Dawid Xrv Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Jest MOC! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Latam ostatnio podczas pracy po Kleszczowie i okolicach, i za każdym razem przejeżdżając przez Żłobnicę zastanawiam się czy ktoś z forumowiczów pomyka po tamtejszych zakrętach? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Latam ostatnio podczas pracy po Kleszczowie i okolicach A jaką puchą się tam poniewierasz? Może się mijamy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 (edytowane) A jaką puchą się tam poniewierasz? Może się mijamy Żółty daf cf z białą izotermą na masce naklejka marki, poznańskie numery. Edytowane 11 Lutego 2016 przez Lesiu94 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 To jak Ci mrygnie światłami tarpan albo land r kopalniany to już wiesz kto to będzie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 To jak Ci mrygnie światłami tarpan albo land r kopalniany to już wiesz kto to będzie Będę obserwował Codziennie mijam ich po kilkanaście więc jest spora szansa, że się gdzieś upolujemy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Ten kawałek odmładza o jakieś 15 lat! KALIBER 44 WRACA 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Fajnie że w ramę wstawiono silnik LWG 1 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Masakra! 2km zjazdu tyrolką https://www.dailymotion.com/video/x109gyb_tyrolienne-de-2km-de-millau_sport 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikado33 Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Zajefajna :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Jak by ktoś szukał platformy na motocykl w Selgros można taką znaleźć gazetka reklamowa od 01.03 - 14.03.2016 2 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 (edytowane) Dzisiaj wstąpiłem do osiedlowego sklepu monopolowego. i jakie było moje zdziwienie MOTOCYKLE SĄ WSZĘDZIE Edytowane 29 Lutego 2016 przez Wojtas (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bulba Opublikowano 3 Marca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 5 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 ŁAaaaaaŁ Ale bajerancka grająca młockarnia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Pomysłowy ten samograjek Linek leci dalej w internety Ps. Przypominam że dziś..... 1 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Monstra prosto z Polski http://mała fabryka wielkich motocykli 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Film z biomechaniki człeka... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 1 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trafic Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 zabić debila http://www.o2.pl/short/on-chyba-nie-lubi-motocyklistow-5999876691145857s 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 (edytowane) filmik dość stary i nie zrobiła tego celowo, po prostu uczyła sie jeździć dopiero http://www.autoblog.com/2015/06/09/student-driver-motorcycle-intersection/ wycięte z kontekstu, głupi podpis i już nagonka, szukanie sensacji na głupich stronach. przykre za to tutaj idzie się wkurrrr... Edytowane 2 Czerwca 2016 przez krzychoslav (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nervous Opublikowano 3 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 (edytowane) Ponoć znane są już oficjalne autokary naszej reprezentacji na EURO Edytowane 3 Czerwca 2016 przez Nervous (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit71 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 K**wa chyba za wczesna godzina bo nie mogę załapać. 0 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martucha Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zazwyczaj w nosie mam to kto w jakim stroju wsiada na moto, ale to co widziałam wczoraj po prostu mnie przerosło. Pod Złoty Młyn zajechało czarne kawasaki, bodajże 10, a na nim kierownik ubrany mocno miejsko (kurtka, rękawice, buty moto, spodnie chyba jakieś zwykłe) z pasażerką na TOTALNĄ zdrapkę (znaczy od góry do pasa była ubrana w kurtkę i rękawice motocyklowe, kask jest oczywistością, o której chyba nie muszę wspominać). Panna miała na sobie SZORTY i sandałki na koturnie.Tak, góra motocyklowa, od pasa w dół plaża. Ludzie!!!! Odrobina wyobraźni!!!! Ona mogła nie wiedzieć jak to jest na moto, ale kierownik zdecydowanie powinien mieć świadomość i wyobraźnię. Ja nie mówię, że od razu gleba, ale zwykły kamień czy owad uderzony o GOŁE ciało może zrobić kuku. Apeluję o wyobraźnię!!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 (edytowane) Tak, góra motocyklowa, od pasa w dół plaża. Zapewne jej lubemu zależy na tym co dziołcha od pasa w górę ma... Niestety, fakt posiadania głowy, nie przesądza o tym że ktoś posiada jeszcze tam mózg... Nie miałaś ochoty zj***ć kierownika? Edytowane 4 Czerwca 2016 przez Dawid Xrv (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martucha Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Nie miałaś ochoty zj***ć kierownika? Jasne, że miałam, ale ja nieśmiałą dziewczyna jestem i do obcych nie podchodzę Może jest na forum zalogowany i dotrze to do niego. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi