Nita Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Wiec i ja sie przywitam króciutko Anita z Lodzi, a to moje pierwsze kroki w tym "swiecie" 0 Cytuj
bercikoski Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Heloł. 0 Cytuj You'll never ska alone!
Thebestof78 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2012 witaj 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
Tomi Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Hejka. 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007
Andree-stary wyga Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Cześć 0 Cytuj Motocykl jest jak media markt - nie dla idiotów Kupię stary motocykl: Jawa, CZ, MZ, WSK 175, SHL !
Dann Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Siema 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Suchy-wolk Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Witam, jak do nas trafiłaś? http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif I co to za ruda szyszka? 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Nameless Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Cześć. A ja się spytam jak to jest, że post jest, a jakby go nie było.. ? Tzn. liczba postów koleżanki to 0, a przecież napisała już 1 0 Cytuj
japrzem-trike Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Witaj http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj
Lans Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Cześć I co to za ruda szyszka? Też mnie to bardzo ciekawi http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif Cześć. A ja się spytam jak to jest, że post jest, a jakby go nie było.. ? Tzn. liczba postów koleżanki to 0, a przecież napisała już 1 Posty z powitalni nie wliczają się do licznika postów 0 Cytuj
JASTRZAB Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Powitać Koleżankę :-) 0 Cytuj Odszkodowania powypadkowe z polisy OC sprawcy za różne zdarzenia z ostatnich 19 lat , bezpłatna analiza sprawy , wypłacam zaliczki do 20 tys. zł na osobę po podpisaniu umowy , pokrywam wszelkie koszty sądowe , daję pisemną gwarancję wygranej sprawy sądowej.Artur JastrzębskiDyrektor Generalny woj. ŁódzkieEuropejskie Centrum Odszkodowań S. A.606-342-812
przemo2310 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Witam Koleżankę. Ja tam wiem co to za ruda szyszka, ale niech się autorka wypowie. 0 Cytuj
Regis Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Z tego co pamiętam regulamin, to nie wolno było wpisywać w rubryce "Motocykl" tego typu wpisów... jakby nie to wpisał bym u siebie "Hadra" no ale jednak zasady... To co to za szyszka ???? 0 Cytuj - Regis- - Airbrush & Tattoo Artist- -Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź-
Różowa Pantera Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2012 cześć! 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać.
tomi66 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Cześć. Mam nadzieję, że kroki pierwsze, ale nie ostatnie 0 Cytuj Cel jest niczym. Podróż wszystkim. Czechy, Słowacja, Węgry, Serbia, Chorwacja, Bośnia i Hercegowina, Czarnogóra, Albania, Ukraina, Rumunia, Bułgaria, Turcja, Gruzja, Armenia, Azerbejdżan, Rosja, Białoruś, Niemcy, Austria, Belgia, Holandia, Luksemburg, Francja, Włochy+Sycylia, Hiszpania, Maroko, Sahara Zach., Mauretania, Mali, Burkina Faso, Wybrzeże Kości Słoniowej, Ghana, Togo, Benin, Szwecja, Litwa, Łotwa
Gość peku84 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Siemka a coś więcej?? 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi