Nervous Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Może jakiś SRT, z ciekawości przejrzałem jutuby i faktycznie ma kopyto jak na takiego kloca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 No robił nas jak chciał 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karp2000 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 No 600setki z Hemi mają ciężko, kolega miał taki silnik w Jeep SRT8 i mówił, że ściga się tylko z motorami. Tam jest silnik 6.1 chyba niecałe 500km w serii, ale za***iście duży moment obrotowy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Toruń taki piękny. 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karp2000 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Ja akurat oglądałem propsy za dorwanie kikstera (a to duży JuTu-ber), szkoda, że LucZyn mało ostatnio wrzuca 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoTomasz Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 "Z Torunia mówił dla państwa Adam "Bednar" Bednarek..." I jebs na czerwonym przez skrzyżowanie... Podwójna ciągła, zielona strzałka, postój na przejściu dla pieszych i na koniec ten przelot na czerwonym... Ucieczkę przed Policją też wrzuciłbyś do sieci? 3 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 😂😂 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Hehe, nie oglądam firmów Bednara. Już na początku jego vlogowania powiedziałem Mu, że denerwuje mnie jego głos i te yyy, eee i pociąganie nosem. Teraz obejrzałem minutę jakiegoś nowego materiału i już nie ma yyyeee itp. Ale jest wiecej pozery Bednar naoglądał sie innych i pojawiło się "siemaneczko" i jakieś bluzgi co mnie wydaje się nie naturalne. Ale jeśli innym to odpowiada, subskrubują to ich sprawa. 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Dlatego ja wolę Luczyna. Bardziej mój klimat. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 A ja sam z synem siedzę dzisiaj. Dyżur. Ale o 21 usypiam dziada i jak ktoś ma ochotę to będzie mała fajka pokoju palona 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Hehe, nie oglądam firmów Bednara. Już na początku jego vlogowania powiedziałem Mu, że denerwuje mnie jego głos i te yyy, eee i pociąganie nosem. Teraz obejrzałem minutę jakiegoś nowego materiału i już nie ma yyyeee itp. Ale jest wiecej pozery Bednar naoglądał sie innych i pojawiło się "siemaneczko" i jakieś bluzgi co mnie wydaje się nie naturalne. Ale jeśli innym to odpowiada, subskrubują to ich sprawa. Po prostu to co widzisz to bardziej wyluzowany ja Nie uwierzysz ale przy piwku byś zauważył. Pozdrawiam 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karp2000 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 (edytowane) Wiadomo Luczyn ma mega ogarnięty humor i za***iście montuje filmy, Bednar porostu mówi co myśli jest wyluzowany (możesz coś jeszcze wymyślić, żeby zwiększyć liczbę widzów - ale nie wiem co). Jest jeszcze Adam moto vlog (jest naturalny), ma on 27.900 subów i chyba jest to max na dzień dzisiejszy na taki kanał. Jest też fajny jest Polski moto vlog ma aż 89.000 subów, ale nagrywa w USA więc ma większe możliwości. Takie moje przemyślenia. Sam bym kupił kamerę i zaczął coś nagrywać, ale narazie kolokwialnie mówiąc - wypowiem nie modne słowo "brak kasy" Edytowane 19 Sierpnia 2016 przez karp2000 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Piuriel - jak grill? Karp był? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Dlatego ja wolę Luczyna. Bardziej mój klimat. Co ty gadasz , hehe Lyczyn ma gołąbek co strzela z uzi he he , Sent from a not-so-smartphone. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Wiem i pamiętam, że Bednar apelowałeś o konstruktywną krytykę. Nie mówię że nie jesteś sobą, bo jednak jakiś tam "oglądaczy" masz. W moim odczuciu, jest coś nie tak i koniec. Jedni lubią twarożek ze szczypiorkiem a inni nie i dlatego ten świat jest ciekawy Dla mnie szczery, prawdziwy a w dodatku ciekawy jest CODAmoto vlog. Czasem nawet coś z nim popisze na fejsie jak coś ciekawego dzieje sie w Łodzi. Np namawiałem go ostatnio by odwiedził tor w Łodzi i przejechał sie bus pasem 1 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Wiem i pamiętam, że Bednar apelowałeś o konstruktywną krytykę. Nie mówię że nie jesteś sobą, bo jednak jakiś tam "oglądaczy" masz. W moim odczuciu, jest coś nie tak i koniec. Jedni lubią twarożek ze szczypiorkiem a inni nie i dlatego ten świat jest ciekawy Dla mnie szczery, prawdziwy a w dodatku ciekawy jest CODAmoto vlog. Czasem nawet coś z nim popisze na fejsie jak coś ciekawego dzieje sie w Łodzi. Np namawiałem go ostatnio by odwiedził tor w Łodzi i przejechał sie bus pasem Szanuje to. Ja Cody akurat nie trawie. I go nie oglądam ale.mam kilku których obczajam sukcesywnie. Normalna sprawa. Dzięki i szerokości! Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Piuriel - jak grill? Karp był? Karpia nie było, ale po "paru" piwkach postanowiliśmy grać w szachy o 2a.m Dwa mecze, których prawie nie pamiętam a wygrałem Dobrze było, po upalnym dniu na moto organizm się domagał 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Karpia nie było, ale po "paru" piwkach postanowiliśmy grać w szachy o 2a.m Dwa mecze, których prawie nie pamiętam a wygrałem Dobrze było, po upalnym dniu na moto organizm się domagał Zdecydowanie musimy się napić razem. Uwielbiam szachy Dawno nie grałem ale tu picie będzie priorytetem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Ostatnio modny tekst. 3 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Chyba sobie tak nakleję na moto 3 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 (edytowane) Licealistki i gimnazjalistki rządzą dzisiaj Pamiętajcie że od 15 roku życia już może być Wasza No chyba że ktoś jest zboczony i zamiast patrzeć na d*py woli obchody bombardowania Wielunia Edytowane 1 Września 2016 przez karpiu (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalek_s Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Karpiu, jak zwykle na czasie. Trzymasz rękę na... pulsie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Licealistki i gimnazjalistki rządzą dzisiaj Pamiętajcie że od 15 roku życia już może być Wasza No chyba że ktoś jest zboczony i zamiast patrzeć na d*py woli obchody bombardowania Wielunia Rafał czyżby to już ten wiek zbreźniku? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 4 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Witek jest niezły. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi