jaquzie Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 zaproś kilku znajomych na imprezkę , a przemeblują Tobie mieszkanie na nowo - gratis 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 myślę o innej aranżacji 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maloletni Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 (edytowane) http://youtu.be/rdB6fPdBBME co motocyklista tutaj źle zrobił,że go aż tak zniosło? Powie mi ktoś? Nie wiem czy za bardzo dodał gazu czy za wcześnie sie zaczął prostować?przewincie do 6:20 Edytowane 25 Czerwca 2013 przez maloletni link (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 dziś w TV, kto ma Travel Channel niech zobaczy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 dziś w TV, kto ma Travel Channel niech zobaczy zrób jakiś streaming dla tych co nie mają 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 nagram na PVR i się zobaczy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 ja mam ja mam Travel w Toyce!.... zakodowany 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 ok, ustawiłem aby program się nagrał, może uda mi się udostępnić później nagranie z PVR jaquzie, spoko - przyjdziesz kiedyś do mnie z Broto, obejrzysz nagranie, pogramy sobie na PS4, potem szybka przymiarka kasku z navi a na koniec obiecana aranżacja mieszkania i będzie git - szykuj już skrzynkę browarów 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maloletni Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 (edytowane) Mam pytanie do was jako do motocyklistów ... Ilę muszę odłożyć pieniążków na dobry kask ,kombinezonie całym wraz z rekawiczkami i butami. nie mówię tu u jakiś mega drogich ale takiej klasy ,żeby mnie uchronił w razie czego dość dobrze .Pytam bo chcę sobie obliczyć ile mnie to wszystko wyniesie i odłożyć na osobną kupkę .Dziękuje ;P . I czy w święta są jakieś promocje w sklepach motocyklowych? lepiej poczekać do świąt czy teraz już pomalutku kupować rzeczy? Edytowane 27 Czerwca 2013 przez maloletni (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 jak Cię czas nie goni, a kasa nie pali się w portfelu to bym czekał do jesieni... teraz czas poświecił raczej na wizyty w sklepach przymiarki, odwiedził bazar za tydzień w Łodzi, może coś szczególnie wpadnie w oko, będzie pasowało etc albo kupisz jakieś kombi w używce... ewentualnie poszukał na jesieni w lepszej cenie zwłaszcza za Odrą można tanio wyrwać rzeczy ponieważ po sezonie robią prawdziwe wyprzedaże a nie -10% a ile kasy potrzeba... zależy jakie są Twoje wymagania i oczekiwania, kask można kupić za 300 ale za 2300 tez Pzdr 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maloletni Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 (edytowane) Biorąc pod uwagę ,że mam 18 lat więc za dużo kasy nie mam wiadomo i tez sie ucze jeszcze lecz teraz pracuje w wakacje.Nie spieszmy mi się mam czas do 2014 roku .Poczekam do jesieni i pewnie wpadne do łodzi do sklepu motocyklowego bo w TM to nie wiem czy jest taki sklep .No własnie musze iść po przymierzać kombi i kaski itd żeby mieć w czym wybierać.Lecz martwię się bo sprzedawcy się wkurzą jak będę przymierzał ,ana koniec powiem ,że nic nie chce ... heh ... więc poczekam:] http://www.wolfmoto.pl/index.php?products=product&prod_id=205 <--- ten kombinezon nie drogi i widzę ,że parę osób z forum go poleca :] Dzięki elfeti. Edytowane 27 Czerwca 2013 przez maloletni (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercikoski Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Lecz martwię się bo sprzedawcy się wkurzą jak będę przymierzał ,ana koniec powiem ,że nic nie chce A jak chodzisz po sklepach, szukając "cywilinych" ciuchów to w każdym, w którym coś przymierzasz dokonujesz zakupu? Nie przejmuj się takimi rzeczami, tylko chodź po sklepach i sprawdzaj co CI dobrze leży i w czym Ci wygodnie. 0 Cytuj You'll never ska alone! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Lecz martwię się bo sprzedawcy się wkurzą jak będę przymierzał Tym się nie przejmuj jest parę sklepów gdzie jak nic nie kupisz to "nie dostaniesz po mordzie" np: http://www.motorwings.pl/, czy wspomniane wyżej wolfmoto, http://mttr.pl/ i parę innych... W Tomaszowie też coś na pewno znajdziesz, poszukaj na allegro Niczym się nie stresuj, masz komfortową sytuację bo masz DUŻO czasu... i dobrze, że myślisz najpierw w co się ubrać i ile kasy przeznaczyć na to, a nie o pierwszym moto + buty z III paskami czy inne takie Powodzenia. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maloletni Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 W wolnym czasie spisze adresy sklepów ,i pojadę do Łodzi busem ,pochodzę i po przymierzam .Wezmę kasę na wszelki wypadek i już . Dzięki chłopaki . Pozdrowienia . że myślisz najpierw w co się ubrać i ile kasy przeznaczyć na to, a nie o pierwszym moto + buty z III paskami czy inne takie Powodzenia. Szczerze to ostatnio byłem w Piotrkowie Tryb.na jakiejś wsi tam i stawialiśmy płot (bo przy takich rzeczach pracuje) jechał gościu Honda CBR600 bez koszulki na krótko w klapkach... i to ,nie ,że 20-50km tylko zapierdzielał,a później jeszcze jakiś bez kasku na Harleyu (czy jak to się tam pisze) Są ludzie i parapety no niestety.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Niegrzeczna impreza – tylko dla pań 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 To kiedy lecicie do Bydgoszczy ??? :D http://m.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20130628/REGION/130629232 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zawsze mnie zastanawia jak facet może tknąć coś takiego mając świadomość ile penisów wbijało się w nią przed nim... Swoją drogą - czy jest tam jeszcze w co się wbijać...? 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 "Dałem jej futro z lisa, a ona dała mi syfilisa" 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonia Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Marta chłopaki lubią ostrą jazdę tzn jak jest dużo na liczniku może to takie zboczenie po moto im więcej tym lepiej fuj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 29 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Marta chłopaki lubią ostrą jazdę tzn jak jest dużo na liczniku może to takie zboczenie po moto im więcej tym lepiej fuj a to są jeszcze wtedy chłopaki czy już kurwiarze...? 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piyok Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 http://youtu.be/23xmvXbuo-I 0 Cytuj nie ufaj, nie proś, nie bój się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 (edytowane) Edytowane 7 Lipca 2013 przez Suchy-wolk link (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 https://www.youtube.com/watch?v=BA__-UWUYUE&feature=player_embedded#at=54 Proste a świetne. 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 dres spoko jest 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doomib Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 jak szukacie kawałka dobrej drogi i cel na przejażdzkę ( może nie daleką ale bardzo przyjemną ) i zechcecie wspomóc kolege z forum jeżdzącego na żarówce to zapraszam do kolumny przed Łaskiem na Pyszne lody wytwarzane na mleku i śmietanie - bez dodatku wody. desery, lody galkowe, gofry, mrozona kawa z lodami itp. dla głodnego znajdzie się zapiekanka, hamburger, hot-dog itp trasa jest prościutka kierujecie sie na port lódź -> obwodnica pabianic która przejeźdzacie cała ok 12km ciśnięcia potem zjazd i w prawo Kolumna Armii Ludowej 10 po lewej stronie. Można bezpiecznie postawic motocykl na oku i cieszyć się miłym klimatem środkowo europejskim pozdrawiam i zapraszam 1 Cytuj Darmowe ogłoszenia Dodaj darmowe ogłoszenie tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi