marecki lodz Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Potrzebuje pomocy przy zrobieniu synchro gaznikow mam wakuometry a z kasa jest cienko zeby wstawic do mechaniora ktos pomoze? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Oho ho panie to masz sprzeta takiego jak ja??? czy młodszy??,ja ci mogę synchro zrobić jak masz "zegarki" a w zamian pożyczam ich do zrobienia u siebie(choć nie wiem czy gaziorów nie wymienie.A jak nie ja to wal do Kuby 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madpawel Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Jakie masz wakuometry? Jak chcesz zrobic samo synchro to podłaczasz węzyki od wakuometrów pod krócce od gażników odpalsz motor i najpierw ustawiasz pierwszy gaznik z drugim potem trzeci z czwartym i na koniec wyrównujesz pomiedzy parami czyli srodkową śrubką. To takie tłumaczenie na szybko.Jak nie wiesz co gdzie podłączyć i czym krecic to mozesz do mnie podjechać i ci wytłumacze. 0 Cytuj STUNTEX - serwis motocyklowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki lodz Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Sobol daj nr tel na pw to sie ustawimy jakos na synchro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Jakie masz wakuometry? Jak chcesz zrobic samo synchro to podłaczasz węzyki od wakuometrów pod krócce od gażników odpalsz motor i najpierw ustawiasz pierwszy gaznik z drugim potem trzeci z czwartym i na koniec wyrównujesz pomiedzy parami czyli srodkową śrubką. To takie tłumaczenie na szybko.Jak nie wiesz co gdzie podłączyć i czym krecic to mozesz do mnie podjechać i ci wytłumacze. Wszystko się zgadza tylko jak wiesz którą śrubką kręcić,na marginesie to jest prosta robota przynajmniej w tym modelu bo ma 3he i bez rozbierania moto się robi,a dlatego się oferuje bo ja ustawiam sobie i tylko sobie na cieczy(wężyki) bo mano. nie mam i chcę porównać dokładność z manometrami 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 czemu nic nie powiecie koledze któremu chcecie pomóc że najpierw należy ustawić skład mieszanki a potem synchro gaźników chyba że nie wiecie o czym mówie ? i tak na marginesie nie jest to 2,5 obr jak piszą w książeczkach z typu sam naprawiam tylko prawidłowe ustawienie składu i synchro daje pełen efekt a nie półśrodki pozdrawiam jakubko 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgadza się Kuba bo ja myślałem że chodzi tylko o synchro a po rozmowie kolega mówi że do 3 kilo mu się nie wkręca i ma mieszane na 1,5 obrotu więc moim zdaniem albo coś nie halo albo gaziory totalnie rozjechane>zobaczymy. 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 robiliście już tą synchronizacje itp. ??? bo jak nie to chętnie bym się podłączył do akcji 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 (edytowane) Do synchro nie doszło bo najpierw była męka z odpaleniem, ale się udało uruchomić bo miał gaźniki nieszczelne, potem ich uszczelnił ale ja do niego nie podjechałem bo narazie nie mam czasu. Massi-ty nie masz przypadkiem takiego moto w orginale? tzn. z fioletowymi felgami? Edytowane 9 Września 2012 przez SOBOL (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 nie ja mam full czarny tylko rama srebrna. a taki czarny z fioletowymi felami widziałem koło przybysza ale kopcił tak że masakra 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi