Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Piotr

7

• kubasmta

7

• JAKUBKO

4

• Naem

4

Opublikowano

Co prawda u mnie wszystko zrąbało się na środę, ale do wieczora chyba się wyrobię także wstępnie widzimy się na miejscu :riding:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

Darek sędzią, no to będzie ubaw... :biggrin:

128330.png
Opublikowano

no i jak było bo kondziu u mnie był i nic nie pogadalismy bo nie chcial sie spoznic na grila jak byscie mieli zagasic o 17.

007.gif

Opublikowano

Ale to jutro :P

Opublikowano

jak tylko czas pozwoli to zajrze i zjem kjelbe ;)

KAWASAKI !!!

007.gif

Opublikowano

To juz dzisiaj ;)

Rezerwowac czas!!

Ciekawe, czy bedzie wiecej motongow niz ostatnio :biggrin:

Opublikowano

Ja ze znajomymi jedziemy grupą małą więc jeśli ktoś ma ochotę się przyłączyć to będzie raźniej :smile: osobiście ruszam spod centralu o 17:30 ale umówieni jesteś my wszyscy na rogu Zgierskiej i Włókniarzy na parkingu Castoramy o 17:45 także jeśli ktoś ma ochotę dołączyć zapraszam będzie nam miło :riding:

Opublikowano

Myślę że spokojnie dojedziemy tam w 5 minut więc możemy poczekać na Ciebie jeśli chesz ;) stamtąd na grilla już rzut beretem

Opublikowano

Luzik :smile: w takim razie czekamy na Ciebie

Opublikowano

Woah, woah, woah! Tylko przy zastawianiu parkingu zostawcie trochę miejsca dla mojej kobiety, bo ona bidula jeszcze samochodem jeździ :biggrin: Nie mam dla niej kasku i ciuchów, więc musi się męczyć :sad2:

Opublikowano

Spoko luz znajdzie się miejsce nawet dla autobusu jak będzie trzeba :decayed:

Opublikowano

proponuje ustawiac sie motongami w podobny sposob jak na naszych czwartkowych spotkaniach, co by dla wszystkich miejsca starczylo ;)

Opublikowano

To dokładnie o której na kastoramie

Opublikowano

Ja będę ze znajomymi od 17:45 do 18:00 , myślę że 15minut zapasu dla każdego starczy by dojechać :smile:

Opublikowano

Ja będę na kastoramie 17 40 jak by cuś to czekajcie

Opublikowano

Też zawitam ale ja już będę na miejscu. 511 895 731 dzwonić

Opublikowano

no i po grillu ;) była ekipa no i zawody, wszystko jak należy a ja wyjadłem chyba większość zwęglonych kiełbasek :drool: