Mały Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Powitac,ma ktos z was moze namiary na dobrego, niedrogiego lakiernika??chodzi mi o polakierowanie owiewek do moto 0 Cytuj
Rado Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Gość ze Skotnik (za lasem łagiewnickim)- lakierował moją jadźkę po szlifie i nie powiem złego słowa. Arkadiusz Walak 781 108 103. Robi też mechanikę także dość kompleksowy. 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski
Mały Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Gość ze Skotnik (za lasem łagiewnickim)- lakierował moją jadźkę po szlifie i nie powiem złego słowa. Arkadiusz Walak 781 108 103. Robi też mechanikę także dość kompleksowy. dzieki bardzo,a orientujesz sie jak to wyglada cenowo?? 0 Cytuj
jaquzie Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Wal do Grocha z tego forum - nick GROCHU17, kontakt znajdziesz na profilu. Co tu dużo pisać - zna się na rzeczy. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
Rado Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Mały- nie wiem szczerze mówiąc. Dla mnie było to "tanio" (zwłaszcza w porównaniu z gościem z Aleksandrowa który mi to robił wczesniej a którego NIE polecam nawet wrogowi). Zadzwoń- spytaj. Impuls nie jest aż taki drogi . 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski
PRZEMO EL Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Wal do Grocha z tego forum - nick GROCHU17, kontakt znajdziesz na profilu. Co tu dużo pisać - zna się na rzeczy. Popieram, Grochu robi za***iście. 0 Cytuj CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400
Kamil2 Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2012 (edytowane) Sory że odgrzewam temat, ja kiedys malowałem u Grześka w zgierzu dąbrowskiego 29/31 też wziąl mało( w stosunku do tego co mówili mi inni lakiernicy) i wszystko bylo ok Edytowane 10 Października 2012 przez Kamil2 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
ErR Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2013 Odświeżam trochę temat. Napisałem do polecanego tutaj Grocha ale nadal bez odpowiedzi. Kamil2 Masz nr do tego Grześka ? 0 Cytuj
MaRRcin Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2013 w Konstantynowie mam znajomego lakiernika. na pw wyslalem nr telefonu. Polecam go. 0 Cytuj
Bulba Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2014 Proszę o przypomninie namiarow na magika chyba z Andrespola Podobno riobi tanio i dobrze Mój mlody chce zmienić lakierowanie swojej GS500F na nowsze 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
kosmaty Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2014 Irek z Andrespola to klei plastiki a nie maluje, jeśli o tym samym gadamy, jak coś to zagadaj z Mariuszem Raczyńskim, ładnie maluje http://motocykle-lodz.pl/user/2780-mariokawa/ 1 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html
ErR Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2014 Ten z Andrespola to klei i maluje ... ale maluje tylko samochody, kiedyś chciałem go namówić na moto lecz nie podjął się wyzwania 0 Cytuj
Mur67 Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2015 Miałem małe spotkanie z dostawczakiem - koleś zaparkował na mnie. Straty minimalne - przedni błotnik do kosza. Zdobyłem używkę ale trzeba ją odświeżyć i pomalować. Ktoś może kogoś polecić kto zajmie się taką kawałkiem plastiku? 0 Cytuj
Luki Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2015 Polecam z czystym sumieniem firmę M - technik M-TECHNIK Michał Czerwiński ul. Kolejowa 11 Konstantynów Łódzki 601 250 434 0 Cytuj
marmot.c Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2015 Siemka Czy ktoś zna dobrego lakiernika w Łodzi co zna sie na malowaniu moto ?? Moze jakieś namiary i czy znacie orientacyjne ceny za element Z góry dzieki 0 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kamaras Opublikowano 11 Czerwca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2015 (edytowane) achmed a tak na serio: _Michał_ http://motocykle-lodz.pl/user/245-micha%C5%82/ Edytowane 11 Czerwca 2015 przez kamaras (wyświetl historię edycji) 5 Cytuj kamaras
kwinto Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2015 (edytowane) Jest mi w stanie ktoś polecić jakiegoś lakiernika fachurę w najbliższej okolicy? Moja avensiska potrzebuje trochę dopieszczenia: tu wgniota, tam wgniota, kilka rys, połamane zaczepy w zderzaku, zabezpieczenie podwozia i trochę rudej na nadkolu. Niby nic wielkiego ale nie chciałbym trafić na Mietka z wiadrem szpachli i pudełkiem trytytek Obawiam się też że duży zakład lakierniczy nie będzie się chciał bawić w takie pierdoły albo zabije mnie ceną.... Edytowane 9 Grudnia 2015 przez kwinto (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
chylon Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2015 Podjedź do Mariusza Raczyńskiego na kilińskiego Auto olimpia 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039
Rekomendowane odpowiedzi