Dann Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Mi obojętne ale może na 10 rzgów a potem widawa 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 pasuje. może być 10, może być BP, może być pod pomnikiem. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 to może zbierze się grupa która odpuszcza Rzgów bo ja chcę się wyspać i pomieszkać chwilę w domu 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 to może zbierze się grupa która odpuszcza Rzgów bo ja chcę się wyspać i pomieszkać chwilę w domu Marta w domu ludzie umierają http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif a pomieszkać zdążysz wniedziele 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 jak moje 2oo jutro nie naje się prądu i go nie wyrzyga to się piszę, na razie dziś musiała maszyna zostać w pacy a ja załatwić podwózkę i też wtedy tylko Widawa... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Mnie niestety nie będzie na imprezie z racji problemów zdrowotnych, ale sprecyzujcie się, gdzie chcecie się spotkać i o której. W razie czego można podzielić spotkanie na dwie tury (wcześniejsza i późniejsza). Po południu chciałbym zamieścić stosowne info. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 To co? 10:00 pod pomnikiem przy Matce Polce, kierunek Rzgów, później (dla chętnych) obiad w wiadomym miejscu i (dla chętnych) atak na Widawę spod Młyna o 14? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chippe Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Po południu chciałbym zamieścić stosowne info. ale po co, skoro to jest wlasnie stosowny temat i ludziska sie miedzy saba juz ugaduja? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 ja jestem bardzo chętny na drugą część jutrzejszego dnia czyli na Widawę. I chętnie bym skoczył z Wami wszystkimi. Czy 14 to nie za wcześnie ? Bo przecież 2 godziny do rozpoczęcia będą. Nie lepiej godzinę później i koło 15stej ruszyć ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 ile ludzi, tyle pomysłów Rzgów, Widawa, Skorzęcin, Spała... godzina 10, 11, 12, 14, 15... ja więc mówię pass, i pojadę gdzie pojadę do zobaczenia może na trasie. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 ile ludzi, tyle pomysłów Rzgów, Widawa, Skorzęcin, Spała... godzina 10, 11, 12, 14, 15... ja więc mówię pass, i pojadę gdzie pojadę do zobaczenia może na trasie. Co prawda to prawda ale głownie pogoda ma kluczowe znaczenie dla mnie>? 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chippe Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 jutro dla naszego okregu bez opadów lub baaaardzo malutkie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Już mam dosyć deszczu http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 ja jestem bardzo chętny na drugą część jutrzejszego dnia czyli na Widawę. I chętnie bym skoczył z Wami wszystkimi. Czy 14 to nie za wcześnie ? Bo przecież 2 godziny do rozpoczęcia będą. Nie lepiej godzinę później i koło 15stej ruszyć ? Ja proponuję zbiórka 14 stacja BP koło Matki Polki. Roland jadą dwie 500 tj. Redsik i ja więc dwie godziny jak najbardziej Zanim zbierze sie grupa i wyjedziemy to będzie na pewno trochę po 14. Możemy się ewentualnie gdzieś dogadać z grupą która będzie lecieć ze Rzgowa. Nawet jak będziemy wcześniej w Widawie to można odpocząć i rozejrzeć się przed paradą. Oby tylko pogoda dopisała. 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Ok. Bo gadałem z Bartem i Kubastma i też by jechali. Ok to bedziemy się jeszcze zdzwaniać jak coś. Chociaż i nawet dla Was ta 14 to jest za wcześnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 opcja rzgów + widawa nie jest chyba zła 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Jak nie będzie padać to też się pojawię to nawet trzy "500" będą w grupie;D możliwe że uda mi się wyciągnąć też kogoś z "cięższym sprzętem" z Ozorkowa to będzie jeszcze większa gruoa, ostatecznie już 14 na BP? To jest na skrzyżowaniu Rzgowskiej-Kolumny/Paradna? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Tak 14 dokładnie tam Haser przemyśl sprawę czy chcesz jechać koło mnie bo ja jestem mistrz prostej i nie umiem poboczem mijać 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Jeżeli nie będzie padać, to na pewno się pojawię. Jeżeli będziecie przejeżdżać przez Łask, to dajcie znać, ponieważ chętnie się do was podłączę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Ja również powinienem się pojawić w umówionym miejscu:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chippe Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 opcja rzgów + widawa nie jest chyba zła nie jest zla... ta opcja, ona jest najlepsza 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 ale pogody do najlepszych nie zaliczę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nocnymar29 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Rok temu było ponad 600 maszyn. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 pogoda nie sprzyja ale cierpliwie czekam az sie przejasni i chcialbym dojechac obczaić tą zbieraninę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nameless Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Widawa zaliczona. Momentami mrzawka, ale nie było tragedii. Parada strasznie długa, przez wszystkie okoliczne wiochy, zapach nawozu, ale naprawdę mega frekwencja biorąc pod uwagę pogodę. Około 500 maszyn. Po drodze jeszcze zrobiliśmy nalot na Rzgów i zgarnęliśmy 3 pierwsze miejsca na najgłośniejsze wydechy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi