BykuOCW Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Yamaha Fazer. Moc prawie 100 koni mechanicznych zapewnia mu bardzo przyzwoite osiągi. Podczas trasy z pasażerką osiągnął 230-235 km/h. Pozycja bardzo wygodna. Dodatkową zaletą Fazera jest to, że jego lusterka są nad lusterkami samochodów, dzięki czemu bardzo łatwo jest przeciskać się nim w korku:) Spalanie oscylowało między 5.5 a 6 lirami na 100 kilometrów. Opis: Motocykl pochodzi z 2003 roku. Ma przejechane 13 000 kilometrów. Motocykl kupiłem od pierwszego właściciela, który kupił go w Łódzkim salonie Yamahy. Posiadam pełną dokumentację do Fazera: instrukcje obsługi, książkę pojazdu, dwa komplety kluczyków, oraz dwa piloty do alarmu. Alarm został założony przez autoryzowany serwis Yamahy. Motocykl jest w stanie idealnym, wygląda jak nowy. Yamaha nigdy nie przeżyła żadnego wypadku, czy szlifa. Kilka zdjęć Sprzedałem go jakieś kobiecie, kupiła go na pierwsze moto Mam nadzieję, że jej służy tak dobrze jak mnie. ( Choć mnie długo nie posłużył, trzymałem go 3 tygodnie, ponieważ uznałem, że chce kupić motocykl sportowy. Wraz ze sprzedażą Fazera skończyła się moja przygoda z motocyklami turystycznymi / szosowo-turystycznymi:P ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Te Fazer'ki trzeba lubić Mnie średnio podchodzą, ale najważniejsze, że właściwości jezdne mają dobre i wiele ludzi sobie ceni ten model. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Mnie się osobiście podobają, właściwości jezdne i osiągi też mają niezłe Ale mnie od zawsze ciągnęło do plastika i dlatego pożegnałem się szybko z Fazerem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Egzemplarz wygląda na dobrze zadbany. Ja tez lubię plastiki więc ten model do no mnie nie trafia, a szczególnie jego dziób http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/thumbdown.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Dziób jest podobny do R1 RN 09, a ta mi się bardzo podoba:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Ale owiewka chyba była malowana? 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Dziób jest podobny do R1 RN 09, a ta mi się bardzo podoba:)przód po 2002 był stylizowany na ten z litrowego fazeraAle owiewka chyba była malowana?brakuje naklejek na czaszy, więc pewnie tak 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 14 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Motocykl był z polskiej dystrybucji, żaden element nie był malowany. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 dobrze Byku prawi - jeśli motocykl był z PL to nie miał fabrycznie żadnych naklejek na czaszy, na polski rynek 600 były bez bocznych oklejeń "Fazer" na czaszy, oklejany miały tylko ogon, za to "litry" miały już oklejaną czaszę 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 a to ciekawostka, przyznam się że nigdy o tym nie słyszałem 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 ano tak właśnie było, mało tego, od bodajże początku 2002 lub 2003 yamaha na nasz rynek oferowała FZS600 w wielobarwnych fabrycznie malowaniach np: czerwona czasza, czarny ogon i czarny przedni błotnik, ogon wóczas był oklejony po bokach naklejką imitującą czerwone napylenie w odcieniu czaszy na czarnym tle a sama czasza nie była zupełnie niczym oklejana... za to RN06tki zawsze miały oklejaną czaszę (napis fazer i linie poziome), ale nie występowały w nich mieszaniny kolorów za wyjątkiem zestawu żółty + czarny 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 3 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 ano tak właśnie było, mało tego, od bodajże początku 2002 lub 2003 yamaha na nasz rynek oferowała FZS600 w wielobarwnych fabrycznie malowaniach np: czerwona czasza, czarny ogon i czarny przedni błotnik, ogon wóczas był oklejony po bokach naklejką imitującą czerwone napylenie w odcieniu czaszy na czarnym tle a sama czasza nie była zupełnie niczym oklejana... za to RN06tki zawsze miały oklejaną czaszę (napis fazer i linie poziome), ale nie występowały w nich mieszaniny kolorów za wyjątkiem zestawu żółty + czarny Wow, gratuluję wiedzy Jeżeli kiedykolwiek nie będę wiedział czegoś, to od razu piszę do Ciebie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogi Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Patrząc na zdjęcia i opis wszystko wskazuje na to, że ten motocykl jest obecnie w moim posiadaniu. Odkupiłem go od pewnej pani w lutym tego roku. Jest to mój pierwszy „poważny” sprzęt i puki co jestem bardzo z niego zadowolony. W stosunku do zamieszczonych zdjęć w momencie zakupu były już założone gmole i nowe oponki. Ja wymieniłem przed sezonem świeczniki, filtry, olej i akumulator, teraz cieszę się jazdą. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barbarelka Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Piękna Yamaszka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi