Smooth Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Chciałbym porobi zdjęcia Łódzkim Stunterą, czy ktoś z forum posiada jakiś kontakt lub ma wiedzę gdzie i kiedy się potykają...? Kojarze tą osobę ze spotów, anie nie wiem czy jest na forum, ktoś wie? 0 Cytuj Buell sound
Naem Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2012 to jest zdaje się Maciej Ka Co do kontaktu odezwe się do ciebie na priv 0 Cytuj
Zidus Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2012 podobno na gilecie dają rade ;p napisz do korby on wie gdzie jeżdżą 0 Cytuj
JAKUBKO Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2012 nie to nikt z naszych dziletowców 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl
korba Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2012 jak chce fotki jakies fajne pocykac to moze by zagadac z Ziemkiem i Darkiem, co nieco potrafia:D 0 Cytuj
Łukasz_Sob Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Też jestem za 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE
NoPel Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Wczoraj widziałem sie z nim na profi, przjechał od świateł do świateł na kole o.O Ale także nie wiem kto to jest.... PS: Moto to był gixxer EDIT: Tak, jest to Maciej Ka na fb. 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi