Arpe Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 (edytowane) mój zstępny sobie takie miejsce wczoraj do zabawy znalazł, nie wiem co z niego wyrośnie... Edytowane 7 Października 2013 przez Arpe (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Lepiej na bitumice niż w botanice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Kask wypucowany no i pinlock założony, jutro test we mgle rano ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 http://www.expressilustrowany.pl/artykul/1014623,pani-kamila-wygrala-z-zus-film-zdjecia,id,t.html P.S. Ktoś poznaje twarz Adama? 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Oooooo faktycznie Adam z Wolfa 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 http://www.sadistic.pl/muzyka-w-dzien-dobry-tvn-vt236933.htm fajna, fajna, ale jesli chodzi o "granie" to się nie postarała 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agusiaczek81 Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Ludziska, szukam taniego mieszkania do wynajęcia. Łódź, Aleksandrów ewentualnie Zgierz !! Pomóżcie ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Ładnie dziś dzień zacząłem, przychodzę na parking a aku rozładowane. Właśnie podłączyłem pod prostownik i czekam, ale przynajmniej pogadam sobie z parkingowym jak nigdy ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Rozmowy w toku, Nie chcę być wdową po motocykliście , odcinek 2220 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 A po rowerzyście ? 2 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 padłam http://allegro.pl/kawasaki-gpz-750-ninja-niemiec-plakal-jak-sprzedaw-i3633942457.html "Witam wszystkich poszukiwaczy wspaniałych Motocykli. Posiadam do sprzedania wyjątkowy sprzęt jakim jest prawdziwy ścigacz z filmu TOP GUN KAWASAKI GPZ 750 Nindza. Motocykl został sprawdzony od Niemca który w 2003r płakał jak sprzedawał. Do dnia dzisiejszego dzwoni aby silnika posłuchać. KAWKA wrażenie robi takie że jak ją wiozłem ją z Krakowa to prostytutki na A1 brawo biły. Jeśli natomiast chodzi o moc to ma taką że na każdym biegu dęba staje. Na pytanie czy bierze olej odpowiadam bez zastanowienia ,, a co ma dawać???" Przebieg oczywiście do uzgodnienia. Wydech ma taki że cała ulica wstaje tak jak ja chce oczywiście toningowany. Chromy takie że gałki oczne siadają. Lakier na specjalne zamówienie kładziony u szwagra w stodole. Światła ma takie że jak długie włączę to się trawa na poboczu pali. Siekier została po ostatniej zabawie w Dziewczopolu. Siekiery w tej cenie nie oddam!!! Jak mój kumpel Jastrząb na zabawę pojechał do Wietrzychowic to się k**wy w dzwiach dusiły. Informacje dodatkowe: - pali gume na każdym biegu, - staje na przednim i tylnym kole, - prędkość maksymalna kole 300, a na liczniku ma 260 - łańcuch bezpieczeństwa założony z 2 powodów przed złodziejem i zakładam go gdy jeżdze powyżej 200km/h abym na wózku nie jeździł - komplet dokumentów, karta pojazdu dowód opłaty. Jeśli jesteś kawalerem lub panną to dzięki temu sprzętowi spokojnie znajdziesz swoją drugą połówkę. Jeśli masz żonę to możesz być pewny że po powrocie do domu będziecie się kochać ze szczęścia przez kilka dni i nocy. Motocykl sprowadziłem dla syna ale po badaniach okazało się że to mojego kumpla dziecior. Wszelkie informacje pod nr telefonu 512 929 023" 2 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 (edytowane) Szacun. Kupiłbym ten motor za samo ogłoszenie Edytowane 20 Października 2013 przez Scyzer (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 szkoda tylko, że tej siekiery nie dorzuca ;P 1 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 HEHE Typowy Mirek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 (edytowane) pewnie bylo ale co tam Edytowane 21 Października 2013 przez rooland (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Przyznać się kto się wozi niebieskim Triumphem Daytona po Łodzi? - Podobno dzisiaj @Fazerro go upolował i kierownik mnie zna 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 http://fakt.onet.pl/od-listopada-duze-zmiany-w-komunikacji-miejskiej-w-lodzi,artykuly,426275,1.html Zastanawiam sie nad przeprowadzka do centrum w okolicy mojej pracy na najblizsze 2 lata. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 ha ha http://www.dzienniklodzki.pl/artykul/1030999,likwidacja-strazy-miejskiej-w-lodzi-prawie-8-tys-podpisow-pod-projektem-uchwaly,id,t.html 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 http://youtu.be/qgy0gNrEDMg 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 (edytowane) Edytowane 4 Listopada 2013 przez Bulba (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 hahaha. w pewnym momencie już widziałem jak wyjeżdża pod prąd 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 http://motofrik.pl/5070,Dawca_vs_Morderca&c=fb Macix zaczynasz być sławny 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 http://motofrik.pl/5070,Dawca_vs_Morderca&c=fb Macix zaczynasz być sławny jaka sława? co ma zdjęcie z wypadku do sławy? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 (edytowane) Macix zaczynasz być sławny jaka sława? co ma zdjęcie z wypadku do sławy? Zazdrość....ludzka nie zna granic Edytowane 4 Listopada 2013 przez Dann (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi