adbok Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2012 Powitać, Przedstawiam Wam mój motocykl - Honda CBF 600 SA z 2005 roku. Motocykla używam jako główny środek transportu - praca dom a w weekend jakaś trasa Uważam że idealnie sprawdza się w mieście jak i na trasie. Jest zwrotny i nie brakuje mu mocy W przyszłości planuję zakup kufrów a także dodanie drobnych dodatków (gniazda zapalniczki, olejarki, tankpad`a) Pozdrawiam adbok 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2012 Fajna Honda, sam miałem taką jeździć Oby służyła 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Lans Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2012 Na trasy w sam raz Spalanie napewno niskie. Nie to co moje smoczysko 0 Cytuj
jaquzie Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2012 no bardzo ładne moto - pogratulować koledze z pracy szkoda, że nie białe, siałbyś popłoch na ulicach ps. co do spalania, mi ostatnio (trasa Łódź-Slovakia-Łódź) spalanie w Kawie wyszło 5.8L/100km, przy obładowanym moto (kufer+tankbag+pasażer), prędkość przelotowa ok. 140km/h, więc nie wiem ile Wasze 2oo palą http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
elfeti Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2012 Ładna, ładna... też długo myślałem nad cbf na moje pierwsze moto, ale budżet się nie domykał i jak życie i finanse pozwolą to cbf1000 może być kolejnym (w pakiecie z białym kaskiem ) 0 Cytuj
adbok Opublikowano 31 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2012 ile poleci? Na YT lataja 210 ;p 0 Cytuj
Lans Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2012 Spalanie ponad 5L. Jak dla mnie to bardzo malo 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi