Piotr Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 LOL nie słuchaj tylko paczaj => http://meteo.org.pl/lodz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Level "ramka" completed... 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Złamałem palucha 4 sierpnia .. ale kto mówił, że nie można jeździć na moto? 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 środkowy ? jak ? 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Złamałem palucha 4 sierpnia .. ale kto mówił, że nie można jeździć na moto? Ja w wieku trzynastu lat na rowerze śmigałem Nie byłoby w tym nic nadzwyczajnego, gdyby nie fakt że miałem prawą nogę w gipsie po same jaja Ciekaw jestem jak Ty tego gicoła w buta wpychasz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 (edytowane) Ja 4 sierpnia urodziłam syna - myślisz, że to może mieć jakiś związek...? Edytowane 17 Sierpnia 2013 przez jabioka (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 środkowy ? jak ? Drugi od lewej. Środkowy jest tylko pomocniczy, w celu usztywnienia Ciekaw jestem jak Ty tego gicoła w buta wpychasz W zwykłego buta nie da rady, bo boli jak.. ale w motocyklowych idealnie. Po prostu buty motocyklowe są uniwersalne 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior87 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Ciekaw jestem jak Ty tego gicoła w buta wpychasz klapki lub crocksy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 znalezione w necie BHP wypadek to nie przypadek http://youtu.be/07IJHDTOjGs 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Qrde jeden nawet przeżył. Ładnie się smażyli.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 http://www.expressilustrowany.pl/artykul/975004,dwa-kola-z-przodu-i-rozwija-150-kmh-niezwykly-skuter-na-ulicach-lodzi,id,t.html 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrzej Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Znajomy ma taki. Nieźle zapierdziela 0 Cytuj wolę dwieście po mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 http://www.expressilustrowany.pl/artykul/975004,dwa-kola-z-przodu-i-rozwija-150-kmh-niezwykly-skuter-na-ulicach-lodzi,id,t.html trzeba go zaprosić kiedyś pod central 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrzej Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Czarny mat ładniejszy 0 Cytuj wolę dwieście po mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 heh czego to nie wymyślą 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrzej Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Wbrew pozorom świetnie się prowadzi. Jak zatrzymujesz się na światłach to blokujesz zawieszenie i kierownice i nie musisz nóg na ziemi stawiać. 0 Cytuj wolę dwieście po mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 http://www.expressilustrowany.pl/artykul/975004,dwa-kola-z-przodu-i-rozwija-150-kmh-niezwykly-skuter-na-ulicach-lodzi,id,t.html Ale mi ameryke odkryli Smiech na sali, od 7 lat takie jezdza. Autor musial naprawdę być zdesperowany brakiem ciekawszych rzeczy ze o tym napisał 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 skoczyłbym do Kruszowa, ale już wypiłem piwo, kto weźmie mnie na plecaka? stawiam obiad temu, kto zawiezie tam, a potem odstawi mnie do domu ps oferta ważna do 2129 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 wzialbym, ale tez po piwie (i lampce wina) jestem ale jeszcze czas.. jakies 3minuty 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 czas minął 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 (edytowane) Ja po trzech bro,wow ale fajna opcja Ale.... nie wiem czy wiecie...pasażer ma być trzeźwy,chyba że jedzie w wózku bocznym Edytowane 25 Sierpnia 2013 przez SOBOL (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 skoczyłbym do Kruszowa, ale już wypiłem piwo, kto weźmie mnie na plecaka? stawiam obiad temu, kto zawiezie tam, a potem odstawi mnie do domu ps oferta ważna do 2129 myślę, że liczyłeś na odzew ze strony kobiet hehe dobry patent! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 wzialbym, ale tez po piwie (i lampce wina) jestem pilnuj się, PS4 już bliżej niż dalej myślę, że liczyłeś na odzew ze strony kobiet nie, aczkolwiek jeśli odezwałaby się jakaś kobieta, dodałoby to smaczku do Kruszowa fajna opcja dobry patent! he he, dzięki za uznanie następnym razem może się uda 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 W sumie to czemu dziewczyny nas na plecak nie zabierają?z dziewczyną wsiądę ale z facetem nie bo oni walą z klamki 1 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi