Bulba Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Tez mi sie cos takiego podoba. Jazda naturalna, tak jak jedzi sie na codzien (oczywiscie w granicach prawa) Ps. A jak to jest "na Flinstona" ??? 1 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 A jak to jest "na Flinstona" ??? jak szorujesz asfalt bucikami 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Zaraz tam szorujesz. Ja czasami lubie pomasowac sobie podeszwy 1 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 KASKI 15% Każdy wchodzący kask do naszej restauracji otrzymuje rabat 15% na zestawy ! 3 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Ale w sezon to nie trafili trochę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 W sezonie się nie opłacało 2 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Zwłaszcza, że mamy go po drugiej stronie czwartkowych spotów 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 KASKI 15% Każdy wchodzący kask do naszej restauracji otrzymuje rabat 15% na zestawy ! Rabat dla posiadaczy kart FŁM jest w tej restauracji od ponad 2 lat Natomiast grafika, o której mówisz powstała na potrzeby programu telewizyjnego "Przyjazne motocyklistom" właściciel musiał zmienić formułę przekazywania zniżki, ponieważ ten lokal zostanie naniesiony na mapę i ma się stać przyjazny nie tylko dla jednośladów z Łodzi 2 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 (edytowane) To jeden na głowę, drugi w ręku. I już się zrobi 30% rabatu Edytowane 27 Października 2016 przez Lucass (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 https://www.teezily.com/bikerpol-a1 dlatego na wiosne ide na kurs 3 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Korci mnie ta koszulka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 (edytowane) https://www.teezily.com/bikerpol-a1 dlatego na wiosne ide na kurs Jak to mówią, każdy motocyklista jest sexy. Do momentu ściągnięcia kasku Edytowane 2 Listopada 2016 przez Lucass (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 (edytowane) Jak to mówią, każdy motocyklista jest sexy. Do momentu ściągnięcia kasku I czar prysł Edytowane 2 Listopada 2016 przez eramus (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Dziś wysłałem do brata sms "gdzie jesteś". Godzinę później dostałem smsa: "Play poleca: Po co dzwonić do bliskich by sprawdzić gdzie są? Zobacz ich na mapie!. Slij: A na 2222...(bla bla bla)". Przypadek ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejt93 Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Slij: A na 2222...(bla bla bla) Ze 3 razy czytałam i za każdym razem czytałam "ssij"... Tłumaczę sobie, że "w tym wieku" i o tej porze wzrok już nie ten... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Konrad Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Ze 3 razy czytałam i za każdym razem czytałam "ssij"... Tłumaczę sobie, że "w tym wieku" i o tej porze wzrok już nie ten... Bo to wina braku polskich znaków. Gdyby tylko w Play wiedzieli (za prof. Bralczykiem) że jest różnica "robić łaskę" i "robic laske" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Panowie zniżki na OC przechodzą z auta na motocykl ? 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Panowie zniżki na OC przechodzą z auta na motocykl ? Jak masz zniżki na OC to na każdą kategorię. W drugą stronę tak samo. 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Obadajcie te crashpady własnej produkcji 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marttino Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Ty on dopiero zaczol skręcać to będą gmole 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Konrad Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 A to nie klucze nasadowe zaklinowane na którejś śrubie ramy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosaEzg92 Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 (edytowane) Łowiłbym 😊 Edytowane 9 Listopada 2016 przez KosaEzg92 (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek30 Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Łowiłbym Jaki problem Podobno nie ma kobiet nie do zdobycia. Wszystko jest kwestią a raczej mieszanką inteligencji, pieniędzy i podejścia Nie należę do rasowych podrywaczy, ale na brak skuteczności nie mogę narzekać. Na poradnik: http://uwodzenieuk.com/jak-zagadac-do-nieznajomej-dziewczyny-na-ulicy/trafiłem przez przypadek i wiele tez w nim zawartym potwierdziło się z moją praktyką 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marttino Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Ja bym od razu wyhaczył 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi