Skocz do zawartości

Yamaha FZS FAZER 600 2003

BykuOCW

Rekomendowane odpowiedzi

Yamaha Fazer. Moc prawie 100 koni mechanicznych zapewnia mu bardzo przyzwoite osiągi. Podczas trasy z pasażerką osiągnął 230-235 km/h. Pozycja bardzo wygodna. Dodatkową zaletą Fazera jest to, że jego lusterka są nad lusterkami samochodów, dzięki czemu bardzo łatwo jest przeciskać się nim w korku:)

Spalanie oscylowało między 5.5 a 6 lirami na 100 kilometrów.

Opis:

Motocykl pochodzi z 2003 roku. Ma przejechane 13 000 kilometrów. Motocykl kupiłem od pierwszego właściciela, który kupił go w Łódzkim salonie Yamahy. Posiadam pełną dokumentację do Fazera: instrukcje obsługi, książkę pojazdu, dwa komplety kluczyków, oraz dwa piloty do alarmu. Alarm został założony przez autoryzowany serwis Yamahy. Motocykl jest w stanie idealnym, wygląda jak nowy. Yamaha nigdy nie przeżyła żadnego wypadku, czy szlifa.

Kilka zdjęć :smile:

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Sprzedałem go jakieś kobiecie, kupiła go na pierwsze moto :smile: Mam nadzieję, że jej służy tak dobrze jak mnie. ( Choć mnie długo nie posłużył, trzymałem go 3 tygodnie, ponieważ uznałem, że chce kupić motocykl sportowy. Wraz ze sprzedażą Fazera skończyła się moja przygoda z motocyklami turystycznymi / szosowo-turystycznymi:P )

Te Fazer'ki trzeba lubić Dołączona grafika Mnie średnio podchodzą, ale najważniejsze, że właściwości jezdne mają dobre i wiele ludzi sobie ceni ten model.

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

• 9 miesięcy temu...

Dziób jest podobny do R1 RN 09, a ta mi się bardzo podoba:)

przód po 2002 był stylizowany na ten z litrowego fazera

Ale owiewka chyba była malowana?

brakuje naklejek na czaszy, więc pewnie tak

"Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska

działkowy emeryt

dobrze Byku prawi - jeśli motocykl był z PL to nie miał fabrycznie żadnych naklejek na czaszy, na polski rynek 600 były bez bocznych oklejeń "Fazer" na czaszy, oklejany miały tylko ogon, za to "litry" miały już oklejaną czaszę :smile:

...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę....

... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!?

... bo to nieładne jest...

a to ciekawostka, przyznam się że nigdy o tym nie słyszałem

"Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska

działkowy emeryt

ano :smile: tak właśnie było, mało tego, od bodajże początku 2002 lub 2003 yamaha na nasz rynek oferowała FZS600 w wielobarwnych fabrycznie malowaniach np: czerwona czasza, czarny ogon i czarny przedni błotnik, ogon wóczas był oklejony po bokach naklejką imitującą czerwone napylenie w odcieniu czaszy na czarnym tle a sama czasza nie była zupełnie niczym oklejana... za to RN06tki zawsze miały oklejaną czaszę (napis fazer i linie poziome), ale nie występowały w nich mieszaniny kolorów za wyjątkiem zestawu żółty + czarny ;)

...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę....

... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!?

... bo to nieładne jest...

• 3 tygodnie później...

ano :smile: tak właśnie było, mało tego, od bodajże początku 2002 lub 2003 yamaha na nasz rynek oferowała FZS600 w wielobarwnych fabrycznie malowaniach np: czerwona czasza, czarny ogon i czarny przedni błotnik, ogon wóczas był oklejony po bokach naklejką imitującą czerwone napylenie w odcieniu czaszy na czarnym tle a sama czasza nie była zupełnie niczym oklejana... za to RN06tki zawsze miały oklejaną czaszę (napis fazer i linie poziome), ale nie występowały w nich mieszaniny kolorów za wyjątkiem zestawu żółty + czarny ;)

Wow, gratuluję wiedzy :smile: Jeżeli kiedykolwiek nie będę wiedział czegoś, to od razu piszę do Ciebie :P:smile:

• 4 tygodnie później...

Patrząc na zdjęcia i opis wszystko wskazuje na to, że ten motocykl jest obecnie w moim posiadaniu. Odkupiłem go od pewnej pani w lutym tego roku. Jest to mój pierwszy „poważny” sprzęt i puki co jestem bardzo z niego zadowolony.

W stosunku do zamieszczonych zdjęć w momencie zakupu były już założone gmole i nowe oponki. Ja wymieniłem przed sezonem świeczniki, filtry, olej i akumulator, teraz cieszę się jazdą.

• 2 miesiące temu...