ErR Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 gdzieś ty znikła na tyle czasu? no nie ? tyle nam naobiecywała nad jeziorem (domówki, imprezy, grile, koleżanki:P) i zwiała 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 no nie ? tyle nam naobiecywała nad jeziorem (domówki, imprezy, grile, koleżanki:P) i zwiała aaaaa no to już wiem dlaczego zwiała 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 bała się rozliczenia... ale widać że tęskni ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 no przecież jak za nami można nie tęsknić 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 za wami to można ale za mną ?? http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/ohyea.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 można trza się iść napić 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aneczka Opublikowano 24 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Haha... widzę, że i wy za mną tęskniliście Jestem za:) Chodźmy się napić heh 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 sobota? 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Wpadnij na zakończenie sezonu w sobotę do nas to ustalimy gdzie i kiedy można się lekko upodlić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Wpadnij na zakończenie sezonu w sobotę do nas to ustalimy gdzie i kiedy można się lekko upodlić z Tobą istnieje wersja "lekko" ? 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 z Tobą istnieje wersja "lekko" ? kurde, no tak ... zapomniałem, że mnie już trochę poznaliście. http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/angelnot.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aneczka Opublikowano 25 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Ok postaram się wpaść Miłego dnia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 (edytowane) Ok postaram się wpaść Miłego dnia no może jednak nie starej się "wpaść" bo w przyszłym sezonie nie pojeździmy tak czy siak - miłego dnia Edytowane 25 Października 2012 przez Thebestof78 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aneczka Opublikowano 25 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Haha:) Ok nie wpadnę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duchu Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 oj zgadzam się śliczne moto ;-) a pozatym dzięki Aniu za przyprowadzenie mojej Hanki ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aneczka Opublikowano 26 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 nie ma sprawy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi