Piotr Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 umyłem dziś motór - po raz pierwszy od roku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 wow! świetnie! pogratulować! to teraz umyj jeszcze mój 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 ale ja bywam bohaterem tylko w swoim domu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 MotoGP 13 Demo Released http://www.gamershell.com/news_152681.html 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 2 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 ktoś gdzieś dziś lata 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Ja pewnie gdzieś się dzisiaj będę szwendał ale dopiero pod wieczór 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Ja po 22 do manu jedynie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 (edytowane) Nowa atrakcja w Łodzi Edytowane 17 Czerwca 2013 przez Suchy-wolk link (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 1300 km za mną a szum w uszach pozostał. Dziś urlop i odpoczynek. Jutro już się kończy... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Nowa atrakcja w Łodzi Właśnie jutro jadę tam z siostrą obczaić teren Ona na Mazury specjalnie wyjeżdża, ale skoro można by się podszkolić.. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 (edytowane) Napisz potem jakie tam warunki imprezy są chętnie bym pośmigał na czymś takim Edytowane 17 Czerwca 2013 przez Scyzer (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Jazda do pracy Jadę sobie grzecznie. A tu nagle jakaś baba skręca Na filmie widać, że ona tam stała i czekała. Puściłem Panią. ALe materiał z dźwiękiem dobiegającym z pod kasku nie nadaje się do publikacji. 1 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Napisz potem jakie tam warunki imprezy są chętnie bym pośmigał na czymś takim Warunki są sprzyjające. Teren prywatny, zamknięty, nie ma meliny, czysto, schludnie i uprzejmie. Wypożyczalnia na miejscu z tego co słyszałem, wyciągarka niestety tylko w dwie strony, więc nie ma możliwości nauczenia się dobrze zakręcać, tak jak się płynie np. za motorówką, więc można wyćwiczyć podstawy + tricki jak ktoś ogarnia temat. Generalnie miejscówka na plus Można pić browarki, palić grilla, jest miejsce na kilka samochodów, motocykle na luzie (tylko mało utwardzonego terenu..). Sądzę, że w weekendy to będzie tam obłożenie, więc wypadałoby poćwiczyć w tygodniu jak już. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arpe Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Wiecie co, dzisiaj mi zakładał płytki gość z Olechowa, mieszka w tych blokach co są najbliżej, jak sie dowiedział, że jeżdżę na moto, to pękł "jak bym miał pistolet to bym wszystkich ich zastrzelił ! k... 3 w nocy spać nie można !" myślałem już, że rzuci robotę i na koniec mi przyp....li 0 Cytuj Lepiej na bitumice niż w botanice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Wiecie co, dzisiaj mi zakładał płytki gość z Olechowa, mieszka w tych blokach co są najbliżej, jak sie dowiedział, że jeżdżę na moto, to pękł "jak bym miał pistolet to bym wszystkich ich zastrzelił ! k... 3 w nocy spać nie można !" myślałem już, że rzuci robotę i na koniec mi przyp....li Trzeba było go wy--bać z domu na zbity pysk i bez zapłaty 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Wiecie co, dzisiaj mi zakładał płytki gość z Olechowa, mieszka w tych blokach co są najbliżej, jak sie dowiedział, że jeżdżę na moto, to pękł "jak bym miał pistolet to bym wszystkich ich zastrzelił ! k... 3 w nocy spać nie można !" myślałem już, że rzuci robotę i na koniec mi przyp....li Ja się wcale mu nie dziwie ... jak ktoś ma np. małe dziecko, a teraz są noce wręcz gorące i trzeba spać przy otwartym oknie, jeszcze jak ktoś ma wybebeszony wydech albo jakiegoś dobrego akrapovica to potrafi dzieciątku sen zakłócić ... 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arpe Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 (edytowane) mój mały nie mial nigdy problemów (za to nowe dzwony z kościoła go o 6:00 budzą), ale ja mieszkam trochę dalej natomiast dla mnie znacznie głośniejszy, bardziej przeszkadzający jest drift jak sie chłopaki kręcą po którymś rondzie to telewizora nie pooglądasz przy otwartym oknie Edytowane 20 Czerwca 2013 przez Arpe (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Lepiej na bitumice niż w botanice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrzej Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 jak sie chłopaki kręcą po którymś rondzie to telewizora nie pooglądsz przy otwartym oknie Tyle dymu jest? 0 Cytuj wolę dwieście po mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 pewnie otwarte okno po prostu zasłania telewizor 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajejman Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Nie moge sobie przypomniec,ale ktos kiedys wspominal o macie/piance ktora mozna nakleic na bak,aby nie rysowac go np ochraniaczami.Szukalem w necie i nie bardzo moge cos znalezc. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 (edytowane) Nie moge sobie przypomniec,ale ktos kiedys wspominal o macie/piance ktora mozna nakleic na bak,aby nie rysowac go np ochraniaczami.Szukalem w necie i nie bardzo moge cos znalezc. było co nieco na ten temat w wątku o jeździe z plecakiem ---> http://motocykle-lodz.pl/topic/4414-z-plecaczkiem-dla-kierowcy-i-dla-pasa%C5%BCera/page-2?hl=plecaczkiem nie wiem czy konkretnie to miałeś na myśli ale może w czymś Ci to pomoże Edytowane 21 Czerwca 2013 przez jabioka (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Nie moge sobie przypomniec,ale ktos kiedys wspominal o macie/piance ktora mozna nakleic na bak,aby nie rysowac go np ochraniaczami.Szukalem w necie i nie bardzo moge cos znalezc. Może chodzi o tank pad? 0 Cytuj "W jeździe na motocyklu nie chodzi tylko o to, żeby jechać szybko. Ważne jest również, żeby się nie spieszyć, powoli połykać kilometry, krążyć po autostradach, pozwolić, żeby droga pokazywała ci kierunek, nie martwić się, dokąd jedziesz, tylko cieszyć się samą jazdą". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajejman Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 O Jabioka , o to chodzilo . Dziekuje za pomoc :-) Joker chodzi m.in. o tankpad ale troche inny niz standardowe,tzn. dluzszy i jeszcze dwa kawalki punktowo na boczkach zadupka.Myslalem o folii,ale nie wiem czy wtedy moto nie nabralo by dziwnego charakteru :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 czy na forum mamy dekoratora wnętrz? pytam bo miałbym zlecenie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi