NoPel Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Witam. Oglądam po raz... ja iwem, (tak serio mówię) no, około 80 film pt: Patelnie 27.09.2009 Na chwilę stań i pomyśl o tym o czym nigdy nie myslisz... czyli wg. mnie jeden z najlepszych filmów na yt jaki kiedykolwiek powstał, i za każdym razem szukam info na temat kombinezonu z 2:19 (ten cerwono biało czarny). Wie ktoś co to za kask i kombinezon? Bo chyba mają ten sam wzór. Link do filmu: 2:19 Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 to akurat dość proste - kombinezon Hein Gericke, model Celtic 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoPel Opublikowano 24 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Dzięki. Moje Marzenie, przepiękny A kask ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 A kask ? a to nie wiem 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi