Skocz do zawartości

Jakie perfumy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy przetestowaliście jakieś feromony jeśli chodzi o podryw innych osób? Jesli tak to jakie? Nie należę do osób brzydkich ale mam problem w nawiązywaniu kontaktów z kobietami i chciałbym sobie jakoś pomóc

Opublikowano

Chłopie kup sobie lepiej pheromone essence, przerzuciłem sie na nie niedawno i bardzo dobry feromon. To obecnie feromony, które maja najwiekszą dawkę takich substancji. Wieczorkiem załatwiałem 2 sprawy formalne...i tu pierwsze bardzo wyraźne działanie FERO, nigdy nie miałem takiej obsługi, nigdy tyle proszę, dziękuję i uśmiechu na twarzy, a trzymałem kobietę po godzinach!! Na pewno to nie moja uroda. Poza tym nie była to pierwsza taka sytuacja, w wielu sytuacjach widziałem już ich działanie.

Opublikowano

Umówcie się gdzieś na mieście i będziecie się nawzajem obwąchiwać

🙂

Opublikowano

Love Desire nie wiem, ogólnie miałem kiedys ale potem z nich zrezygnowałem bo zapach sam w sobie mi nie podpasował. jak lubisz świeże zapachy to Ci się spodoba. Nie widziałem w skleapch, pheromone essence natomiast nie warto wąchać bo są bezzapachowe i łaczysz je ze swoimi perfumami na co dzień. Zresztą to takie kropelki, które dajesz jedna albo dwie na szyję.