Smooth Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Chciałbym porobi zdjęcia Łódzkim Stunterą, czy ktoś z forum posiada jakiś kontakt lub ma wiedzę gdzie i kiedy się potykają...? Kojarze tą osobę ze spotów, anie nie wiem czy jest na forum, ktoś wie? 0 Cytuj Buell sound Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naem Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 to jest zdaje się Maciej Ka Co do kontaktu odezwe się do ciebie na priv 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 podobno na gilecie dają rade ;p napisz do korby on wie gdzie jeżdżą 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 nie to nikt z naszych dziletowców 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korba Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 jak chce fotki jakies fajne pocykac to moze by zagadac z Ziemkiem i Darkiem, co nieco potrafia:D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Też jestem za 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoPel Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Wczoraj widziałem sie z nim na profi, przjechał od świateł do świateł na kole o.O Ale także nie wiem kto to jest.... PS: Moto to był gixxer EDIT: Tak, jest to Maciej Ka na fb. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi