AbiSh Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Witam, Mam na imię Adrian i zawitałem tutaj z polecenia znajomej. Od niedawna jestem posiadaczem starego "jajeczka"(1990r.) :Suzuki GSXF 400 katana. Dzisiaj udało mi się go zarejestrować a jutro planuje zakup alarmu i ubezpiecznie(w off topicu rozglądam się za miejscem do zaparkowania). Kupiony od znajomego, początkowo miał być na części ale był w bardzo dobrym stanie. Motocykl to było takie moje małe marzenie od dzieciństwa, teraz udało mi się je spełnić. Jest to mój pierwszy motorek 0 Cytuj
Piotr Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2012 powitać http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/crash.gif 0 Cytuj
jaquzie Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2012 powitał. czerwony, +5km/h do prędkości 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
Dann Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Siema ..gratulować nabytku niech służy 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Lans Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Siema! Jak na pierwszy motocylk , to niezly. 0 Cytuj
Tomi Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Fajne jajko. Oby się spisywał! LwG! 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007
IRAS Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2012 witam 0 Cytuj http://www.wheelsoffire.hpu.pl/news.php
Andree-stary wyga Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Powitać, motor jak wino.. 0 Cytuj Motocykl jest jak media markt - nie dla idiotów Kupię stary motocykl: Jawa, CZ, MZ, WSK 175, SHL !
Bison Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Czesc Adrian 0 Cytuj "Żeby być motocyklistą... – ... nie wystarczy benzyna w żyłach. Potrzebny jest jeszcze olej w głowie"
Thebestof78 Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2012 witaj http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
Banita666 Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Witam 0 Cytuj You don' t know the power of the dark side
Suchy-wolk Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Powitać, fajna maszyna 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
tomi66 Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Powitać 0 Cytuj Cel jest niczym. Podróż wszystkim. Czechy, Słowacja, Węgry, Serbia, Chorwacja, Bośnia i Hercegowina, Czarnogóra, Albania, Ukraina, Rumunia, Bułgaria, Turcja, Gruzja, Armenia, Azerbejdżan, Rosja, Białoruś, Niemcy, Austria, Belgia, Holandia, Luksemburg, Francja, Włochy+Sycylia, Hiszpania, Maroko, Sahara Zach., Mauretania, Mali, Burkina Faso, Wybrzeże Kości Słoniowej, Ghana, Togo, Benin, Szwecja, Litwa, Łotwa
Gucio1989 Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Powitac jajcarza hehe;) tez brykam jajeczkiem powiem ci ze wytrfaly sprzet tez sobie chwale choc mojemu sie nalezy pare poprawek al to juz zima spokojnie usiade i sprawdze wszystko od podstaw ale jak na pierwszy to i tak niezle powitac kolege:))) 0 Cytuj
AgaJaga Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Siemano http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif LwG 0 Cytuj
Julka Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Adrian! No nareszcie witamy 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
adany_76 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2012 po wi tać 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić....
Rekomendowane odpowiedzi