Aidekk Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 (edytowane) Do stoppie potrzebujesz 2 rzeczy: mocnego przedniego hebla i dobrej przyczepności oponki (najlepiej jak rozgrzana). Nie wiem jak twoje Zippowskie oponki ale moje na suchym pozostawiają wiele do życzenia. Jak nie jest ciepły asfalt i nie rozgrzana prawie od razu się blokuje i trzeba na to uważać. Chińska oponka to nie Michelin, musisz brać poprawkę, że przy mocnym hamowaniu duża szansa na jej zblokowanie. Jak czujesz bloka puszczasz hamulec i zaciskasz ponownie (tak jak by to zrobił abs). ale musiał to być albo piasek, albo dziewczyna była na mojej linii i skręciłem kierownicą mając zablokowane kołoPozostaje jeszcze sprawa polskich dróg. Piasek, nierówna nawierzchnia, może tory - wszystko mogło mieć wpływ na uślizg oponki i efekt masz sam wiesz jaki. I jeszcze jedno - przy mocniejszym hamowaniu na prostej dociskaj jednak tył - przy hamowaniu dwoma mimo jego miernej wydajności sporo skraca dystans i zmniejsza ryzyko tego, że właśnie zaliczysz ślizg przez za mocno dociśnięty przód! Pozdro i życzę szybkiego powrotu do zdrowia! Edytowane 6 Maja 2013 przez Suchy-wolk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Popadało i juz przestało. Można jechać moto do pracy ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Także tego... LwG Trzeba korzystać z pogody... miłego dnia. 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 już w pracy :] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Kiedy padało? Ja też zaraz lecę załatwiać parę spraw na mieście, oczywiście na 2oo . 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 przed ósmą leciał równiutko drobny deszczyk 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Normalnie noz sie w kieszeni otwiera 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 f*ck! Aż boli 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Niemiecka precyzja i niezawodność 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 O boże...to naprawdę boli 0 Cytuj Jestem mila i uprzejma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 NIe wiem czy chodzi o niemiecka precyzje, bo wszystko moze sie zj***c. A im bardziej skomplikowane tym czesciej/gesciej. Bardziej chodzi mi o reakcje pozal sie boze ASO. 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kukiz Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Rzeczywiście można się wkurzyć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Kurcze pokopalo sie chyba cos z powiadamianiem o odpowiedziach w obserwowanym watku Nic nie przychodzi dzisiaj 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Kurcze pokopalo sie chyba cos z powiadamianiem o odpowiedziach w obserwowanym watku Nic nie przychodzi dzisiaj dzisiaj? od tygodnia u mnie powiadomienia mailowe nie działają :-/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tlfabianka Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 U mnie rownież nie działają powiadomienia mailowe od przynajmniej tygodnia. Miałem zgłosić problem, ale zainstalowany w tym czasie "tapatalk" go rozwiązał i wyleciało mi z głowy. 0 Cytuj Zapożyczone, ale bardzo trafne .... "Denerwować się, to mścić się na swoim zdrowiu za głupotę innych" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoszony problem do supportu - easy Edit: Sam w końcu rozwiązałem problem - maile już powinny dochodzić z powiadomieniami 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Git 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Maj Hiroł ! Dziala 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 http://youtu.be/it-wgF2JXPk 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 http://www.klub-grom.ovh.org/news.php Zwięźle i na temat: Oficjalne stanowisko Rady Kongresu wiosennego przedstawione nam w dniu 11.05.2013 r. jest jednoznaczne: W klubach kongresowych (włącznie z grupą klubów "innych") nie mają prawa być kobiety, nawet jako sympatyczki, noszące barwy klubowe. Dziwne, że przez okres 3 lat jakoś to nikomu nie przeszkadzało. Dziwnym jest też fakt, że w grupie klubów "Innych" były i jak sądzę są nadal kluby kobiece. Trzeba tęgiego umysłu, aby to ogarnąć ! My obdarzamy wielkim szacunkiem nasze kobiety i nie mamy najmniejszego zamiaru ich dyskryminować. Gdyby nie one, nie byłoby żadnego z nas na tym świecie 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 (edytowane) Zenua. Niektorym to sie juz autentycznie w doopach poprzewracalo Edytowane 15 Maja 2013 przez Bulba (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 ja to nazywam "syndrom krótkiego h*ja" 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Suchy to taka cicha woda : tu padnie na glebę, tu jakąś dziewczynę przenocuje ... hehe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Suchy to taka cicha woda : tu padnie na glebę, tu jakąś dziewczynę przenocuje I jeszcze tak jak po medyku, rano nic nie ogarnia co robił i z kim 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Mi też wczoraj nocleg proponował "ej fazer wyglądasz na zmęczonego może u mnie przekimasz?! " Tak było jak babcie kocham - wredna sucz .... 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi