tekmar Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Cześć, tak się składa że muszę poizolować wiązki na nowo i pytanie - jaka izolacja jest godna polecenia. Najlepiej to jakby ktoś podał mi nazwę takiej izolacji ( czarna czajna z bałuckiego odpada). 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Tofik - poukładaj ładnie wiązeczki, wsadź je w peszle jak trzeba, kostki zabezpiecz masą octanowo - silikonową (np. Reinzosil - T) a resztę pyntaj izolacją np. Scotch'a 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vader Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 poukładaj ładnie wiązeczki, wsadź je w peszle jak trzeba, kostki zabezpiecz masą octanowo - silikonową (np. Reinzosil - T) a resztę pyntaj izolacją np. Scotch'a Lepiej niż fabryka przewiduje ale na emeryturze czasu jest w bród:) Tak poważnie to nic dodać nic ująć, 3M najlepiej 3Ma 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tekmar Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Srutututu pęczek drutu, czylu cudownej takiej co sama "zwiąże" nie ma ? 3Mke mam, ale coś starościa zalatuje ten lep, zanabędę taką z ważna datą spożycia w takim razie. Może jutro nie będzie padać i dam radę ! Gdzie kupię masę o której wspomniałeś ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 No i znów emeryt dobrze ci mówi ,te włoski pocusz wypadli chaaaaaa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tekmar Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 łe tam wypadli, ot nie każdy lubi blONd długie loki wozić po kaskiem to wziął i uciął. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Gdzie kupię masę o której wspomniałeś ? podjedź do mnie przy łokazji to Ci dam, albo jak chcesz na szybko to www.autoap.com.pl albo www.hartphp.com.pl - szukaj oddziałów w Łodziwydzwoń mnie na koma - numer masz na priva No i znów emeryt dobrze ci mówi ,te włoski pocusz wypadli chaaaaaa a Ty to niby masz Grzesiu lepiej...? jakoś afro u Ciebie nie widziałem 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi