tekmar Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Cześć, tak się składa że muszę poizolować wiązki na nowo i pytanie - jaka izolacja jest godna polecenia. Najlepiej to jakby ktoś podał mi nazwę takiej izolacji ( czarna czajna z bałuckiego odpada). 0 Cytuj
działkowy emeryt Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Tofik - poukładaj ładnie wiązeczki, wsadź je w peszle jak trzeba, kostki zabezpiecz masą octanowo - silikonową (np. Reinzosil - T) a resztę pyntaj izolacją np. Scotch'a 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest...
Lord Vader Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2012 poukładaj ładnie wiązeczki, wsadź je w peszle jak trzeba, kostki zabezpiecz masą octanowo - silikonową (np. Reinzosil - T) a resztę pyntaj izolacją np. Scotch'a Lepiej niż fabryka przewiduje ale na emeryturze czasu jest w bród:) Tak poważnie to nic dodać nic ująć, 3M najlepiej 3Ma 0 Cytuj
tekmar Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Srutututu pęczek drutu, czylu cudownej takiej co sama "zwiąże" nie ma ? 3Mke mam, ale coś starościa zalatuje ten lep, zanabędę taką z ważna datą spożycia w takim razie. Może jutro nie będzie padać i dam radę ! Gdzie kupię masę o której wspomniałeś ? 0 Cytuj
LUBIANY Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2012 No i znów emeryt dobrze ci mówi ,te włoski pocusz wypadli chaaaaaa 0 Cytuj
tekmar Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2012 łe tam wypadli, ot nie każdy lubi blONd długie loki wozić po kaskiem to wziął i uciął. 0 Cytuj
działkowy emeryt Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Gdzie kupię masę o której wspomniałeś ? podjedź do mnie przy łokazji to Ci dam, albo jak chcesz na szybko to www.autoap.com.pl albo www.hartphp.com.pl - szukaj oddziałów w Łodziwydzwoń mnie na koma - numer masz na priva No i znów emeryt dobrze ci mówi ,te włoski pocusz wypadli chaaaaaa a Ty to niby masz Grzesiu lepiej...? jakoś afro u Ciebie nie widziałem 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest...
Rekomendowane odpowiedzi