Dziewczyna z marzeniami
Ciao wszystkim,
Chciałabym spełnić moje marzenie czyli przejechanie się motocyklem jako plecaczek u wysokiego (mam 180cm), wolnego, bezdzietnego, wysportowanego i atrakcyjnego motocyklisty najlepiej w przedziale 24-36lat.
Jestem książkarą - uwielbiam czytać romanse i erotykę dlatego wysportowany i atrakcyjny.
Trochę banalne marzenie, ale chciałabym je spełnić tak jak podróż do Paryża. Byłam już w Rzymie ale chętnie powtórzę podróż tam.
Coś o mnie: wysoka, szatynka o średniej sylwetce ciała, naturalne pełne usta, duża pupa i 85C biust jeśli ktoś się pytał.
Jestem prawniczką, ale pracuję zdalnie. Moje hobby to podróże, fotografia, sztuka, książki i rugby. Mieszkam w Dolnym Śląsku.
Z charakteru to pewna siebie, ambitna, kreatywna, szczera, inteligentna i wrażliwa, a z wad to uparta, buntownicza i cholernie niegrzeczna od urodzenia. Jestem sobą. Nie jestem Barbie. Jestem czarną owcą w całej, mojej rodzinie.
Chętny napisz prywatną wiadomość do mnie 🙂
P.S. jak to każdy z nas ma fetysz. Mój fetysz to jest męska, jędrna pupa do wbijania naturalnych paznokci w pośladki.