Jerry_Ros Opublikowano 28 Stycznia Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia Cześć wszystkim! Miło w końcu dołączyć do zacnego grona będąc motocyklistą od...kilkunastu lat. Jak dotąd większość czasu posiadałem Suzuki GS500 (wdzięczny sprzęt!) ale po przeprowadzce poza granice Łodzi potrzebowałem czegoś lepiej radzącego sobie z miękkim gruntem, więc przesiadłem się na Rometa CRS250. I taka to krótka lista moich sprzętów. Pozdrawiam Jarek 0 Cytuj
ro6ert Opublikowano 30 Stycznia Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia Powitać Jakieś foto sprzętu zapodaj 0 Cytuj
Jerry_Ros Opublikowano 30 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia Foto sprzętu... właściwe jak z fabryki wyjechał + halogeny, kufer i crashpady normalne bo te fabryczne "złote zęby cygana" to ostre wydmuszki z aluminium z których więcej szkody niż ewentualnego pożytku. I oczywiście kilka dodatkowych podkładek których producent nie przewidział bo taniej o 2 centy. A dzisiaj podnóżki zmieniłem na szersze/większe. Przed sezonem jeszcze regulację zaworów zrobię, łożysko główki ramy, centrowanie kół i inne duperele regulacyjne. 3 Cytuj
Lancet Opublikowano 3 Lutego Zgłoś Opublikowano 3 Lutego Czołem! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
Rekomendowane odpowiedzi