Skocz do zawartości

Moto-Grill 25.07

Naem

Rekomendowane odpowiedzi

fajny i smaczny grillik po raz kolejny :smile: rolki na podnośnik zakupione (i od razu przez specjalistę zamontowane), więc dwa w jednym.

żałuję, że nie zjadłem tym razem ciasta - poprzednim razem było dobre. trudno, next time :smile:

zawody fajne, pogratulować zwycięzcy. swoją drogą, ostatnie okrążenie prawie tam zasnął :biggrin:

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Piotr

7

• kubasmta

7

• JAKUBKO

4

• Naem

4

...grzechotnik też dziękuje organizatorom i uczestnikom za super GRILL`ik...kiełba pycha ( a nie jakieś drobnomielone gówno z biedronki ) , a ciasto !!!!!????...hmmmm...jak u mamy !!!!! ... i przy okazji buty ICON`a sobie upatrzyłem ( jutro jadę nabyć ) więc : wilk syty i...?...wilk syty...jeszcze raz wielkie THNX MOTO-MOTO...pozdrawiam...do nasta razu...;)

I Ja również mogę powiedzieć że pomimo iż aura nam się na koniec odrobinkę popsuła to kiełba była bardzo dobra, atmosfera i zawody również :biggrin: następnym razem również zajadę ;) pozdro 4 all

Było sympatycznie i smacznie (ja nie jadłem, ale mój kompan jadł karczek i poleca) :drool:

Na pewno następnym razem zawitam jeżeli dam radę, wielki plus za organizację od FŁM http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif

P.S. Gdzie fotki?!! :biggrin:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Cieszę się, że się dobrze bawiliście i baaaardzo wam dziękuję za przybycie, super atmosferę - zacne z Was towarzystwo :biggrin:

Już wiadomo, że kolejne spotkanie będzie w ostatnią środę sierpnia - rezerwujcie czas :biggrin:

Nader fajna imprezka, lepsze miejsce niż wcześniej bo na parkingu więcej motocycli się pomieściło, poza tym widać było, że imprezka ma coraz większy rozmach - były trzy rodzaje ciasta, większe kiełbasińskie i aż ręce zacieram co to będzie w sierpniu :smile: Udało mi się umówić na testowanie Kawy (dzięki Strozz za protekcję). Grono znajome, pogoda tylko trochę pod koniec dokuczyła, atmosfera piknikowa. Extra idea z tymi grillami!

Podziekowania od RYDEGO 600 za MOTO-GRIL w środę było fajnie i te 8 na KAWIE konkurs był fajny a i pozdro [GRILOWEGO yamaha fazer]do zobaszenia w sierpniu pahbb http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif