Suchy-wolk Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Nowy tunel ucieszy fanów strzelania z tłumików 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Coś czuję że będzie niezłe łutututu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Lipa, lepsze lutututu będzie na Mickiewicz jak skoncza 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weelkoo Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Byłem w poniedziałek w Wydziale Komunikacji aby moto przerejestrować. Pan, który mnie obsługiwał, kiedy przyniósł tablicę, stwierdził, że niestety nie ma nic ciekawego (w sensie numeru). Ale dodał, że i tak powinienem sie cieszyć, bo w zeszłym tygodniu zabrakło tablic na moto... Aż taki ruch w interesie sie zrobił? Póki co, na ulicach nie widzę wzmożonego ruchu motocyklowego. Chyba nowi na 125-kach jeszcze się na dobre nie rozkręcili... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 może ktoś mi podpowie, szukam takiego materiału, który nakleja się/nakłada na kanapę dla pasażera aby się nie suwał. ewentualnie wie, gdzie można to kupić. kompletnie nie idzie mi szukanie a potrzebuję czegoś takiego na spory fotel do bolidu, żeby się nie suwać w trakcie jazdy. ktoś pomoże? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 http://allegro.pl/oxford-koc-zabezpieczajacy-blanket-i5232866485.html Może coś takiego się sprawdzi. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 (edytowane) Mała zgłoś się do firm obszywających kanapy bez problemu coś fachowego CI poradzą. Wiem że tego typu obszycia robi firma PJII mój kumpel ma od nich obszytą kanapę i rewelacja, odpowiedni materiał i wyprofilowanie znacznie podnoszą komfort jazdy. Dodatkowo można wypełnić siedzenie kilkoma rodzajami materiałów w różnych miejscach taka aby twardość była zróżnicowana w zależności od wrażliwości czterech liter . W Łodzi też jest sporo tego typu usług jest wątek na forum jak poszukam to podepnę. Sam zamierzam u nich ale terminy mają kosmiczne. http://www.pjii.com.pl/ Edit: Tu temat o obszywaniu kanap: http://motocykle-lodz.pl/topic/494-obszywanie-kanap/?p=9713 Edytowane 24 Kwietnia 2015 przez PIT (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 dzięki za pomoc 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Szukam zakladu w lodzi ktory naprawia fotele samochodowe Poszla jakas zapadka lub moze pekla jakas rurka, chust wie co dokladnie. Macie jakies cos ? 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 A Ciebie dopada mały głód ? 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mur67 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 http://playback.fm/birthday-song I'm a Believer 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rene Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Hmm, Tragedy by Beeges 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Pocztówka z majówki 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdfimage Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Na rozpoczęciu w Bełchatowie spokojnie sobie stałem przy swoim motongu, gdy nagle o niemal się nie przewróciłem, ponieważ obok mnie przejechało Suzuki Gsx 1100 zarejestrowane na..... UWAGA...... motorower W swoim życiu widziałem wiele bike`ów zarejestrowanych w dziwne sposoby 125/50, bądź 250/50 nawet, ale żeby rejestrować 1100/50 to już lekko odważne Wprawiło mnie to w nielekkie osłupienie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Taki gadżet dla posiadaczy ogrodu 4 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Ale zaraz przywali nad Łodzią 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Podkopnik Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Opoczno podobnie ;D Ledwo udało mi się wejść do domu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 "tylko" rower, ale jaja trzeba mieć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Podkopnik Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Skubany ale dopierdziela.... Cieawe jak to musi wyglądać z boku... Jak on po tych kamieniach jedzie że się nie wywali DObry gość. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 (edytowane) Radzi se bo ma ręce i nogi ze stali a jaja z tego samego materiału co tarcze hamulcowe do porsche Edytowane 15 Czerwca 2015 przez Dawid Xrv (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 (edytowane) Edytowane 16 Czerwca 2015 przez kamaras (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba601 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Z innej beczki,czy ktoś widział coś takiego,i czy jest to u nas dostępne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szerszung Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Jeśli miałbym latać z dziurami w oponie to chyba tylko skuterem po Mieście 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 hehe to nie zasługa opon........to 954 fireblade 1 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi