Luk@ Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Luk@, w temacie podałęś Sierpień, a na plakacie jest Lipiec... możesz to poprostować?? Bo sam nie wiem o H* tutaj chodzi, a chciałem się wybrać.... 0 Cytuj - Regis- - Airbrush & Tattoo Artist- -Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Luk@, w temacie podałęś Sierpień, a na plakacie jest Lipiec Sorry, to mój błąd, gdy edytowałem nazwę http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif Co do imprezy, szukałem w lipcu opisu i były tylko z poprzednich lat, a plan imprezy nie był oficjalny. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi