ErR Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Nie było źle:) tylko te stejki powinni następnym razem mocniej przysmażyć bo prawie surowe były... 0 Cytuj
Gość peku84 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Było dobrze,mi sie dzisiejszy dzień bardzo podobał pomimo tego że zrobiłem łacznie tylko ze 160 km 0 Cytuj
kubasmta Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Oprócz przydługiego objazdu okolicznych wiosek liczących razem około 50 mieszkańców http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif i stejków które połamały mi widelec zanim się w niego wbiłem to było całkiem przyzwoicie 0 Cytuj
Gość peku84 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Trza było zostać z nami w Rzgowie to byś do Widawy po oblocie wiosek przyjechał 0 Cytuj
kubasmta Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2012 W Rzgowie szału nie było i myśleliśmy że w Widawie będzie lepiej a po za tym głodni byliśmy.. w każdym bądź razie zlot zaliczony i nie można powiedzieć że było źle 0 Cytuj
Dann Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2012 A co mi tam o to film nie jestem mistrzem kamery 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Dann Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2012 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Rekomendowane odpowiedzi