Arecki_ELW Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Heyka... Coś krótkie powitanie, napisz chociaż jak do nas trafiłeś... 0 Cytuj
Dann Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Cześć skromnie coś trochę?? 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Thebestof78 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2012 hej 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
ridrick Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2012 hi 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!
Tomi Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Siemanko 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007
chippe Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2012 dlaczego tyluł został zmieniony przez moderatora? tytuł tematu w powitalni brzmiał "Witam z Piotrkowa Tryb."!!!!!! 0 Cytuj
Lord Vader Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2012 dlaczego tyluł został zmieniony przez moderatora? Niech zgadnę... twarde zasady i regulamin? 0 Cytuj
chippe Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2012 ledwo co znalazłem sie na forum a juz mi sie plakac i smiac chce 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Witam. dlaczego tyluł został zmieniony przez moderatora? Po co się spinasz, jeżeli nie zastosowałeś się do regulaminu tego działu?! KLIK "W tytule tematu proszę podawać swój nick z tego forum." 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
IRAS Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2012 witam i LwG 0 Cytuj http://www.wheelsoffire.hpu.pl/news.php
Strozz Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Cześć 0 Cytuj www.motormania.com.pl Mój zecioR... http://motocykle-lodz.pl/gallery/image/565-zecior-ready/ ...tak brzmi:
jaquzie Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2012 czołem kolego, choć foto małe, 2oo prezentują się całkiem. pozdrowić i powitać. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
chippe Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Witam. Po co się spinasz, jeżeli nie zastosowałeś się do regulaminu tego działu?! KLIK "W tytule tematu proszę podawać swój nick z tego forum." nie wiedzialem ze jak mi sie chce plakac i smiac z powodu tego punktu regulaminu to znaczy ze sie spinam?!naleze do 4 roznych forów motocyklowych i tylko tu jest taki obowiazek! tylko po co, skoro nad avatarem widnieje nazwa uzytkownika jak BYK? bardziej interesujaca informacja jest skad dana osoba jest a nie jaki ma nick. 0 Cytuj
JohnnY Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Chippe zostaw już w spokoju Wielkiego Moda No i LwG i do zobaczenia w środę 0 Cytuj
Andree-stary wyga Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Witaj 0 Cytuj Motocykl jest jak media markt - nie dla idiotów Kupię stary motocykl: Jawa, CZ, MZ, WSK 175, SHL !
Rekomendowane odpowiedzi