uajka Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Witam, Poszukuję fachowca z Łódzkiego, który oglądnąłby dla mnie w sposób profesjonalny 2 motory. Czy znacie jakieś namiary na taką osobę? Motor Yamaha fz6 s fazer 2005-2006 Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 znamy => www.serwisujsieukuby.pl 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Jeśli znasz Darka lub Przemka z Delty, to oni też mogą sprawdzić..... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercikoski Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Przyjdzie Suchy albo Scoti i temat pójdzie do śmieci - nie było wizyty w Przywitalni. http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/nono2.gif 0 Cytuj You'll never ska alone! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 fakt lepiej zapłacić za pracę mechanika tego czy innego niż poźniej jak kwiatki wychodzą bo "kolega" powiedział... zwłaszcza, że takie FZ6 parę groszy kosztuje... Powodzenia w zakupie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Przyjdzie Suchy albo Scoti i temat pójdzie do śmieci - nie było wizyty w Przywitalni. http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/nono2.gif prawda! uajka - zapraszamy do powitalni http://motocykle-lodz.pl/forum/4-powitalnia/ 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uajka Opublikowano 18 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Dzięki za odpowiedzi i za linka. W powitalni już złożyłem wizytę, przepraszam że dopiero teraz. Arecki, a można się z nimi jakoś skontaktować, jeśli się ich nie zna? Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 W powitalni już złożyłem wizytę, przepraszam że dopiero teraz.Nie wiem czy ja jestem ślepy i nie widzę Twojego przywitania się... Nie wystarczy otworzyć linka i go zamknąć, trzeba się przywitać. Ech, brak kultury się szerzy. 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uajka Opublikowano 18 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 A gdzie ten brak kultury się szerzy? "przepraszam, dziękuje, pozdrawiam" - nie jest chyba tak źle. Arek mam na imię, wpis umieszczony w powitalni. Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 czemu takie ważne jest wpisanie się w powitalni?? i czemu pierwsze co robi ktoś zaraz po przeczytaniu posta to sprawdza czy się przywitał??? tak z ciekawości pytam bo od zawsze mnie to pytanie męczy Suchy; Jesteś pewien, że to odpowiedni dział do pitolenia? Opis powitalni mówi "Przywitaj się i zapoznaj z regulaminem, zanim zaczniesz cokolwiek pisać." 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korba Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 http://www.serwisujsieukuby.pl/ na stronie masz podany numer telefonu, a jak nie to jedz na drewnowska 50 co wg mnie jest w sumie lepszym rozwiazaniem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adany_76 Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 tylko pamiętaj nie w piątek . Jak pojedziesz to dowiesz się czemu 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Arecki, a można się z nimi jakoś skontaktować, jeśli się ich nie zna?Tego akurat nie wiem, ale pomoc przy zakupie podobno oferują też chłopaki z OSK SZLIF http://www.osk-szlif.pl/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uajka Opublikowano 19 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Dzięki wielkie za pomoc. Skorzystam na pewno z którejś opcji. Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi