AbiSh Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Witam, Czy wie ktoś gdzie mogę kupić gmole do tego modelu? Ew. czy będą pasowały jakieś od innego modelu? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zawsze można dorobić. Choćby w stunt-ex. Koszt pewnie ok 300-400zł. 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubon Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 chyba tylko uzywki ebay 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AbiSh Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Poza opcją dorobienia nic nie mogę znaleźć. Jak złapie kaskę to spróbuje w stunt-ex. Dzięki za pomoc 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatum Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 O to ja też się podłącze do tematu poszukuje do swojej SV. Może ktoś ma na wzór pożyczyć?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 O to ja też się podłącze do tematu poszukuje do swojej SV. Może ktoś ma na wzór pożyczyć??A tu akurat jestem w temacie. Na wzór to ciężko, ale zawsze możesz albo do stunt-ex albo rut-mar (chociaż po przeczytaniu opini o tym miejscu - nie radzę). Cena wyjdzie dużo niższa.Z tego co się orientuję to tylko firma Hepco&Becker robi crash bary do SV, ale cena troszkę zabija: http://www.moto24.co.uk/motorcycle-accessories/motorcycle-crash-bars/suzuki-parts/sv-650.html http://www.traxluggage.com/hepco-and-becker-luggage-motorcycle-engine-bars-suzuki-engine-bars-c-163_176-ma-285.html Takie crash bary wyglądają tak: Chyba najlepiej iść do jednego z powyższych serwisów i niech zrobią sami pod motocykl. Cena będzie 2x niższa. 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi