Agi Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 (edytowane) PIT mnie tez zastanawia ile mózgu trzeba mieć (lub nie mieć) żeby ogladac programy typu "Ukryta prawda" "Dlaczego ja" "Trudne sprawy" O nie, nie, to są programy na odmóżdżanie. Jak potrzebujesz twardego resetu to włączasz sobie taki właśnie program i voilà! Edytowane 10 Lutego 2015 przez Agi (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj Non quo sed quo modo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitrx Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 U mnie w pracy laski to oglądają i się jarały tym całym rolnikiem. Dla mnie to trochę żenada. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graczuu Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Pozatym jeden z tych rolników (wysoki) w familiadzie miał podać krzak owocowy to odpowiedział jabłoń. Dobry rolnik 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek30 Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Może specjalizuje się w hodowli zwierząt Ale rzeczywiście takie rzeczy to jednak powinien wiedzieć. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Tak idiotyczny filmik, że wstawię, bo fabuła wciąga 4 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 O nie, nie, to są programy na odmóżdżanie. Jak potrzebujesz twardego resetu to włączasz sobie taki właśnie program i voilà! noooo i żadne złamane serce nie ma szans 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitrx Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Ktoś się chyba uwziął na Durczoka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szerszung Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 http://pieniadze.gazeta.pl/pieniadz/1,136160,17460186,Jest_praca_marzen__100_tys__zl_za_podrozowanie_harleyem.html#Prze Gdybym potrafił pisać bloga 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Dla zabicia czasu http://widelec.org/ (fajna stronka ze zdjęciami) 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek30 Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 http://pieniadze.gazeta.pl/pieniadz/1,136160,17460186,Jest_praca_marzen__100_tys__zl_za_podrozowanie_harleyem.html#Prze Gdybym potrafił pisać bloga Ta akcja z harleyem, ehh oddałbym wszystko nawet nerkę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 UWAGA wysyp niedzielnych kierowców. Jadę sobie 100+ jakąś wioską, zbliżam się powoli do małolata na skuterku, który to nagle jedzie slalomem od lewej do prawej krawędzi. Później wyprzedzając 2 pojazdy na raz, jeden z nich nagle zajeżdża mi drogę bez kierunkowskazu i wyprzedza, ale miałem taki dobry humor że nawet go nie strąbiłem, nie zezwałem i nie postraszyłem wyrczącem wydechem. Jaki dziś piękny dzień na jazdę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 nawet go nie strąbiłem, nie zezwałem i nie postraszyłem wyrczącem wydechem. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyzu43 Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Ejj ludziska wiecie może gdzie dostanę biały pisak do opon :> ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 W każdym markecie zdaje się Tesco, Real - tam od groma takich bajerów. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banita666 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Wszystkim Zdrowych Spokojnych Rodzinnych Świąt Wielkanocnych oraz Mokrego Dyngusa życzy Banita 0 Cytuj You don' t know the power of the dark side Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matik Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Dzieki i wzajemnie, a co do Dyngusa przy takiej pogodzie nie będzie problemu by był mokry 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek96 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 (edytowane) Lewa do zobaczenia na ulicach ! Edytowane 3 Kwietnia 2015 przez Kwiatek96 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 (edytowane) To ja też coś mam dla was Żeby Wielkanoc w tym roku, przyszła z sukcesem u boku.Aby żyło się Wam zdrowo, prywatnie i zawodowo. Wielu, wielu chwil radosnych i cudownej, ciepłej wiosny ... Edytowane 3 Kwietnia 2015 przez Kovalchuck (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 (edytowane) Mały szatan Edytowane 4 Kwietnia 2015 przez Suchy-wolk (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Z cyklu w wuj miłe towarzystwo na ścigaczu Napisałem ten post z myślą o konstruktywnej krytyce i uwagom na temat tego co mogę poprawić. Z czym się spotkałem, z prostactwem ludzi gdzie słowa "konstruktywna krytyka" nie jest znana. Problemem tego forum jest to, że jest za dużo ludzików, którzy mają siebie za wyrocznie i legitymuja się brakiem pokory. Jezeli tak wygląda społeczność Ścigacz.pl to ja nie chcę być jej częścią. http://forum.scigacz.pl/about107127.html 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Podkopnik Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Poczytałem temat który zarzuciłeś, komentarze również, Twoje filmiki oraz filmiki innego gościa czyli Cody o którym wspominali tam ludzie.... Szczerze to muszę przyznać, że też po minucie wyłączyłem każdy z filmików czy Twój czy tego Cody... Po prostu nie każdy jest stworzony do opowiadania o różnych rzeczach a ja takich filmików nie kupuję może dlatego, że nie rozumiem ich zamysłu... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Bednar, a czego sie spodziewasz? Anonimowo wielu to chujawiaczki i tyle.Co do twojego vloga... próbowałem obejrzeć z dwa odcinki. Moja konstruktywna krytyka dla Ciebie jest taka że masz głos który mnie strasznie irytuje. No nic nie poradzę, drażni mnie i tyle, przez mikrofon ja sam mam nieciekawe brzmienie i ty możesz mieć podobnie. Twoj styl wypowiadania tez mi nie odpowiada, jakiś czas temu ogłądałem filmik jak opisywałeś swojego motonga i po prostu było to nudne. Jako trener wewnętrzny uczyłem ludzi jak mówić do klienta i sam się uczyłem jak mówić do ludzi podczas szkoleń. Moduluj głos, czyli podnoś go w odpowiednich momentach, mów rzeczy zaskakujące. Przypomnij sobie czasy szkoły, przypomnij sobie nauczyciele który przykuwał twoja uwagę i odpowiedz sobie dlaczego to robił? Czy zadawał pytania, czy robił krótkie przerwy a może mówił z pasją? W twoim opisywaniu motocykla nie czułem pasji a monotonne tempo z zastanawianiem się co powiedzieć. Podkreślam że nie napisałem tego wszystkiego z antypatią, tylko tak jak czuje i przyjmij to jako konstruktywna krytykę No i nagrywaj jak ci to sprawia przyjemność 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Bednar ja od jakiegoś roku śledzę scenę motovlogową sam jeżdżę z kamerką (dla bezpieczeństwa i wspomnień) ale analizuję temat tworzenia własnego motovlogu, dlatego mam pewne spostrzeżenia. Co do komentarzy na ścigacz.pl to bym się nie irytował po prostu męski punkt widzenia napisali jak to odbierają jak za twardzieli (pomijam czy faktycznie tacy są) motocykliści. Motovlog nie jest dla kogoś kto od lat jeździ, jest właśnie dla tych którzy nie mają jeszcze motocykla i chcą popatrzeć, poczuć jak to jest go mieć. Przymierzyć się do problemów i posłuchać o naszych rozwiązaniach, wczuć się w klimat i być może zarazić się zajawką albo wręcz przeciwnie. Myślę, że błędem jest reklamowanie swojego motovloga w ogóle, a tym bardziej w środowisku motocyklowym fakt ten wyolbrzymia sytuacja, że dopiero zacząłeś i nie masz wielu filmów więc trudno wysoko ocenić twój wkład. Nawiązując do posta Rogala to skłaniam się ku jego wnioskom gdyż trzeba zdać sobie sprawę, że jest to (motovlog) rodzaj publicznego wystąpienia, forma tworzenia filmu z narracją nie jest łatwa. Scenarzyści, reżyserzy, aktorzy ciężko pracują nad tym aby finalny produkt nas przyciągnął przed ekran, a mimo to wiele razy produkcja jest kompletną klapą. Zatem nie zniechęcałbym się tylko zastanowił nad celem,sensem, wartością przekazu i doskonalił proces i warsztat twórczy. Nawet zwyczajni menadżerowie, politycy, którzy po prostu prowadzą spotkania czy prezentacje biorą udział w szkoleniach z technik emisji głosu i mowy ciała. Wspomniany Coda angażuje spore środki (kilka kamer, operator+Malisz, odpowiednie miejscówki (pusta autostrada), odpowiedni mikrofon i poświęca sporo czasu (powtórki w nieskończoność) aby dopieścić większość nagrywek choć niektóre moim zdaniem też odbiegają od reszty. Reasumując zacznij od celu odpowiedz na pytanie Kto i dlaczego może chcieć obejrzeć odcinek, który masz zamiar nagrać ? (recenzja sprzętu, fajne miejscówki, ciekawe sytuacje, szkolenie techniki jazdy, fajny klimat jazda+muza). Następnie przemyśl o czym i co będziesz mówił, nagraj ten monolog kilkukrotnie i przesłuchaj, albo powtórz w myśli albo zapisz na kartce. Jeśli twój głos jednak nie jest radiowy (nie wszyscy mają predyspozycje to kwestia anatomii) to popracuj nad formą emisji dźwięku ewentualnie użyj programu do obróbki dźwięku, ostatecznie dodaj muzykę i komentarz pisany. Ostatni punkt to bonusy, efekty specjalne w filmie, śmieszne wycięte sceny, jakieś zaaranżowane niespodzianki, lub wręcz efekty specjalne . Napisałem tak jak ja przymierzam się do tematu co nie znaczy, że to dobry przepis bo sam go jeszcze nie wdrożyłem ale podzieliłem się spostrzeżeniami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Dzięki Panowie, cieszę się, że chociaż tutaj mogłem usłyszeć co mogę poprawić i w takim zamyśle tam też napisałem. Czyli jak widać da się i można. Z uwagi, że zaczynam szukałem takiej krytyki, zobaczymy jak to się rozwinie. Ni jest powiedziane, że się nie uda ale chcę spróbować. Dlatego dzięki! 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Na Polsat extra sport rozpoczęło sie moto GP 46 z valentino rossi zacnie sie prezentuje 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi