AndrzejCBR Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Witam wczoraj dostałem informacje ze musze się wyprowadzic z mieszkania w którym mieszkam. Generalnie mam jeszcze trochę czasu ale nie chce tam już siedzieć, stąd pytanie czy ma ktoś mieszkanie do wynajęcia w rozsadnych pieniądzach? nie mam szczególnych wymagań co do miejsca dobrze gdyby mieszkanie było wyposażone w podstawowe rzeczy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adany_76 Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 w poście ś.p Bartka adamon pisał że ma m2 okolice centrum . Piszę z telefonu i nie wiem jak wkleić post , ale puszukaj na druggiej stronie. 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercikoski Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Ładny prezent na urodziny... http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/pout.png 0 Cytuj You'll never ska alone! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naem Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 a napisz czego szukasz konkretniej, to może będę miała coś: ile pokoi, okolica, wymagany standard, jakieś inne warunki? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 18 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Szukam kawalerki bądź dwa pokoje obojętnie mieszkanie będzie dla mnie i dziewczyny. Standart żeby nie było jakieś obskurne ale jakiś wielkich wymagań nie mam, mam swoją pralkę zmywarkę i parę innych rzeczy. Musi być lodówka łóżko ogólnie podstawowe rzeczy im więcej to oczywiście lepiej. Znaczenie głównie ma cena szukam czegoś w dobrej cenie, miejsce łódź nie będę wybrzydzal dzielnicami. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naem Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 ok wyśle ci ofertę na priv 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamon Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 w poście ś.p Bartka adamon pisał że ma m2 okolice centrum . Piszę z telefonu i nie wiem jak wkleić post , ale puszukaj na druggiej stronie.JA juz wypusciłem to mieszkanie okropna z xantonem wypowiedzieli zaklecie i sie wynajeło http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okropna Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 cieszymy się adamon że zaklęcie podziałało normalnie mówisz i masz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 ja mam do wynajmu 2 pokoje z kuchnia 32 metry dąbrowa kossaka jak cos to pisać dzwonic 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi