eramus Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 (edytowane) Mini test paliwa Edytowane 17 Stycznia 2017 przez eramus (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Prowokacja aby oglądalność zdobyć no i hajs 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 http://www.adrenalinemotorsport.pl/aktualnosci/n,napad-z-bronia-w-reku-w-bialy-dzien-w-salonie-audi-napastnicy-ukradli-trzy-audi-rs6Wiedzieli co dobre V46 chyba się zafiksowal wzrokiem na przeszkodzie i pogioł wydech akrapahttp://www.adrenalinemotorsport.pl/aktualnosci/n,mistrz-jednosladow-valentino-rossi-przydzwonil-bokiem-audi-rs6-we-wloskich-alpach 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Coś dla fanów Daytony i nowinek: http://www.ridetobe.com/daytona-zortrax-druk-3d/ 2 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 (edytowane) http://motormania.com.pl/felietony/wywiady/wywiad-z-trupem-podkarpacki-sposob-na-wypadki-motocyklowe/ "Wywiad z trupem" Zachęcam do przeczytania artykułu. Edytowane 11 Lutego 2017 przez Lucass (wyświetl historię edycji) 4 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marttino Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 http://motormania.com.pl/felietony/wywiady/wywiad-z-trupem-podkarpacki-sposob-na-wypadki-motocyklowe/ "Wywiad z trupem" Zachęcam do przeczytania artykułu. Dobry artykuł i mocny daje do myślenia polecam wszystkim do przeczytania I oby nas to nie spotkało.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archi Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Na prawdę to dobry pomysł, by przypomnieć co myśleli o jeździe Ci których już nie ma; i raz na jakiś czas zadać sobie pytanie: - Czy ja też wierzę w swoje umiejętności i przewidywanie sytuacji na drodze? A może myślę jak przeciętny człowiek: - To mnie nie spotka to zawsze jest ktoś inny, a jak już to jakoś to będzie ... nieee ja nie będę miał raka. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 No tak, ale o ile pierwszy 'wywiad' jest w miare ok, to drugi jest totalnie bez sensu, bo co pokazuje? Jak pada deszcz to nie wsiadaj na moto bo umrzesz? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Drugi wywiad pokazuje niemalże to samo co pierwszy. Motocyklista odpowiada, że jego opony na mokrym asfalcie trzymają "rewelacyjnie".... Tak bardzo, że na zakręcie poleciał na drugą stronę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosaEzg92 Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Dobry kawałek właśnie o tym. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kande Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Jak dla mnie projekt rewelacyjny 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek rst1000 Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 http://motormania.com.pl/felietony/wywiady/wywiad-z-trupem-podkarpacki-sposob-na-wypadki-motocyklowe/ "Wywiad z trupem" Zachęcam do przeczytania artykułu. No tak, ale o ile pierwszy 'wywiad' jest w miare ok, to drugi jest totalnie bez sensu, bo co pokazuje? Jak pada deszcz to nie wsiadaj na moto bo umrzesz? Dobry artykuł i mocny daje do myślenia polecam wszystkim do przeczytania I oby nas to nie spotkało.... Ale czego to jest wynikiem, szukaniem ideałów w życiu, swojej siły i miejsca na ziemi?, i to wcale nie do 20 roku życia, może być i 30'stka. I na podstawie czego?, wielokrotnie zmanipulowanych informacji o rzeczywistości? - superbike'i przeznaczone na tor z możliwością używania na co dzień, na drodze ogólnodostępnej. To co używają niektórzy i najlepsi motocykliści jest możliwe do kupienia w sklepie. - reklamy np. opon co rewelacyjnie trzymają na mokrym. No to to jest dopiero bzdura, żadna opona nie trzyma na mokrym, choć niektórzy, ci najlepsi potrafią robić rzeczy niebywałe - ale tylko oni i tylko w specjalnych warunkach. - słabe kursy na prawo jazdy, gdzie brak przekazu praktycznego. Jak może prowadzić to instruktor, który sam nie jest czynnym motocyklistom. - telewizja co pokazuje wyścigi w ekstremalnych warunkach. No nic tylko naśladować i zasuwać na 2'ce na zakręcie coś około 100'wy. I koło do góry na wyjściu. Ideały kreują się na poziomie co najmniej drugiego Rossi'iego. Ja nikomu nie odmawiam popierdalania ani ryzyka, ale jak jesteś dobry to jedź na tor. Fama się rozniesie bardzo szybko, zatrudnij się do zespołu fabrycznego, to jest coś nawet jak jesteś rezerwowy. Mam takie pytanie do wszystkich, dlaczego można kupić sprzęt super sportowy na rynku skoro istnieją restrykcyjne ograniczenia z zakresu KD. Kto tu jest idiotą ten co ustalał KD czy ten co dopuścił taki sprzęt do użytku na drogach publicznych. Tylko forsa się liczy? Dlaczego wszystkie programy telewizyjne i internetowe faworyzują ten sprzęt co ma większą moc, choć oficjalnie nie można go wykorzystać w 20 procentach. I kto tu jest winny tym wypadkom. Parafrazując problem, na końcu ten sam potencjalny redaktor m o t o r y z a c y j n y pisze artykuł : przykładowy Wywiad z trupem. Sam go stworzył ... wypadek. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Masz racje, ale wydaje mi się ze supermocne motocykle nie są temu winne. To jest tylko i wyłącznie narzędzie, które w różnych rękach jest różnie wykorzystane. Najwięcej wypadków jest jest w prędkości na przedziale 50-140km/h. Czyli takiej jaka możesz pojechać prawie każda 125cm, na którą przypominam nie potrzeba prawka A. A dlaczego jest tyle wypadków, na motocyklach o dużej pojemności. Bo to jest rodzaj prestiżu w naszym społeczeństwie, jak ktoś Cię spyta na czym jeździsz to lepiej powiedzieć ze na 1300cm niż 125cm. 1 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Jedna tablica na wszystkie pojazdy i możliwość czasowego wyrejestrowania motocykla lub samochodu – wbrew wcześniejszym informacjom o odrzuceniu pomysłów posła Piotra Liroya-Marca, rząd postanowił zająć się zgłoszonymi przez niego propozycjami.https://motopomocni.pl/artykuly/news/jedna-tablica-wszystkie-pojazdy-rzad-zajmie-sie-propozycja-posla-liroya-marca/?utm_source=facebook&utm_medium=referral&utm_campaign=artykul 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfred Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Niestety muszę to napisać. Musi być pięć postów żeby napisać coś w dziale sprzedam. Sorry. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Velastir Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 http://wiadomosci.wp.pl/ratownicy-w-trakcie-parady-najechali-na-wypadek-przerwali-strajk-i-od-razu-ruszyli-z-pomoca-6127481271277697a?src01=6a4c8&src02=facebook_wiadomosci Faktycznie, lepiej trafić nie mógł. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 9 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 4 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 15 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 2 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Rosja to jednak stan umysłu, ale dziś w dobrym tego słowa znaczeniu - przed kilkoma minutami trzech Rosjan robiło sobie fotki przy GS'ie, z uśmiechem na gębach od ucha do ucha ale mieli zaskoczone miny, gdy zobaczyli, że stoję za nimi od pewnego momentu i patrzę co robią a gdy powiedziałem, że mogą usiąść i zrobić sobie foto, bo to tak trochę bez sensu obok moto, chyba pokochali polaków 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 21 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Witam serdecznie, czy jest tu jakiś użytkownik Horneta od 2007r ? Bardzo mi się podoba sprzęcik i planuje zakup takiego ale nie miałem okazji go widzieć na żywo. Czy jest możliwość aby go zobaczyć i się przymierzyć ? 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 31 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Polataliśmy trochę nowym kawasaki z1000SX. Myślę, że na same ujęcia warto wpaść obczaić. z1000sx 2017 1 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 2 lata więzienia grożą motocykliście, który pędził ulicami Łodzi po pijanemu 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leniuchmichał Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Mega http://tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,zlapali-wandala-na-goracym-uczynku-br-przykuli-lancuchem-i-kazali-zmywac,240037.html 3 Cytuj SSN Szybko Spranie Niebezpiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejt93 Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Na fejsbuku mi się wyświetliło 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi