Suchy-wolk Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Cały opis imprezy znajduje się na powyższych plakatach, dzisiaj dostałem cynk, także nie wiem kiedy zlot był zapowiedziany, ale na szczęście zostało trochę czasu, żeby zaplanować spotkanie. My z Emilem jesteśmy oczywiście chętni i pojedziemy, a także zadeklarowały się jeszcze dwie osoby, także liczę na waszą obecność, jutro będzie informacja, gdzie i o której godzinie się spotykamy Myślę, że trasa będzie znośna, ze względu, że do Łasku jest dość ładnie, a to są okolice Kto chętny? 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario29 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Ja się chętnie przejade. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bocianlask Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Jeśli nie będę akurat kosił zboża to dołączę się do Was w Łasku 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Spotykamy się 14 sierpnia na stacji benzynowej, na rogu ulicy Pabianickiej oraz al.Jana Pawła II o godzinie 14.15, czekamy do 14.30 i ruszamy w drogę. Liczę na obecność! 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 wpadne do Was na spotkanie, ale na sam zlot nie moge jutro jechac... obowiazki w domu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Uparty jesteś widzę Może jednak się wyrwiesz? Nie będziemy siedzieć długo, bo po Freestyle'u nie przewiduję atrakcji dla mnie. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Kuba, nie marudź, praca nie zając,zbieramy się i jedziemy, w kupie raźniej 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 ja tez niestety odpadam caly czas moto kwitnie w warsztacie na zarzewskiej ktorego nikomu nie polecam !!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nameless Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Ja chciałem wpaść, poznać ludzi, ale spotkała mnie niespodzianka, jak chciałem odpalić moto, bo akumulator zdechł i nie da się go już naładować Ktoś mi zrobił psikusa i odpalił podgrzewanie manetek :/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Kurcze zdrowie mi nie pozwala bo bym pomknął z miłą chęcią :/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Są obiecane fotki - Zaczęło się od spotkania na stacji benzynowej - Wjazd do Widawy i kilka fot - Poza nami, reszta pojechała na przejażdżkę po gminie - Powrót załogi - Dołączył Emil w drodze powrotnej z Widawy i skoczyliśmy w trójkę do Kruszowa na deser PS : Więcej fotek na Facebook'u 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Ze zdjęć wnioskuję, że całkiem przyjemna imprezka mnie ominęła Żałuję, że tak późno dojechałem, ale jak to mówią "lepiej późno niż wcale" Ooo widzę swoją tuningową dźwignię sprzęgła http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/ohyea.gif P.S. Tylko wtajemniczeni wiedzą o co chodzi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi