jaquzie Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 fajny i smaczny grillik po raz kolejny rolki na podnośnik zakupione (i od razu przez specjalistę zamontowane), więc dwa w jednym. żałuję, że nie zjadłem tym razem ciasta - poprzednim razem było dobre. trudno, next time zawody fajne, pogratulować zwycięzcy. swoją drogą, ostatnie okrążenie prawie tam zasnął 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechotnik Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 ...grzechotnik też dziękuje organizatorom i uczestnikom za super GRILL`ik...kiełba pycha ( a nie jakieś drobnomielone gówno z biedronki ) , a ciasto !!!!!????...hmmmm...jak u mamy !!!!! ... i przy okazji buty ICON`a sobie upatrzyłem ( jutro jadę nabyć ) więc : wilk syty i...?...wilk syty...jeszcze raz wielkie THNX MOTO-MOTO...pozdrawiam...do nasta razu... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 grill był zacny, aż 3 razy go sprawdziłem .... ciasto również jak na pierwszy raz było zacnie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 fajny spocik, niezla atmosfera a do tego smaczne jedzonko przy okazji zanabylem calkiem zgramne rekawice .....do nastepnego !! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubasmta Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 I Ja również mogę powiedzieć że pomimo iż aura nam się na koniec odrobinkę popsuła to kiełba była bardzo dobra, atmosfera i zawody również następnym razem również zajadę pozdro 4 all 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Jak podjechałem to już nikogo nie było Nawet śladu nie było po grillu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Nawet śladu nie było po grillu zjedli kiełbaski łącznie z rusztem oraz węglem? Oo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doroti Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Wojtek - jest takie powiedzenie, że kto późno przychodzi... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Było sympatycznie i smacznie (ja nie jadłem, ale mój kompan jadł karczek i poleca) Na pewno następnym razem zawitam jeżeli dam radę, wielki plus za organizację od FŁM http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif P.S. Gdzie fotki?!! 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naem Opublikowano 25 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Cieszę się, że się dobrze bawiliście i baaaardzo wam dziękuję za przybycie, super atmosferę - zacne z Was towarzystwo Już wiadomo, że kolejne spotkanie będzie w ostatnią środę sierpnia - rezerwujcie czas 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Nader fajna imprezka, lepsze miejsce niż wcześniej bo na parkingu więcej motocycli się pomieściło, poza tym widać było, że imprezka ma coraz większy rozmach - były trzy rodzaje ciasta, większe kiełbasińskie i aż ręce zacieram co to będzie w sierpniu Udało mi się umówić na testowanie Kawy (dzięki Strozz za protekcję). Grono znajome, pogoda tylko trochę pod koniec dokuczyła, atmosfera piknikowa. Extra idea z tymi grillami! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDY 600 Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Podziekowania od RYDEGO 600 za MOTO-GRIL w środę było fajnie i te 8 na KAWIE konkurs był fajny a i pozdro [GRILOWEGO yamaha fazer]do zobaszenia w sierpniu pahbb http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi