adbok Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Powitać, Przedstawiam Wam mój motocykl - Honda CBF 600 SA z 2005 roku. Motocykla używam jako główny środek transportu - praca dom a w weekend jakaś trasa Uważam że idealnie sprawdza się w mieście jak i na trasie. Jest zwrotny i nie brakuje mu mocy W przyszłości planuję zakup kufrów a także dodanie drobnych dodatków (gniazda zapalniczki, olejarki, tankpad`a) Pozdrawiam adbok 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Fajna Honda, sam miałem taką jeździć Oby służyła 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Na trasy w sam raz Spalanie napewno niskie. Nie to co moje smoczysko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adbok Opublikowano 28 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Spalanie ponad 5L. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 no bardzo ładne moto - pogratulować koledze z pracy szkoda, że nie białe, siałbyś popłoch na ulicach ps. co do spalania, mi ostatnio (trasa Łódź-Slovakia-Łódź) spalanie w Kawie wyszło 5.8L/100km, przy obładowanym moto (kufer+tankbag+pasażer), prędkość przelotowa ok. 140km/h, więc nie wiem ile Wasze 2oo palą http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Ładna, ładna... też długo myślałem nad cbf na moje pierwsze moto, ale budżet się nie domykał i jak życie i finanse pozwolą to cbf1000 może być kolejnym (w pakiecie z białym kaskiem ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 ile poleci? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adbok Opublikowano 31 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 ile poleci? Na YT lataja 210 ;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Spalanie ponad 5L. Jak dla mnie to bardzo malo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi