Mały Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Powitac,ma ktos z was moze namiary na dobrego, niedrogiego lakiernika??chodzi mi o polakierowanie owiewek do moto 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Gość ze Skotnik (za lasem łagiewnickim)- lakierował moją jadźkę po szlifie i nie powiem złego słowa. Arkadiusz Walak 781 108 103. Robi też mechanikę także dość kompleksowy. 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mały Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Gość ze Skotnik (za lasem łagiewnickim)- lakierował moją jadźkę po szlifie i nie powiem złego słowa. Arkadiusz Walak 781 108 103. Robi też mechanikę także dość kompleksowy. dzieki bardzo,a orientujesz sie jak to wyglada cenowo?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Wal do Grocha z tego forum - nick GROCHU17, kontakt znajdziesz na profilu. Co tu dużo pisać - zna się na rzeczy. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Mały- nie wiem szczerze mówiąc. Dla mnie było to "tanio" (zwłaszcza w porównaniu z gościem z Aleksandrowa który mi to robił wczesniej a którego NIE polecam nawet wrogowi). Zadzwoń- spytaj. Impuls nie jest aż taki drogi . 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO EL Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Wal do Grocha z tego forum - nick GROCHU17, kontakt znajdziesz na profilu. Co tu dużo pisać - zna się na rzeczy. Popieram, Grochu robi za***iście. 0 Cytuj CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil2 Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 (edytowane) Sory że odgrzewam temat, ja kiedys malowałem u Grześka w zgierzu dąbrowskiego 29/31 też wziąl mało( w stosunku do tego co mówili mi inni lakiernicy) i wszystko bylo ok Edytowane 10 Października 2012 przez Kamil2 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Odświeżam trochę temat. Napisałem do polecanego tutaj Grocha ale nadal bez odpowiedzi. Kamil2 Masz nr do tego Grześka ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 w Konstantynowie mam znajomego lakiernika. na pw wyslalem nr telefonu. Polecam go. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Proszę o przypomninie namiarow na magika chyba z Andrespola Podobno riobi tanio i dobrze Mój mlody chce zmienić lakierowanie swojej GS500F na nowsze 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Irek z Andrespola to klei plastiki a nie maluje, jeśli o tym samym gadamy, jak coś to zagadaj z Mariuszem Raczyńskim, ładnie maluje http://motocykle-lodz.pl/user/2780-mariokawa/ 1 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Ten z Andrespola to klei i maluje ... ale maluje tylko samochody, kiedyś chciałem go namówić na moto lecz nie podjął się wyzwania 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mur67 Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Miałem małe spotkanie z dostawczakiem - koleś zaparkował na mnie. Straty minimalne - przedni błotnik do kosza. Zdobyłem używkę ale trzeba ją odświeżyć i pomalować. Ktoś może kogoś polecić kto zajmie się taką kawałkiem plastiku? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Polecam z czystym sumieniem firmę M - technik M-TECHNIK Michał Czerwiński ul. Kolejowa 11 Konstantynów Łódzki 601 250 434 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marmot.c Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Siemka Czy ktoś zna dobrego lakiernika w Łodzi co zna sie na malowaniu moto ?? Moze jakieś namiary i czy znacie orientacyjne ceny za element Z góry dzieki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kamaras Opublikowano 11 Czerwca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 (edytowane) achmed a tak na serio: _Michał_ http://motocykle-lodz.pl/user/245-micha%C5%82/ Edytowane 11 Czerwca 2015 przez kamaras (wyświetl historię edycji) 5 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwinto Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 (edytowane) Jest mi w stanie ktoś polecić jakiegoś lakiernika fachurę w najbliższej okolicy? Moja avensiska potrzebuje trochę dopieszczenia: tu wgniota, tam wgniota, kilka rys, połamane zaczepy w zderzaku, zabezpieczenie podwozia i trochę rudej na nadkolu. Niby nic wielkiego ale nie chciałbym trafić na Mietka z wiadrem szpachli i pudełkiem trytytek Obawiam się też że duży zakład lakierniczy nie będzie się chciał bawić w takie pierdoły albo zabije mnie ceną.... Edytowane 9 Grudnia 2015 przez kwinto (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Podjedź do Mariusza Raczyńskiego na kilińskiego Auto olimpia 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi