bart Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 (edytowane) Lol zaraz dostaniecie po banie Ale fakt jest faktem że, Suchy każdemu takie sprawy proponuje Pozdrawiam Edytowane 15 Maja 2013 przez bart (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Młody jest... widocznie nie jest jeszcze ukierunkowany na konkretną płeć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Co Ty gadasz, to jest wielki Admin, on nie musi się ukierunkowywać jak zwykli zjadacze chleba. On ogarnia każdą płeć Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Żeby życie miało smaczek, raz dziewczynka raz chłopaczek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Pozdrawiam 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 no to pojechaliscie... 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kitket987 Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Ciekawe tylko czemu kobiety nie mają prawa uczestnictwa. Niektórym to już się nieźle jebie. http://www.scigacz.pl/Linka,miedzy,drzewami,to,usilowanie,zabojstwa,20865.html Jak ktoś jeździ w terenie to niech uważa na takie "niespodzianki' bo coraz częściej się o tym słyszy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Z filmiku Suchego: kozak ze wsi kozakiem ze wsi, ale policjant go ewidentnie prowokował szturchając go i pokazując swoją władzę. Gość został sprowokowany... a policja dodała stosowny komentarz. Faktycznie koleś nie powinien był odepchnąć policjanta, no ale po to były te prowokacje by go usadzić. Mógł burak na spokojnie odczekać i skargę złożyć. Inaczej by niebiescy rozmawiali... I jeszcze jedna sprawa, co dało policjantowi prawo do kontroli osobistej przy rutynowej kontroli drogowej? 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 no to pojechaliscie... No Bany się posypią . Pozdrawiam :D 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 SUCHY WAZ NIEBAWEM POWYŁĄCZA HA HA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Fotka z cyklu: omiń dziurę na drodze 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 (edytowane) ja nie chce krakać ale dzisiejsze meteo mnie zmroziło w sobotę widać deszcz;/ http://www.meteo.pl/um/php/meteorogram_list.php?ntype=0u&fdate=2013051600&row=418&col=223〈=pl&cname=%A3%F3d%BC Edytowane 16 Maja 2013 przez Thebestof78 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 2 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frager Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 http://www.scigacz.pl/Rzut,motocyklem,nowa,dyscyplina,offroadowa,20878.html 0 Cytuj you will never know me, you can only follow me. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 To apropos dzisiejszej rozmowy na Dellu. You know... 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeZet Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Ehhh… dawno nie padało. Coś trzeba z tym zrobić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Mało brakowało, a wczoraj doszłoby do wypadku z moim udziałem... rowerzysta jadący skrajnym prawym nagle skręcił w lewo bez uprzedniego upewnienia się czy może, pomijam fakt w jaki sposób to zrobił :-/ https://www.youtube.com/watch?v=p4-YBMBuz9c 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Mam wrażenie, że on się nawet nie obejrzał za siebie Tir mógłby go zmielić. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 on się nawet nie obejrzał za siebie dokładnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 rowerzysta jadący skrajnym prawym nagle skręcił w lewo bez uprzedniego upewnienia się czy może, pomijam fakt w jaki sposób to zrobił :-/ W teorii to ja tam ścieżki rowerowej nie widzę, więc powinien zejść i rower przez pasy przeprowadzić. Swoją drogą, Twoja prędkość chyba przepisowa tez nie była, wygląda na jakieś 90-100 km/h Bardzo za***isty manewr, na szczęście nikomu nic się nie stało 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 moja prędkość była przepisowa! tylko odtwarzanie przyśpieszyłem żeby dodać dramaturgii 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 (edytowane) To się nazywa selekcja naturalna, nieprzystosowane osobniki giną Edytowane 20 Maja 2013 przez Szara (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Jestem mila i uprzejma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 działajcie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 No to porządnie mnie dziś zmoczyło 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi