Seba601 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 hehe to nie zasługa opon........to 954 fireblade Jakiś żel natryskują wewnątrz opony,i to on zasklepia dziury.Nikt nie mówi żeby jeździć po deskach z gwoździami,ale przy jednej dziurce to fajny patent moim zdaniem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba601 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 I spisywało się? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Podkopnik Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 posmarowane Oni natryskują to pod ciśnieniem i wysoką temperaturą to trochę różnica bo ten żel niejako zespala się w pewien sposób z oponą dzięki wysokiej temperaturze... Ciekawy patent 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Rozwalił mnie mój znajomy wczoraj < kierowca puszeczki -tak narzekał na motocyklistów ,że to i owo zawsze na puszki tylko zwalamy winę,a o wypadki sami sobie jesteśmy winni.Teraz gdy sam chciał posmakować jazdy jednośladem no,bo przecież może na 125cc i co? tekst Q*wa jak oni tymi autami jeżdżą !!! debile -hahahahahaaa myślałem że padnę -taki tekst z jego ust powala na glebę. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 moment przejścia z moto na samochód jest dość specyficzny ja już nie lubię jeździć autem .... to jest nudne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Podziękowanie dla motonity, który wczoraj ok. 21:00 na Al. Włókniarzy zwrócił mi uwagę, że jadę puszką (żółtą) na postojowych światłach! Niestety, nie poznałem, kto to był, ale przepraszam za zagrożenie i dziękuję, bo pewnie nie byłem zbyt widoczny! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arpe Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 spacer na Zdrowiu, na al. Unii któryś ostro i głośno przypałował, na to mój 4-latek: o, nawet Della tu słychać ! 0 Cytuj Lepiej na bitumice niż w botanice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 No to ja bylem ktoregos razu na dzialce z mym szesciolatkiem, przejechaly dwa motocykle, a on: ocho, i znowu jakis zlocik. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arpe Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 "a jakim pan motorem jeździ, takim starodawnym czy nowoczesnym ?" okazało się, że to kolejna wersja pytania "czoper czy ścigacz" 2 Cytuj Lepiej na bitumice niż w botanice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelgsr Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 (edytowane) Witam ! Mam niewielką prośbę, która może mi ułatwić życie. Problem jest następujący - żeby sprzedawać "światowo" na ebay, muszę posiadać 10 komentarzy od kupujących, zdobycie ich na polskim ebay'u to jak pewnie wielu forumowiczów wie jest katorga i prawie niewykonane jesli chce sprzedać przedmiot w swojej dziedzinie. Popularność naszego rodzimego ebay'a jest niewielka przez to ciężko cokolwiek sprzedać. W związku z tym wystawiłem aukcje ---> TUTAJ na której można kupić tak naprawdę "nic" i tu jest Wasza rola, wystarczy kliknąć KUP TERAZ i "Oznaczyć płatność jako wysłaną" oraz wystawić komentarz. Dla Was to jest 2 minuty roboty, a dla mnie ogromna pomoc. Z góry dziękuje wszystkim !! Nie pamiętam mojego hasła na forum dlatego pisze z świeżaka polaczonego z fb Edytowane 8 Października 2015 przez pawelgsr (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Jakie to typowo polskie... 1 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 A może chociaż pamiętasz login tutaj? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 (edytowane) Czy mi się wydaje czy założyłeś konto na forum tylko po to aby napisać te wypociny .Tak na marginesie warto by się przywitać a potem pisać posty i dziwnym trafem nie pamiętasz logowania do forum w takim przypadku kontaktujesz się z administratorem i z pewnością ci pomoże je odzyskać. Edytowane 9 Października 2015 przez tomahouk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Ależ ludziska dzisiaj przedsiębiorcze... biznes bez wychodzenia z domu i jeszcze myśli, że sobie klientów-frajerów sam napędzi, żeby napędzili mu sprzedaż na eBay... Czy to wie ile kosztuje taki "napędowy zestaw"??? ;-) Pokolenie instant :-( 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoTomasz Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 https://www.google.pl/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://zegarkiclub.pl/forum/topic/108974-pro%25C5%259Bba-oraz-pomoc-z-ebaypl/&ved=0CBoQFjAAahUKEwjiwKmJnrbIAhXl_XIKHV4iDf0&usg=AFQjCNE80TjrhwNLKPlUfSFVv9tqUkfjow&sig2=cK5YV9e8HPwA8rAvysstug 1 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelgsr Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 (edytowane) Witam ! Mam niewielką prośbę, która może mi ułatwić życie. Problem jest następujący - żeby sprzedawać "światowo" na ebay, muszę posiadać 10 komentarzy od kupujących, zdobycie ich na polskim ebay'u to jak pewnie wielu forumowiczów wie jest katorga i prawie niewykonane jesli chce sprzedać przedmiot w swojej dziedzinie. Popularność naszego rodzimego ebay'a jest niewielka przez to ciężko cokolwiek sprzedać. W związku z tym wystawiłem aukcje ---> TUTAJ na której można kupić tak naprawdę "nic" i tu jest Wasza rola, wystarczy kliknąć KUP TERAZ i "Oznaczyć płatność jako wysłaną" oraz wystawić komentarz. Dla Was to jest 2 minuty roboty, a dla mnie ogromna pomoc. Z góry dziękuje wszystkim !! Nie pamiętam mojego hasła na forum dlatego pisze z świeżaka polaczonego z fb Nie napisałem tutaj aby się Wam (tym którzy wysłaliście odbiegające od mojej prośby odpowiedzi) tłumaczyć i niestety możecie tylko dalej się zastanawiać Proszę o pomoc tych, którzy mają konto na ebay i wiedzą, że nieosiągalne jest zdobycie (bez prośby na forum) opinii na portalu, gdzie nie odbywa się żadna sprzedaż w mojej dziedzinie i nie jest to dla nich duży problem. Z góry dziękuję. P.S. Jesli ktoś ma w play numer, zapraszam do zakupu na tej aukcji i otrzyma doładowanie 5zł za 3,20zł. To nie pusta aukcja, lecz prośba o skorzystanie z oferty, wystawajac na koniec opinię na której mi bardzo zależy Edytowane 10 Października 2015 przez pawelgsr (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 niestety możecie tylko dalej się zastanawiać Możemy dużo więcej, możemy np zacząć kupować i wystawiać opinie, ale negatywne... ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Pomysłowy kominek 4 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Pit71 ma taki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit71 Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Pit71 ma taki Do tego na kołach 0 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 i zużywa tony on 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelgsr Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Możemy dużo więcej, możemy np zacząć kupować i wystawiać opinie, ale negatywne... ;-) :) Typowa odpowiedź małego, zakompleksionego człowieczka spędzającego pół życia przy komputerze. Jeśli uraziłem Twoją dumę wybacz, ale zadaje po to pytanie, żeby uzyskać NA NIE odpowiedź. Wywody lub filozoficzne myśli spotykają się z moim zupełnym ignorowaniem. P.S. Dziękuję, tym którzy napisali na priv z chęcią pomocy. Zapraszam kolejne osoby. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arpe Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 znowu: festiwal swiatła, zablokowana Tuwima, synek "na barana", zaczynamy przechodzić na drugą stronę ulicy, samochody stoją zderzak w zderzak, musze iść kawałek wzdłuż korka, środkiem, żeby znaleźć lukę, kiedy słyszę z góry: "Tata, tu się motocykle przeciskają !!" 0 Cytuj Lepiej na bitumice niż w botanice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Połączenie muzyki z nauką . ciekawe połączenie https://www.facebook.com/SexPantherDJ/videos/755825727818824/?pnref=story 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arpe Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 (edytowane) Połączenie muzyki z nauką . ciekawe połączenie https://www.facebook.com/SexPantherDJ/videos/755825727818824/?pnref=story znajome mi się wydało: Edytowane 10 Listopada 2015 przez Arpe (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Lepiej na bitumice niż w botanice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi