szóstka Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Witam, jak widać niżej tak prezentuje się moje pierwsze moto Szału nie ma co do prędkości ale bardzo przyjemnie się prowadzi. Motorek przyciągnąłem z Częstochowy do Lodzi. To była bardzo długa droga gdyż padł po 30 km jak wracałem http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/pout.png Do chwili obecnej przeszedł kilka modyfikacji. Osobiście poleciłbym każdemu kto zaczyna przygodę z motocyklami. Dobra zabawka na 1 sezon. Przyznam wszem i wobec na forum ze jako jedyny z Lodzi (nie wiem czy można rozgłaszać kto zna ten wie) ale pewien zaj...sty człowiek z Drewnowskiej wyciągnął rękę z pomocą i postawił go na nogi http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif Tak zaczynam swoja przygodę i spełniam swoje marzenie. SZÓSTKA Z PRZODU lewa w gore panowie i panie. Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Ładna,szukałem koledze belgardy,i niestety ciężko było znaleść,wpadnij kiedyś do mnie 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Hmm a więc to był twój sprzęt.. Diagnoza była jak zawsze jedna i ta sama http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif zbyt dużo zbędnych cześci które montują seryjnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 to 125 czy 50? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoPel Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 50. Fajna, kupiłbym taka po tuningu gdyby nie to ze byla spawana... i daltego mam Apke 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 50ccm bardzo fajne Co było powodem padnięcia Yamaszki ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szóstka Opublikowano 30 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 To był bardzo dobry kotek w worku ktos popracowal nad tym http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/nono2.gif natomiast teraz JEsli ktos jest chetny na spotkanie czy nawet szykuje sie wieksze grono nie zapomnijcie o mnie mój numer w profilu W tym tygodniu 2 zmiana (do 21) od przyszlego po 15 jestem wolny tak to 50 lecz jak napisalem na poczatku przeszedl kilka modyfikacji i to nie koniec;) tak mysle 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cudak Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 podasz jakieś konkretne dane do mechanika na drewnowskiej ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preker84 Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 zapewne chodzi Ci o..http://motocykle-lodz.pl/topic/735-serwisuje-sie-u-kuby/ :] 0 Cytuj 504635425 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 graty bo dobre moto, tez mam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Ha nawet siedziałem na niej(u kuby) żeby nie było,pozdrawiam 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Jedna z ładniejszych 50-tek Prawie jak R1 :riding: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 No tak prawie:) troszke slabsza;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cudak Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 No tak prawie:) troszke slabsza;p ale tylko trochę słabsza TZR 8KM R1 180KM (pewnie ma więcej nie wiem) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 No r1 maja od150 nawet do 190:) takze roznica miedzy tzr lekka:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cudak Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 (edytowane) no i R1 do 100km/h w 3 sec a TZR przynajmniej moja nigdy chociaż z dobrym wiatrem z górki czemu nie Edytowane 10 Października 2012 przez Cudak (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 no i R1 do 100km/h w 3 sec a TZR przynajmniej moja nigdy chociaż z dobrym wiatrem z górki czemu nie Ale Yamaha, a nie jakiś badziewny chinol 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 (edytowane) Ale Yamaha, a nie jakiś badziewny chinol Ty uważaj bo mój badziewny chinol łyka takie TZR'ki Edytowane 10 Października 2012 przez Olo (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cudak Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Ale Yamaha, a nie jakiś badziewny chinol co chciałeś powiedzieć przez to badziewny chinol? przecież TZR to też Yamaha, może i ma silnik włoski no ale Yamaha ;P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 (edytowane) co chciałeś powiedzieć przez to badziewny chinol? przecież TZR to też Yamaha, może i ma silnik włoski no ale Yamaha ;P Włoski ?? A nie przypadkiem Japoński ???Badziewny - chodziło mi głównie o wygląd. Aczkolwiek jakość wykonania też jest kiepska, szczególnie odczuwalna po minięciu okresu gwarancyjnego http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/crash.gif Bez urazy dla posiadaczy takowych sprzętów Edytowane 11 Października 2012 przez Lans (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 co chciałeś powiedzieć przez to badziewny chinol? przecież TZR to też Yamaha, może i ma silnik włoski no ale Yamaha ;P Tu masz chińską TZR http://www.motoryzacja2.pun.pl/barton-tzr-n-44.htm 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cudak Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Włoski ?? A nie przypadkiem Japoński ??? Badziewny - chodziło mi głównie o wygląd. Aczkolwiek jakość wykonania też jest kiepska, szczególnie odczuwalna po minięciu okresu gwarancyjnego http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/crash.gif Bez urazy dla posiadaczy takowych sprzętów Silnik włoski Minarelli AM6, a co do wyglądu różne gusta ja mam taką i nie narzekam, prawdziwym chinolem można nazwać GB Street którego ma mój kolega komfort jazdy na Yamaszce a tym GB to niebo a ziemia, mam 15 lat a więc nie mam zbyt dużego wyboru a jestem za głupi i nieodpowiedzialny na większą pojemność.zresztą gdy będę starszy też sobie sprawię R1, jak Lans 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majka11 Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Silnik włoski Minarelli AM6, a co do wyglądu różne gusta ja mam taką i nie narzekam, prawdziwym chinolem można nazwać GB Street którego ma mój kolega komfort jazdy na Yamaszce a tym GB to niebo a ziemia, mam 15 lat a więc nie mam zbyt dużego wyboru a jestem za głupi i nieodpowiedzialny na większą pojemność.zresztą gdy będę starszy też sobie sprawię R1, jak Lans dobry sprzęt , jak miałem 16 wiosen to latałem na Rs 50 a kuzyn na Tzr 50 , to były czasy miło wspominamy te maszyny , powiem tak jeśli chodzi o stara budę RS to przyznam że Tzr ładniejsza , ale do Apirli rs50 w nowej budzi ( roczniki bodajże 2006 wzwyż ) może buty lizać , komin pod siedzeniem zostawia pod względem designu tzr w tyle 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cudak Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 dobry sprzęt , jak miałem 16 wiosen to latałem na Rs 50 a kuzyn na Tzr 50 , to były czasy miło wspominamy te maszyny , powiem tak jeśli chodzi o stara budę RS to przyznam że Tzr ładniejsza , ale do Apirli rs50 w nowej budzi ( roczniki bodajże 2006 wzwyż ) może buty lizać , komin pod siedzeniem zostawia pod względem designu tzr w tyle rzeczywiście nowe RS ładniejsze, niestety trochę drogie i nie mogłem sobie sprawić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 teraz to kupujcie juz szescsety;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi