krzychoslav Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 (edytowane) http://www.expressilustrowany.pl/artykul/1034259,stoja-tramwaje-na-al-kosciuszki-i-ul-piotrkowskiej-gigantyczne-korki-w-centrum-lodzi,id,t.html <3 zacytuję tutaj kumpla : "niech rozwalą jeszcze Włókniarzy i Strykowską. wtedy Łódź będzie fortecą nie do zdobycia - ni ch**a wjechać, ani wyjechać" Edytowane 5 Listopada 2013 przez krzychoslav (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Jeszcze musiałbyś rozłupać Brzezińska/Pomorska/Rokicińską 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 tak, tak, ale chodzi o sens wypowiedzi, a nie o dokładność. swoją drogą coś "pechowo", dwa dni od rozpoczęcia prac na poważnie - dwa zdarzenia które jeszcze bardziej sparaliżowały Łódź. wczoraj wyciek (cholera, tak blisko wydziału UMedu, kawałek dalej i bym zajęć nie miał ), dzisiaj wypadek.. ciekawe jak będzie jutro. a prawdziwa masakra się zacznie jak będzie za zimno na 2oo, i jak spadnie śnieg. 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 W takich sytuacjach zawsze mam ochotę wziąć kluczyki i pomóc biednej poszkodowanej przez system nauczania pani kierownik i ulżyć jej w cierpieniu.. @Krzychoslav domyślam się Ale to było do przewidzenia a będzie tylko gorzej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 W takich sytuacjach zawsze mam ochotę wziąć kluczyki i pomóc biednej poszkodowanej przez system nauczania pani kierownik i ulżyć jej w cierpieniu.. gdzieś przeczytałem - specjalnie dla takich ludzi oprócz systemu parkowania powinni wynaleźć system wyjeżdżania z parkingu 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Takim ludziom nie powinni dawać prawa jazdy przede wszystkim.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 tak, mnie też zastanowiło jak ona wykonała parkowanie na egzaminie.. (już pomijając to jak udało jej się na tym egzaminie wyjechać ) 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIGUŁA Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 teraz to na kurasach w niektórych szkołach uczą po łebkach ja przez cały kurs miałam tylko ze 2 razy parkowanie przodem w mieście Ale nie powiem kobieta zdolna na maxa hehehe Od razu mi się przypomniała dziewczyna w Olsztynie na egzaminie, która pomyliła pedały i z całym impetem wyjechała za teren WORD-u na 2 pasmową drogę i uderzyła w murek, a egaminator stał jak wryty 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Może wykonała inne parkowania tudzież czynności serwisowe... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 http://www.dzienniklodzki.pl/artykul/1038129,budowa-trasy-wz-zloty-korkociag-dla-prezydent-zdanowskiej,id,t.html mistrzostwo 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 teraz to na kurasach w niektórych szkołach uczą po łebkach ja przez cały kurs miałam tylko ze 2 razy parkowanie przodem w mieście Ale nie powiem kobieta zdolna na maxa hehehe Od razu mi się przypomniała dziewczyna w Olsztynie na egzaminie, która pomyliła pedały i z całym impetem wyjechała za teren WORD-u na 2 pasmową drogę i uderzyła w murek, a egaminator stał jak wryty lepsza z częstochowy była. 2 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Panowie z Łodzi też się znaleźli na filmiku (przypadkiem znaleziony materiał video) 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonia Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Zdolniacha nie ma co!! Piguła do słabej szkoły chodziłaś albo kiepski instruktor co robił przez cały kurs tzn 30 godz?? Albo taka zdolna byłaś choć po dwóch razach trudno to ocenić albo on taki leniwy A tak serio parkować można nauczyć w ramach kursu spokojnie gorzej jest nauczyć myślenia a tu był ewidentny deficyt tego drugiego ja ze swojego doświadczenia mogę powiedzieć że jak każe zaparkować w danym miejscu wskazanym przeze mnie dają jakoś radę a jak rzucę hasło żeby same wybrały miejsce i sposób mają spore problemy na szczęście to jakiś procent trudno nauczyć myślenia swoją drogą musiała mieć farta że zdała egzamin o ile zdała?? dużo osób jeździ bez prawka!!!!!!!!!!!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Może być że egzamin dawno temu i kwit w szufladzie zalegał . Znam taki przypadek po kilku latach trzeba było się od początku uczyć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Ktoś potrzebuje węgla na grill? 3 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 :o 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIGUŁA Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Zdolniacha nie ma co!! Piguła do słabej szkoły chodziłaś albo kiepski instruktor co robił przez cały kurs tzn 30 godz?? Albo taka zdolna byłaś choć po dwóch razach trudno to ocenić albo on taki leniwy A tak serio parkować można nauczyć w ramach kursu spokojnie gorzej jest nauczyć myślenia a tu był ewidentny deficyt tego drugiego ja ze swojego doświadczenia mogę powiedzieć że jak każe zaparkować w danym miejscu wskazanym przeze mnie dają jakoś radę a jak rzucę hasło żeby same wybrały miejsce i sposób mają spore problemy na szczęście to jakiś procent trudno nauczyć myślenia swoją drogą musiała mieć farta że zdała egzamin o ile zdała?? dużo osób jeździ bez prawka!!!!!!!!!!!!! no Gonia masz rację u mnie instruktor masakra był i bardziej go interesowało opowiadanie o sexie i kursantkach którym coś proponował niż prawdziwa nauka jazdy, ale na szczęście mój tata kiedyś był instruktorem i wiele mi pokazał i powiedział bo tak to bym jak te panie jeździła 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Może kalendarzyk na 2014 http://www.kalendarzlindner.pl/edycje/ 3 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Chyba za często bywam u chłopaków z @MOTORWINGS, dziś śniło mi się że cały dzień u nich siedziałem i wybierałem kominiarkę oraz moto-czapkę z nausznikami (albo czapkę z daszkiem) - czy zna się ktoś na snach i może mi opowiedzieć co oznaczają takie sny? Martwię się trochę i nie wiem czy zasadnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 biorąc pod uwagę ,komoniarke- sklep z moto akcesoriami to nasuwa się jedno :planujesz podświadomie jakiś włam do takiego rodzaju sklepu :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Albo to już zboczenie motocyklowe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikey Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 http://www.motogen.pl/Subiektywne-TOP-10-najbardziej-przypalowych-motocykli-dekady,18993/6.html Dobra beka, polecam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
invidia Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=o6f9ObCTeIA 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 http://www.milanos.pl/vid-74662-Motocykl-zbudowany-z-samochodu.html 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi