Lesiu94 Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2016 Latam ostatnio podczas pracy po Kleszczowie i okolicach, i za każdym razem przejeżdżając przez Żłobnicę zastanawiam się czy ktoś z forumowiczów pomyka po tamtejszych zakrętach? 1 Cytuj
Dawid Xrv Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2016 Latam ostatnio podczas pracy po Kleszczowie i okolicach A jaką puchą się tam poniewierasz? Może się mijamy 0 Cytuj
Lesiu94 Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2016 (edytowane) A jaką puchą się tam poniewierasz? Może się mijamy Żółty daf cf z białą izotermą na masce naklejka marki, poznańskie numery. Edytowane 11 Lutego 2016 przez Lesiu94 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Dawid Xrv Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2016 To jak Ci mrygnie światłami tarpan albo land r kopalniany to już wiesz kto to będzie 0 Cytuj
Lesiu94 Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2016 To jak Ci mrygnie światłami tarpan albo land r kopalniany to już wiesz kto to będzie Będę obserwował Codziennie mijam ich po kilkanaście więc jest spora szansa, że się gdzieś upolujemy 0 Cytuj
Dawid Xrv Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2016 Ten kawałek odmładza o jakieś 15 lat! KALIBER 44 WRACA 0 Cytuj
Wojtas Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2016 Fajnie że w ramę wstawiono silnik LWG 1 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"
Dawid Xrv Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2016 Masakra! 2km zjazdu tyrolką https://www.dailymotion.com/video/x109gyb_tyrolienne-de-2km-de-millau_sport 0 Cytuj
Wojtas Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2016 Jak by ktoś szukał platformy na motocykl w Selgros można taką znaleźć gazetka reklamowa od 01.03 - 14.03.2016 2 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"
Wojtas Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2016 (edytowane) Dzisiaj wstąpiłem do osiedlowego sklepu monopolowego. i jakie było moje zdziwienie MOTOCYKLE SĄ WSZĘDZIE Edytowane 29 Lutego 2016 przez Wojtas (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bulba Opublikowano 3 Marca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2016 5 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
Dawid Xrv Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2016 ŁAaaaaaŁ Ale bajerancka grająca młockarnia 0 Cytuj
Wojtas Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2016 Pomysłowy ten samograjek Linek leci dalej w internety Ps. Przypominam że dziś..... 1 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"
Wojtas Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2016 Monstra prosto z Polski http://mała fabryka wielkich motocykli 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"
Dawid Xrv Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2016 Film z biomechaniki człeka... 0 Cytuj
Wojtas Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2016 1 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"
trafic Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2016 zabić debila http://www.o2.pl/short/on-chyba-nie-lubi-motocyklistow-5999876691145857s 0 Cytuj
krzychoslav Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2016 (edytowane) filmik dość stary i nie zrobiła tego celowo, po prostu uczyła sie jeździć dopiero http://www.autoblog.com/2015/06/09/student-driver-motorcycle-intersection/ wycięte z kontekstu, głupi podpis i już nagonka, szukanie sensacji na głupich stronach. przykre za to tutaj idzie się wkurrrr... Edytowane 2 Czerwca 2016 przez krzychoslav (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S
Nervous Opublikowano 3 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2016 (edytowane) Ponoć znane są już oficjalne autokary naszej reprezentacji na EURO Edytowane 3 Czerwca 2016 przez Nervous (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Pit71 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2016 K**wa chyba za wczesna godzina bo nie mogę załapać. 0 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu"
Martucha Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zazwyczaj w nosie mam to kto w jakim stroju wsiada na moto, ale to co widziałam wczoraj po prostu mnie przerosło. Pod Złoty Młyn zajechało czarne kawasaki, bodajże 10, a na nim kierownik ubrany mocno miejsko (kurtka, rękawice, buty moto, spodnie chyba jakieś zwykłe) z pasażerką na TOTALNĄ zdrapkę (znaczy od góry do pasa była ubrana w kurtkę i rękawice motocyklowe, kask jest oczywistością, o której chyba nie muszę wspominać). Panna miała na sobie SZORTY i sandałki na koturnie.Tak, góra motocyklowa, od pasa w dół plaża. Ludzie!!!! Odrobina wyobraźni!!!! Ona mogła nie wiedzieć jak to jest na moto, ale kierownik zdecydowanie powinien mieć świadomość i wyobraźnię. Ja nie mówię, że od razu gleba, ale zwykły kamień czy owad uderzony o GOŁE ciało może zrobić kuku. Apeluję o wyobraźnię!!!! 0 Cytuj
Dawid Xrv Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2016 (edytowane) Tak, góra motocyklowa, od pasa w dół plaża. Zapewne jej lubemu zależy na tym co dziołcha od pasa w górę ma... Niestety, fakt posiadania głowy, nie przesądza o tym że ktoś posiada jeszcze tam mózg... Nie miałaś ochoty zj***ć kierownika? Edytowane 4 Czerwca 2016 przez Dawid Xrv (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Martucha Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2016 Nie miałaś ochoty zj***ć kierownika? Jasne, że miałam, ale ja nieśmiałą dziewczyna jestem i do obcych nie podchodzę Może jest na forum zalogowany i dotrze to do niego. 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi