Sandman Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Witam wszystkich. Jestem tutaj nowy jak widać i aż strach się tutaj witać żeby jakiegoś prawa przypadkiem nie złamać. Motocykl to RSVR. Ogólnie z motocyklami od dawna. Wiek - już bliżej niż dalej... O forum dowiedziałem się od kolegów, którzy już tutaj są Pozdrawiam wszystkich 0 Cytuj Not For Fame Or Fortune.
jaquzie Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Ładną masz aprilkę powitać kolegę z miasta. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
Suchy-wolk Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Witam serdecznie, fajna ta apka ogólnie http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Sandman Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Znaczy się, że mam zdjęcie do galery wrzucić? Czy tak sobie po prostu jajca ze mnie robicie? 0 Cytuj Not For Fame Or Fortune.
jaquzie Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2012 pewnie że jajca wrzucaj, chętnie obejrzym. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
Dann Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Siema 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Lans Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2012 siema! Wrzuci fotki do dzialu ,,nasze motocykle" z mila checia popatrzymy na taka maszyne:D Ale zaspany juz jestem, przeczytalem Saddam zamiast Sandman:D 0 Cytuj
Różowa Pantera Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Cześć ! 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać.
Sandman Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Witam jeszcze raz wszystkich witających i tych niewitających też Fotki musze najpierw zrobić bo zapodziały mnie się gdzieś te co miałem. 0 Cytuj Not For Fame Or Fortune.
Andree-stary wyga Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Powitać 0 Cytuj Motocykl jest jak media markt - nie dla idiotów Kupię stary motocykl: Jawa, CZ, MZ, WSK 175, SHL !
daro Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Witam jeszcze raz wszystkich witających i tych niewitających też Fotki musze najpierw zrobić bo zapodziały mnie się gdzieś te co miałem. ja mam jedną jak stoi na lawecie 0 Cytuj
jaquzie Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2012 a ja teraz dopiero wyczytałem, że kolega z górnej, to może zobaczę na żywo wcześniej 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
Julka Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2012 cześć 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
adany_76 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2012 po wi tać 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić....
ktos Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Siemanko Piaskowy Dziadku http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj Modjo Garage-mechanika pojazdowa-507-098-858. Zapraszam
Rekomendowane odpowiedzi