Hailander Opublikowano 6 Lutego Zgłoś Opublikowano 6 Lutego (edytowane) Miło mi dołączyć do grona motocyklistów na forum. To bedzie w zasadzie moj 2 sezon (może trochę mniej bo lejce odebrałem w październiku, ale udało mi się jeszcze trochę pojeździć). Na pierwsze moto wybrałem Kawasaki ER6N, a że lubię sobie pogrzebać, toteż zmieniłem już kilka rzeczy (pierwsza fotka po transporcie, druga po zakonczeniu wiekszosci prac). Jestem z Łodzi i moto kupiłem żeby obniżyć koszt dojadów do pracy (to jest oficjalna wersja dla żony ;P). Pozdrawiam wszyskich Michał Edytowane 9 Lutego przez Hailander (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj
Lancet Opublikowano 6 Lutego Zgłoś Opublikowano 6 Lutego Czołem - BTW - ja użyłem tego samego argumentu 😄 2 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
Jerry_Ros Opublikowano 11 Lutego Zgłoś Opublikowano 11 Lutego Cześć, bardzo dobry argument do zakupu motocykla Uważaj tylko żeby żona nie ograniczyła swoich kosztów dojazdu do zera, przeprowadzając się do kolegi mieszkającego tuż koło pracy Ładne Moto! Udanego sezonu! Nadchodzi... 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi