Thebestof78 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Stworzyłam potwora 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Stworzyłam potwora wszyscy wiedzą że z Tobą miałem swój pierwszy raz, ale od razu potwora? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 (edytowane) Marta jeszcze raz dużymi literkami,,, O ja pitolę,nawijajcie Edytowane 25 Sierpnia 2013 przez SOBOL (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SWIREQ Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 wlasnie moj nowy tel sie rozladowal proboje kolerzanke namowic na f b zeby skoczyla ze mna na sobotnie wesele sie nachlalem po powrocie z niemczech i moja kobita na mnie krzyczy jestem na 1000% pokrecony 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 (edytowane) Marta jeszcze raz dużymi literkami,,, O ja pitolę,nawijajcie No cóż tak wyszłoPiotr kiedy powtórka? Bo fajnie było Edytowane 26 Sierpnia 2013 przez Thebestof78 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 PD jak bym wszedł na forum to bym Cie zabrał bo byłem się troszkę pobłąkać 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 No to na pewno byłby fajny widok. PD na zdupku RR 1 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Piotr kiedy powtórka? może kiedyś w nocy, hę? PD jak bym wszedł na forum to bym Cie zabrał bo byłem się troszkę pobłąkać ehhh fajny widok. PD na zdupku RR ale że byłbym wypięty, czy co? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 może kiedyś w nocy, hę? jedzenie w nocy jest niezdrowe 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 W nocy można jeść, później należy to wszystko spalić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 .. również w nocy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 nawet tej samej nocy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 [Warto włączyć filmik na pełnym ekranie, iż jakość powala...] W gąszczu codziennych problemów przy powrocie do domu natrafiłem na korek. Dzień jak co dzień - pomyślałem... Nie było by w tej przejażdżce za autobusem nic nadzwyczajnego, gdyby nie pewna para zakochanych, która postanowiła pozaglądać sobie w dziurki tu i tam na tylnym siedzeniu autobusu. Absolutnie nie przeszkadzał im fakt przebywania kilku osobników w autobusie, ani samochody stojące przy autobusie i ludzie w nich siedzący za oknami. Pech chciał, że główna akcja na tylnej szybie, rozgrywała się gdy stałem zbyt daleko, aby mój kalkulator zdołał nakręcić tą szampańską zabawę. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okropna Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Marcin .. jak pozaglądać w dziurki ??? Ona jemu do nosa a on jej w ucho ?? bo z filmiku nic nie wynika 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 (edytowane) Marcin .. jak pozaglądać w dziurki ??? Ona jemu do nosa a on jej w ucho ?? bo z filmiku nic nie wynika Twoje poczucie humoru nie zna granic Bzykali się jak świnie, ale słońce świeciło prosto na tylną szybę autobusu i.. widać tylko latające mięso, a fotelik autobusowy ocenzurował lodzika. Edit; Wystarczyło by ich nakręcić lepszą kamerką niż w moim telefonie i nie było by problemu z oświetleniem Edytowane 5 Września 2013 przez Suchy-wolk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 chyba zacznę korzystać z MPK 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 kolega wyżej mnie ubiegł to co, kiedy przejażdżka 50? byle bym nie trafił na Ciebie pd 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 to co, kiedy przejażdżka 50? ja juz studiuję rozkład autobusu 69 http://www.mpk.lodz.pl/rozklady/1_09_przyb/69i6/69i6t001.htm byle bym nie trafił na Ciebie pd no lepiej nie, musisz wybrać sobie słabszą konkurencję bo znowu ktoś Cię ubiegnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 (edytowane) co do mpk linii 69, zgaduję, że polujesz na ulice: Lodowa Lodowa 88 Lodowa 91 Lodowa 97 Lodowa 101 Edytowane 5 Września 2013 przez jaquzie (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 wczoraj zatankowałem i to chyba przedostatnie tankowanie moto przed końcem sezonu, buuu ;( 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 wczoraj zatankowałem i to chyba przedostatnie tankowanie moto przed końcem sezonu, buuu ;( no nawet tak nie gadaj! mamy dopiero wrzesień więc jest jeszcze szansa na trochę dni bez deszczu.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
achmed Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Mala oby.... bo jakos puszka mi sie jeszcze nie widzi. Za ladna pogode do konca grudnia a nawet caly czas bym sie nie obrazil... Ale zycie niestety musi byc z utrudnieniami...... 0 Cytuj Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów Łódź ul. Helska 60 Tel. 530 679 839, 501 529 991 Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!Czynne pn - pt 9-17Sob 9- 13 YAMAHA FJ 1200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 a w sobotę wielkie mycie motocykla 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi