lufe 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
siwutek Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2012 krótka lufa nie dyskryminuje 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja.
Bulba Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2012 Bo motocykl to trzeba ze szwagrem kupowac http://www.poboczem.pl/filmiki/video,vId,490306,vSort,1,vTime,3 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
Aidekk Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2012 Hahaha! Sposób na szwagra jest mega 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
siwutek Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2012 po co ze szwagrem-samemu też coś od życia się należy - samemu mu pier-lnąć 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja.
Koper Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2012 tutaj małe kompendium wiedzy, jak przeprowadzić porządny rekonesans i zaoszczędzić na paliwie na dojazd 0 Cytuj
Wojtas Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2012 Kobiete troche poniosło ! http://www.youtube.com/watch?v=eZ3Z8WCMZ6A&feature=player_embedded 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"
Aidekk Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2012 Szkoda, że nie widać całej akcji. Z tego co jest wygląda na to, że motocyklowi nie zjechała i się kolo na 2oo wk***ił i kopnął. Nie powinien był. Tak czy inaczej jakby to zrobiła bez zdania racji to bym się mocno wk***ił... 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
Piotr Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2012 HONDA HORNET KLUB POLSKA ::..:: FORUM HONDY CB500 ::..prosimy reklamę na http://www.vstromclub.fora.pl/ 0 Cytuj
krzysiek Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2012 Od kilku dni mam ciężki orzech do zgryzienia. Mam poważną propozycję od mojego dobrego kolegi. By wraz z nim otworzyć sklep internetowy i tu halo,halo- sklep z akcesoriami do motocykli i quadów. Kiedyś rozmawialiśmy ale teraz już na poważnie. Trzeba wyłożyć troszkę kasy i tu moje obawy, żeby nie stracić i nie obudzić się z ręką w nocniku.Może za późno na tego typu sklep? 0 Cytuj Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy. 501-629-877 http://www.autopowypadku.pl
Muodyv6 Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2012 Hyh taka pogoda, nic tylko latać;/... 0 Cytuj
Dann Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Latać na kole 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Mario Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Od kilku dni mam ciężki orzech do zgryzienia. Mam poważną propozycję od mojego dobrego kolegi. By wraz z nim otworzyć sklep internetowy i tu halo,halo- sklep z akcesoriami do motocykli i quadów. Kiedyś rozmawialiśmy ale teraz już na poważnie. Trzeba wyłożyć troszkę kasy i tu moje obawy, żeby nie stracić i nie obudzić się z ręką w nocniku.Może za późno na tego typu sklep?Trochę mam do czynienia w temacie, ale z częściami samochodowymi.Ogólnie nigdy nie jest za późno by coś zacząć, pytanie jest jedno:- czy będziesz miał dostęp do takich cen zakupu, by się opłacało handlować (wypracować marżę 20-30% na czysto) ?Jeśli tak to moim zdaniem reszta jest do przejścia. 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro
Artur Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2012 U nas mogło by być tak samo że podczas wyprzedzania osobówki robiły by nam miejsce. 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2012 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Rekomendowane odpowiedzi